I've seen you at your worst and I still think you're the best.

Skrev aldrig igår eftersom jag inte fick tid, började dagen med teckenspråk i 1,5 h, efter det så slutade jag för dagen. Då åkte jag runt i stan me mamma ett tag, sedan gick jag på jobbet för att kolla om lönen och lite så, stannade även där ett tag och hjälpte dom eftersom att dom hade fått ganska mycket varor att packa upp, Efter det åkte jag på elgiganten för att köpa ny telefon, men den fanns inte hemma så jag får vänta två veckor ungefär innan den kommer. Menmen, efter det så gick jag ett tag på stan me erika och köpte en filt, en tröja å en halsduk till mig och en till mamma. Sen begav jag mig till matfesten där jag mötte upp Rebecca, hon skulle bara jobba några få minuter till sen skulle vi åka hem till henne och äta tacos, efter maten låg vi å prata ett tag, sedan for vi ut me hennes moppe, körde runt, gick på matfesten, gick på stan och sen åkte vi tillbaka till henne och prata sen starta vi en film, och efter det var de bara att sova. Imorse när vi vakna så begav vi oss ganska direkt mot museet för att se aik utställningen, och sedan åkte vi till stan för att kolla efter en börs åt henne, sen tog jag 14.30 bussen hem och har plockat upp sakerna och städat undan lite, och nu ska jag skynda mig och hoppa in i duschen innan Elias kommer, för ikväll blir det att umgås med min pojke! Som jag längtat ♥

You are just somebody that i used to know

Kom från stan för ett tag sen, efter att ha gått runt lite me mamma, har även hjälpt jessica att färga håret, va dock tyvärr inte där då hon hade duscha ur färgen, så vet fortfarande inte hur resultatet vart. Men hoppas på att de vart bra! Kom hem med dator högtalare, smycketräd och lite små grejer från stan, skönt! Nu har jag just varit hos annkristin tvärt för att träffa hennes pojkvän bland annat. Kulkul, Nu ska jag nog bara krypa ner under täcket och se en film, snart helg, snart helg. 
 
 
FUCK EVERYTHING

Saknar min andra halva så det värker i hela mig.

 
 

I love the way you do all those little thing for me and make me smile.

Skola som vanligt idag, slutade 14.15 och vart ganska direkt efter det upphämtad av pojken min för att följa han och köpa skor, vi begav oss upp till solbacken på skopungten eftersom jag vet att dom har ganska bra&snygga skor där, och jo de hade dom, och han fick med sig två par converse därifrån. Efter det så gick vi in på dressman för att han skulle kolla efter jeans, fast de sluta med att jag fick hitta några åt honom, och rätt vad det var så gick han därifrån med ett par jeans också, det tog inte många minuter att gå runt där. Så efteråt åkte vi in till stan, eftersom de fortfarande fanns några få minuter jag fick vara med han, så vi gick runt lite på stan sen stod vi bara och prata och fick rå om varann lite, helt underbart var det iallafall! Så klockan fyra lämnade han mig och åkte mot kusmark för att hämta sin lillebror på dagis och jag tog bussen till a-torp för att hjälpa Stefan med hans blogg, som inte gick riktigt som jag ville då jag var tvungen att göra den på en ipad.. Fick även äta middag där, tack för det! Och efter det så tog jag 18.40 bussen hem och nu har jag sen jag kom hem suttit och fixat med designen lite till, och är nu betydligt mer nöjd. Så nu ska jag bara försöka få tag i inloggningsuppgifter till hans blogg så jag kan lägga in den. Sen händer väl inte så mycket mer ikväll, ska kanske kolla om nån film och bara vänta på att mamma ska komma hem. Kanske ska höra om annkristin orkar komma och kolla igenom kläderna idag istället, då hon dom andra dagarna aldrig dykt upp..
 
- Finns inga ord i världen som kan beskriva min kärlek till dig.
Jag älskar dig mer än allt annat hjärtat♥

Never be ashamed of a scar. It simply means you were stronger than whatever tried to hurt you.

