Du vet att de bara är dig jag vill ha, ingen annan.

Blev helt ändrade planer för kvällen, istället för att fara ut och springa i de regniga vädret så for jag ut och var med mina saknade vänner Cassandra, Johan&Martin. Bla for vi till stan och dom åt på krysset, till bastuträsk och gjorde nå grejs, vet inte vad, Johan skulle hämta nå saker tror jag, sen har vi bara pratat. Nu ligger jag i sängen och ska ta och försöka sova, skola imorgon igen, fml.. Vill inte, orkar inte. Men bara att kämpa på, ännu en vecka. Sen blir det att fara till skelleftehamn och hämta min laddare som ligger hos Elvira, sen vettefan vad som händer på kvällen, hittar väl på något. Men nu väntar sängen, puuuss!
 
 

Mitt hjärta är i dina händer, krossa det eller behåll det. Ditt val

Nu har just Micke&Berit farit, eftersom Micke är allergisk mot katter och vi har två så kunde dom inte stanna längre, synd. Men vi gick iallafall och åt pizza på vienna och sen har vi sett film och bara pratat. Underbart, även om vissa saker va lite jobbiga att höra. Nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar vad som ska hända resten av kvällen, blir väl att hitta på något, hade tänkt fara ut och springa, men vet inte om vädret hindra mig? Kändes grymt kallt. Men vi ser om jag beger mig ut ändå! I veckan blir det iallafall att köpa nya träningskläder för då sätter träningen igång igen! Läängtar. 
 

Ingenting är omöjligt, bara du har viljan.

Städat hela övervåningen nu, och även plattat håret, känns skönt att jag ändå trots allt fick det gjort! Imorgon kommer Micke&Berit så då blir de fara och äta och mysa med dom ett tag, saknar dom riktigt mycket faktiskt. Så de ska nog bli kul, annars händer väl inte så mycket imorgon. Men nu blir de mysa ner sig i sängen med massa onyttigheter och se I taket lyser stjärnorna. Underbart, bara min fina pojkvän som fattas.
 
♥♥

Kärlek


Jag har väldens underbaraste pojkvän!

Just sagt hejdå till älsklingen som tillbringade natten här efter allt som hade hänt, så ville jag bara få ha han här. Kan knappt leva med mig själv efter det, tur nog så är det löst nu, hoppas jag iallafall. Nu skulle han iallafall fara hem sen vidare till André och tillbringa sin natt/kväll där. Så vad jag ska göra ikväll vet jag inte, ingen är ju typ hemma och kan hitta på något så. Blir väl kanske att städa mitt rum&garderob. Det behövs, även om jag inte orkar. Är så taggad på att få flytta, få lämna all skit här, fyyfan. Vi har ju en visning på Onsdag på hemmansgatan, så de är bara att hoppas på att vi får den, det skulle verkligen behövas. Kan jag lungt lova! Men nu ska jag ta och sätta igång musik och kanske ta och börja städa eller något liknande.
 
-Du är det finaste i världen, utan dig är jag inte hel. Du betyder allt för mig, du är hela min värld.
Vad som än händer kommer alltid du vara den jag vill ha, du&jag föralltid, de är så det ska vara.
Förlåt om jag får dig att känna något annat. Men du är allt jag vill ha, allt jag ber om.
Hjärtat, jag älskar dig! Så sjukt mycket. ♥

Snälla bara skjut mig, ta mig bort från detta helvete.

-Jag vill inte mer

Skulle du tro mig om jag sa att jag älskade dig?

Ojoj, insåg att det var ett bra tag sen jag skrev här. Men de är lite mycket just nu, skolan, tiden bara rinner iväg. Hinner snart inte med, men bara att finna sig  i det. Så mycket har det iallafall inte hänt sen sist jag skrev, skola som vanligt, varit sjuk, haft möten, varit med vänner och min finaste Elias. Skolan idag kändes som den bara flög förbi, trots migrän så kämpade jag mig igenom dagen, vill inte vara hemma mer. För kvällen har jag i stort sätt inga planer alls, kanske ska dra ner på ug ett tag och träffa lite folk, får se om jag orkar det. Nu ska jag ta och mysa ner mig i sängen med Bonny, och se en film och kanske komma på bättre&andra tankar.
 
 
- Don't lose yourself in your fear

i just want you to fight for me




Allt du behöver är nu

Gårkvällen vart helt okej, var ute hela kvällen med Isabella&Simon. Träffade även massa annat folk som ochså tillbringade deras kväll ute. Sen när vi kom in la vi oss och såg beck, fast dock så somnade jag efter mindre än halva filmen.. Menmen, nu på morgon/dagen har vi ochså sett beck och fikat, pratat och bara varit. Vad vi hittar på senare idag det vet jag inte, men för min del blir det att åka till älsklingen ikväll efter att Issa åkt hem, underbart. Men nu ska jag nog ta och vara lite social, eller nått?
 
 

En dag kommer jag sätta hela världen i brand.