Två lektioner på hela dagen idag, slutade alltså kvart i elva, jag klagar inte. Gick runt på stan med Camilla ett tag och tog sedan 12.15 bussen hem då jag inte hade annat att göra. Väl hemma så har jag bara pluggat lite, skrivit klart svenskan och lyssnat på musik. Snart kommer Annkristin hit och ska kolla på kläderna, ifall de är några hon vill ha. Så komihåg ni som inte redan kollat in min bloppis kolla in förra inlägget! Imorgon är det skola som står på schemat, slutar förhoppningsvis vid två! Så ska sedan gå med älsklingen på stan en stund, eftersom han frågade om jag kunde följa och vara smakråd till då han ska köpa nya skor, och självklart kan jag det. Får ju chansen att krama om honom lite också, oj vad jag saknar min pojke♥ Men nu ska jag ta och gör klart vården, så har jag inga läxor kvar för iveckan, om vi inte får någon ny vill säga..
 
 
 

Mitt hjärta slår dubbla slag varje gång jag tänker på dig. ♥

Vart lite mer ihop plock ett tag, och de är  en hel del som ska bort! Men varken jag eller mamma orkade plocka och fixa hela kvällen så vi satte oss och såg en film och åt lite gurka och dipp, gott var det. Nu blir det att se en film och sen kolla runt lite på datorn innan jag ska lägga mig och sova, tänkte göra en hyfsat tidig kväll faktiskt, men vi får se hur det går med det. Ska ju orka ännu en skolvecka. Men just nu längtar jag bara efter att få flytta, efter att få lämna denna jävla håla. Men snart, snart så.

I just want to run up to you, hug you and never let go.

Packar, rensar och fixar är vad jag gör idag, är väl som de helgerna framöver kommer bestå av eftersom jag har så långa skldagar + läxor att hinna med på veckorna. Men har hunnit en bit på vägen iallafall, och eftersom tapetseringen inte är klar förän den tionde så är de bara lådor som ska flyttas den andra, möbler börjar den nionde typ. Men har iaf rensat ut en jäkla massa väskor, filmer, smycken, kläder, prydnader osv. Finns även en tv-bänk som ska säljas bort! Så är det någon som är sugen på nått, eller känner någon som är så hör av er! I en kommentar, på facebook eller annat sätt! Men nu ska jag ta och fortsätta min rensning.. Skriver senare!
 
 
 
 

If your dreams don't scare you they aren't big enough.

Jag som trodde att migränen hade lämnat min kropp hade tagit stort fel, igår vid sju tiden slog den till igen. La mig då och sov och sov till tio och vaknade då av värdens huvudvärk och värdens illamående, har aldrig varit med om något liknande. Låg vaken i flera timmar och hoppades på att få spy, men icket.. Höll på att bli knäpp, varje gång man la sig så snurrade värden i 320km/h och jag skojjar inte. Men efter några timmar somnade jag ÄNTLIGEN. Och sov till halva dagen idag, känner fortfarande av migränen och jag håller på att bli galen på det, men vad kan jag göra åt det? Ingenting. Så nu har jag tänkt krypa ner i sängen och se en film och vara allmänt arg på migränen.
 
 

 
 

I can't promise to solve all your problems, but i can promise you won't have to face them alone.

Haft lite fullt upp därför jag inte skrivit, i Tisdag var det en vanlig skoldag som rullade på, var ute med samhällsläraren och fick lära oss lite om Skellefteåstad. Intressant ändå typ, eftersom det är staden jag bor i, staden jag vuxit upp i. Slutade 14.20 och åkte då hem med halv tre bussen, väl hämma väntade jag på att annkristin skulle komma så jag skulle kunna färga hennes hår. Såg idol och sedan begav jag mig isäng. Onsdag hade jag sovmorgon till halv tio, men vaknade trots det halv sju och inte av en god nyhet, utan av en migrän som höll på att döda mig, första veckan, bra intryck på lärarna. Menmen, de var inte mycket att göra åt, till skolan kunde jag då inte ta mig på nått sätt, även om jag la mig och sov och vakna halv tio för säkerhetsskull för att kolla om migränen kanske lämnat min kropp under de timmar jag sov, men icket. Så igår låg jag i sängen, död, hela dagen. Imorse var jag väl på benen igen, men trots att jag känt av migränen hela dagen så har jag kämpat mig igenom skoldagen, som startade med skolfoto, skjut mig. Har annars bara varit en vanlig dag och kommer nog inte hända nå speciellt ikväll heller, dega i sängen och läsa veckorevyn och lyssna på Linus Svenning är nog de planer jag har för den här kvällen. Men först, gå ner och äta, min mage skriker av hunger.
 