Skolan idag gick rätt fort, och de va en hyfsat chill dag. Så efter dagen begav jag mig in till stan och träffade tvärt Emilia, och efter det mötte jag upp finaste Isabella och fick sällskap med mig hem som stannar till imorgon, underbart♥ Så nu ska vi ta och fixa oss och sen ser vi väl vad vi hittar på ikväll, kanske dra ut eller så kanske de blir att ligga i sängen och se film typ. Ajja, nu ska jag ta och torka mitt hår efter att ha duschat!
 
Lööööshååår and no make up!

Be who you are and let everyone love that person.

Just sett svensson svensson, den va ganska bra, rätt längesen jag såg den. Haft en dag hemma idag, och jag saknar bara skolan mer & mer. Men imorgon får jag nog fara, SKÖNT! Så nu blir de att sova så man samlar lite ny kraft och ny ork, för en ny dag. Hoppas på en mindre plågsam dag imorgon, men nu väntar sängen. Pusshej!
 
 

A friendship that can end never really began


Jag börjar vara riktigt jäävla less nu

Vart ingen skola idag, och jag börjar vara riktigt less på de, vill va på skolan. Saknar vännerna och att ha något att göra. Men ajja, har iallafall legat i sängen hela dagen, sov även bort halva dan, vaknade två. Så inte alls hänt mycket denna dag, så nu ska jag väl försöka äta något sen hoppa in i duschen och se om man blir lite piggare. Är i hopp om att få fara imorgon iallafall, så hoppas på det!

Elias, jag älskar dig.

Idag var de skola som vanligt, helt okej dag, slutade där vid lunch av en anledning. Sen vart de fixa nå saker, sen fara tillbaka på skolan och vänta på Annkristin. Efter de begav vi oss in till stan och jag hjälpte henne att hitta lite nya kläder och så. Hann även träffa älsklingen en stund, underbart. Nu har jag just sett film och tjockat mig på chips med henne, va även på en kort prommenad och fick lite luft. Nu ska jag krypa ner i sängen med kanske ytterligare en film och sen blir de att sova.

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

Vart att duscha och sen gå ner och träffa Lise och Felicia, riktigt mysigt, Felicia är så mysig liten tjej♥
Sen direkt jag kom hem gick jag ut med hundarna och nu ligger jag i sängen och typ dör, har sån kramp i magen så vet inte vars jag ska ta vägen snart. Frågan är bara varför jag har det? Men får hoppas på att de går över snart. Hade ju tänkt hinna platta håret innan jag ska lägga mig, ska väl se nån film ochså innan jag ska sova. Eller nått liknande, alltid så svårt att somna utan älsklingen vid min sida. Får bara hoppas att de går bra. Mina planer för helgen är ochså förstörda så nån som vill hitta på nått, hör av er? Men nu ska jag gå och käka lite verktabletter innan jag seriöst avlider här. 
 
 
 

Jag saknar dig min bror. jag sa jag saknar dig, meer än vad du tror!

Hemma nu efter att ha varit borta en heldel idag, blev ingen skola idag, hade möte klockan tio och började skolan 15 i, sen efter mötet insåg jag att jag bara hade en halvtimma kvar tills jag slutade så orkade inte gå dit för den tiden. Blev istället att gå lite me mamma på stan, fick med mig en jacka, sockar och tre par skor hem. Riktigt nice, och något som behövdes. Men nu ligger jag bara i min säng och väntar på att vi ska äta, sen blir de gå ner till Liv och träffa Lise och Felicia! Ska nog bli kul de med, menmen.. Nu ska jag väl göra nå vettigt eller liknande, pusshej!
 
 

I kind of fucking miss you

Längesen jag skrev märker jag, och de har hänt en heldel under den tiden. Fyllt år, varit med vänner, varit på roadtrip, fått nya vänner, sovit borta, nja har helt enkelt bara levt livet. Så har inte haft tid att blogga, skolan går iaf helt okej, hade prov i fredags och de kändes som att de gick hyfsat iaf. De rullar på bättre än jag trodde!
Sitter nu på facebook och lyssnar på musik, händer inte mycket alls. Men ska väl ta och göra nå vettigt eller liknande. Pusshej!
 





Don't cry, just say fuck you and smile!

Denna kväll tillbringas med mina finaste brudar. När allt annat blev som det blev, ska kolla vad som händer resten av helgen, ser väl vad den har att erbjuda!

If life puts you in tough situations dont say "why me" just say "try me".

Just kommit in efter en kväll som Cassandra räddade, och vi träffade även Andreas där ute. Så har pratat med dom denna kväll, fick även prata lite med Cassandra, de var skönt kan jag lova! Har saknat dig gumman. Nu ligger jag under täcket och värmer mina fötter/händer som typ är istappar. Ska väl snart lägga mig och sova sen skola och ser vad som händer imorgon kväll!

 

 


-Förlåt att jag är en idiot ibland, men du ska veta att jag älskar dig mer an allt annat.


Ibland gör de ondare än någon någonsin kan förstå

Skolan idag va typ kung, förutom att de strula me skåp osv. Inte lika kul, menmen.. Hoppas det löser sig imorgon. Nu sitter jag hemma i min ensamhet och ser tv, när planerna för kvällen sket sig. Bara hoppas på en bättre kväll imorgon, mycket roligt kan hända. Men nu ska jag ta och hänga med i filmen jag just nu ser. Om nån vacker själ ha lust att rädda min kväll så hör av er, snälla!

Onödiiiiigt

Vart att gå ner på ug ett tag, hände väl inte så mycket där, vi fick bullar och saft, och så. Nu ha jag just lagt på efter att ha pratat med Elias och nu ska jag väl ta mina tankar och krypa ner i sängen och sova. Skoldagen imorgon blir nog lååång.. Så behöver nog sömn, så trött som jag är. Så, godnatt på er!
 
 
 
-Älskling

Be sure there is a problem in the first place before working hard to solve it.

Skolan idag gick riktigt fort, vi började 09.35, och då hade vi skolfoty. Fyfan. Sen efter de var de lunch, och tio över elva hade vi medicin, sen matte. Slutade ett, så gick in på stan en stund sen tog jag två bussen hem, så var hemma kring tre. Nu har jag just sett en film och ska snart gå och äta. Sen vet jag inte vad som händer, kanske går ut ett tag vi ser väl.
 

Det vi har bakom oss och framför oss är inget att jämföra mot de vi har inom oss.

Vart ingen skola idag, legat i migrän och panikångest halva dagen, ingen aning varför, men så blev det. Men där kring två, tre tiden började jag känna mig rätt så pigg så jag satte igång och städade mitt rum, vilket behövdes vill jag lova. Så nu är de gjort, har även hunnit duscha och varit på ica. Så nu ska jag ta och äta lite gurka och dipp och dricka juice och mysa framför en film. Underbart. De ända som fattas är att ha älsklingen vid min sida.
 
 
-Vad som än händer kommer jag alltid älska dig, syster&bästavän!

I wish you were here

Kom just hem efter en helg som inte varit som alla andra, men de tänker jag inte ens kommentera. Haft roliga stunder och mindre roliga studer, ni som varit med förstår precis. Men nu lämnar jag det, och ska snart bege mig mot sängen och sova, för imorgon startar en ny vecka med skola.. suck. De sista jag behöver nu, men bara kämpa sig igenom det. 
 
 
 
-Jag vill bara säga att jag älskar dig så enormt mycket, de finns inte ord till att förklara vad jag känner för dig. Varje gång jag ser dig är de som blixtar inom mig, jag blir varm i hela kroppen, när du rör mig blir jag knäsvag. Du är de bästa som någonsin har hänt mig, på riktigt, de bästa! Jag klarar mig inte utan dig. Alla förhållanden har sina prövningar, alla förhållanden har motgångar. Men älskling, vi ska fixa dehär? Right? För jag ger inte upp dig, jag kommer kämpa tills jag tar mitt sista andetag. Jag ser en framtid med dig, jag har aldrig varit lyckligare än jag är med dig. Vi fixar det, jag tror på oss. Du är de finaste som finns, de finaste jag mött. Kan inte fatta att jag fick dig, jag minns än idag hur nervös och blyg jag var i börjar, och på nått sätt är jag likadan varje gång jag träffar dig efter att varit ifrån dig ett tag. Fjärilarna i magen, nervositeten, allt. Jag kommer aldrig att låta dig gå, jag kommer aldrig att släppa taget om dig. För utan dig är jag inte hel, du är min andra halva, den som får mig att andas, att stanna kvar på denna jord. Jag har aldrig känt för nån som jag känner för dig, och vad som än händer kommer du alltid vara den jag älskar mest, den jag har närmast hjärtat. Du är så underbar, de bästa som  finns, kan inte beskriva dig med ord. Orden tar slut. Hela min värld är där du är, för du är hela min värld. Du är mitt allt å så mycket mycket mer. Jag kan inte andas utan dig. Hela jag fylls med kärlek, en glädje, en värme när jag tänker på dig. De blir som en helt annan värld, ett helt annat liv. Som att jag föds på nytt, till nått bättre. Jag känner mig levande med dig, jag känner att jag finns. Efter allt, allt, så har du tagit fram nått i mig som ingen annan kunnat, du har tagit fram de som kallas: Glädje&Lycka. Du gör mig verkligen till värdens lyckligaste tjej! Det finns ingen annan än dig, ingen annan. Jag vill vara nära dig varje minut, varje sekund. Allt känns så tomt utan dig, utan dig vid min sida. Jag saknar dig så fort du inte är i samma rum.
För allt i världen hoppas jag att du alltid kommer vara min, min föralltid.
Glöm aldrig att jag älskar dig, att du betyder allt för mig, hela min värld. Du är de bästa, de bästa som finns.
Du&jag föralltid, så vill jag att de ska vara. JAG ÄLSKAR DIG ELIAS LINDGREN! ♥
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!