 
 

Sommaren 2013

- Lite bilder från sommaren, tack alla inblandade!

You're mine and only mine. I don't like sharing.

Skolan är igång, första dagen på andra gymnasieåret, bara två år kvar. Sjukt. Inte så taggad på att sluta vid fyra varje dag och utan sovmorgon nån av dagarna, men det ska nog gå det också.
 
Avslutade iallafall sommarlovet på bästa sätt, med min fina pojkvän. I fredags bjöd han mig på bio, han är ju verkligen den bästa som finns, på allvar. Vi såg Elysium, verkligen en bra film som jag kan rekomendera till alla. Och i lördags fick jag sova ut bredvid min fina och sedan begav vi oss till stan för att vara med hans vänner och hade roligt. Söndag låg jag bara i sängen med min älskling och spela xbox eller såg film och sedan kröp vi till sängs för att orka upp till skolan. Och imorse lämnade jag han, och det känns verkligen konstigt att lägga sig i sängen utan en varm mysig pojkvän bredvid, efter att ha sovit med han hela sommaren. Men hoppas han snart kommer till mig så jag får ha han nära igen. Nu ha jag just sett klart idol och ska hoppa in i duschen, sen sova för att orka skoldagen imorgon också. 
 
 
Nedräkning pågår fortfarande och nu är det bara 13dagar kvar!!
 
 

If you can dream it, you can do it!

Vart att vi åkte till André igår istället, eftersom vi inte kunde låna någon bil i Måndags. Så då var vi bara hemma och spela xbox och såg film istället. Igår på dan spela vi också lite xbox, roligare nu då vi har två doser och kan möta varandra istället för att behöva spela mot sig själv typ. Idag började vi dagen med att åka till stan och på skroten för att kolla efter delar till bilen som Elias ska köra nu tills han hittat något eget. Hittade båda sakerna, men hade bara verktyg till att fixa de ena, så en bit på vägen har vi väl kommit. Nu är de bara byta fjäder, och sen dendär jävla handbromsen som inte vill samarbeta kvar. Hoppas han får till det så han kan köra en bil osv.. Men vi får väl se, jag är väl inte så mycket hjälp med städade iallafall lite i hans verktygsskåp så de ser lite finare ut. Ska väl kanske gå ut och kolla om han behöver/vill ha min hjälp med något. Sen blir det en dusch och efter det filmmys men min fina pojke.
 
Lillebror hjälper storebror, sötaste :')
Bästa hjälpen hade han ju iallafall.

There are far, far better things ahead than any we leave behind.

Kom hem från en helg i kalvträsk med hjärtat igår, trots dåligt väder var det helt okej ändå, busa me valparna, va me barnen, såg film och fick lite tid med min fina pojke. Nu är vi hemma hos han i Ersmarksbodarna och ska väl vara här hela veckan tror jag, eftersom vi inte varit här på hela sommarlovet annat än korta stunder någon kväll. Dock så har hans mamma börjat om och jobba så kanske inte hittar på så mycket, men vi är här iallafall. Idag var det tänkt att vi skulle åka och bada men det verkar inte bli något av det, men ikväll ska vi tydligen till André iallafall, så jag ska försöka få med mig grabbarna till bergsbyn för att köpa glass! Men det får vi se hur det går, beror helt vilken tid vi beger oss mot hamn, han jobbar ju så antar att han slutar fyra? ajja, nu ska jag gå ner och busa med valparna och se vad Elias&Birk gör. 
 
 

De bästa som finns är att vara i din närhet

16 månader med världens finaste idag, tiden bara flyger iväg.
Jag älskar dig mer&mer för varje dag.
Du gör mig till världens lyckligaste, är så glad för att jag får vara din.
Du är det bästa som hänt mig, och nånsin kommer att hända mig.
Tänk att du stått ut med mig så länge
De ska vara du och jag föralltid
Vill alltid vara din, vill alltid ha dig som min.
9/4-12 ♥
 
Du är de finaste jag vet
 

Älskar dig så mycket mer än du nånsin kommer förstå.

Färgat håret, packat, ätit och varit på ica, nu har hjärtat kommit hem från sin näst sista jobbardag.
Så ikväll myser vi framför en film!
 
Du är min andra halva, mitt allt

Don't count the days, make the days count.

Jobb idag och jobb igår, och tror med ganska säkerhet att min sista dag var idag, vi får se ifall dom hör av sig någonting. Planerna för veckan vart ju inte som tänkt så nån dag kanske, kanske man kan jobba, vi får väl se. Just nu sitter jag iallfall i sängen och väntar på att en film ska ladda klart, sen ska jag nog ta och se den och mysa me pojken min, vet inte vad han kommer och tycka om filmen menmen.. Imorgon blir det iallafall att färga håret och att packa lite grejer i lådor, jag som snart börjar skolan ska väl passa på att packa lite smått medans sommarlovet fortfarande är kvar. Men nu är filmen snart klar så ska fixa inför den!
 
25 dagar kvar! 

You've only got three choices in live; give up, give in or give it all you've got.

Ibland kan man ju verkligen undra vilka människor som finns i denna värld, hur kall man kan vara, usch. Ibland blir man bara för less. Men nog om det. Kom från en otroligt skön helg igår, den bjöd på rökt fisk, sol, bad, värme, skratt och sällskap. Hade det otroligt skönt faktiskt, tror verkligen dedär kommer göras om. Ikväll blir det att åka till pappa på middag och sen måste jag och Elias handla. Sen får vi se vad som händer, jobbar tis, ons i veckan. Och är typ erbjuden jobb mellan 14-19 augusti, som jag ärligt inte vet om jag ska ta. Elias har jobbat hela sommarn och är ledig sista veckan, hade faktiskt velat åka med han till kalvträsk och vila upp mig sista dagarna innan skolan som faktiskt börjar den 19de, efterom mina två senaste skolår inte varit dom enklaste för mig, så hade jag velat få en hyfsad start på det kommande, vilket jag vet att de behövs. Så tror jag behöver få njuta och vara lite ledig, kunna hitta på allt möjligt eller bara ligga i solen. Så vi får helt enkelt se hur jag gör med det. Men tror jag kommer tacka nej, är less nu, på allt tjafs, stress, ovetande och flängande. Om jag ändå hade fått ett jobb, 7-16 varje dag, flera veckor i stöten. Då hade jag kunna njuta, kunna kämpa och kunna orka. Men nu vart de såhär, och jag får ju pengar iallafall, men har redan tjänat ihop till det som var mitt mål. Så jag ska inte alls klaga på det, då kan jag hellre ta mig lite tid att njuta sista veckan, right?
 
 -Vackert vid vattnet vid solnedgången.

The people who want to stay in your life will always find a way.

Jobb idag & jobb igår. Fick besök av pappa idag som komme med lunch till mig, gott gott. Efter jag jobbat komme jag till Elias vid halv sju och slängde in en tvätt. Och jag som hade planer om att bara ligga i sängen hela kvällen eftersom jag haft migrän och mensvärk till&från i flera dagar, så är jag ganska trött. Men jag fick ändra det ganska snabbt då jag fick veta att vi skulle till Elias mamma och äta. Åt kycklingsallad och sen gosa jag bara med valparna lite. Åkte påvägen tillbaka till kåge förbi Katrin och lämnade nyckeln då jag är ledig imorgon och hon ska jobba. Men så ledigt kommer jag inte få, min dag ska bestå av tvätta och sen åker jag till stan för att hälsa på Stefan&Lovisa och lilla Isabelle, lilltjejen har ju blivit så stor nu. Sen ska jag gå till Elias jobb för att åka med honom till Kåge, och direkt vi kommer till kåge blir det att bege sig mot deras stuga med hans farmot&farfar, då alla andra redan är där. Så uppdatering kommer inte ske under helgen iallafall, hoppas alla får en härlig helg för det tänker iallafall jag ha!
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!