Livet är för kort för att kastas bort

Jag har hatat den här dagen men jag har också älskat den. Finare väder än idag är sällsynt, värmen som går in i kroppen blir som ett lyckorus, jag mår så bra, sitta ute i solen, njuta, bara vara, jag trivs. Att jag också fått veta att skolan inte är så omöjlig att klara som jag trott gjorde inte dagen värre utan tusen gånger bättre. Även om jag samtidigt är så besviken på mig själv att jag är i den här sitsen, men jag klara det, de har jag ju gjort förr. Jag har köpt elias present och en liten present till mig som jag ska få av mamma i avslutningspresent, ja jag valde själv & fick köpa den själv, men trots det så ska jag inte börja använda den förän jag faktiskt gått ut skolan för denna termin. Endast ett år kvar innan studenten, jag längtar ihjäl mig samtidigt som jag är livrädd. Jag tänker ta vara på varje dag så gott jag kan. Men trots detta så har dagen ändå varit en motgång och jag vet inte varför, kanske för allt plugg som jag visste att jag skulle ha då jag kom hem. Som jag nu ska ta och sätta mig och försöka göra bort, vill bocka av ALLA uppgifter, inte ha en ända kvar. lyckas jag med det ikväll tro? Väldigt negativ till det, men jag ska göra mitt absolut bästa för att klara det, så nu ska jag ta och sätta igång!
 
 
 

"När jag höll på att drunkna så tänkte jag på dig"

Igår var det Brirks fyra års dag, så jag och Elias begav oss mot Kalvträsk för att fira honom. Det bjöds på mat, tårta och trevligt sällskap. Efter det så begav vi oss mot Elias pappa, för att tillbringa veckan här. Har inte varit här på väldigt länge så det var väl dax. Idag har min dag bestått av enorma smärtor så det vart en dag i sängen, är så ruggit jävla less på att ständigt ha ont. Hoppas de släpper snart eller att jag får någon hjälp. För jag håller på att bli galen. Trots smärtan har jag nu under kvällen försökt mig på att plugga lite inför provet jag har imorgon, när jag skulle börja upptäckte jag dock att alla saker är hemma, så de gick lagomt bra att plugga. Men som tur är så kunde Camilla skicka det hon hade skrivit så jag kunde plugga utifrån det, guldvärt, hon är fantastisk, tack! Men pågrund av den enorma smärtan är det inte mycket som fastnar, vill helst bara lägga mig på golvet i en boll och skrika, menmen, inte gör det att jag får godkänt på provet imorgon. Så ska väl försöka plugga lite till, är det omöjligt får de helt enkelt gå som de går imorgon.. men först så ska vi nu gå och äta lite glass som Mathias och Monika köpt hem, laktosfri dessutom, så jag kan äta! Så måste ju passa på att gå, medans de finns något kvar, hehe.
 
 
 
 

Hatar allt just nu

Som rubriken säger, idag hatar jag allt, precis allt. magkatarr, skolan, plugg, körkort, sommarjobb, ansvar, jag hatar allt som har med livet att göra. Är less på att ha ont, varför måste jag hela tiden ha ont? Varför får jag inte ens ha EN DAG utan att ha ont? Kommer gå sönder snart, känns faktiskt redan som jag gör det. Så äckligt less att jag inte ens trodde det var möjligt. Känner att jag har lust att klaga på allt, precis allt. Vill bara lägga mig under täcket och glömma allt, fly. Men vad löser det? Inte ett jävla piss. ååh, jätte glad idag jag vet.
För att göra inlägget lite mer positivt kan jag ju tillägga att jag har universums finaste pojkvän och jag har ingen aning vad jag hade gjort utan honom, han är guld värd. Min livskraft. pussälskling♥

Det är skillnad mellan att andas och att leva.

Gårdagen började med att jag och elias klev upp vid nio för att göra oss klara tills oskar skulle komma och hämta upp oss och vi skulle bege oss mot piteå för att tillbringa våran dag/kväll där. Det var roligt, tittade på massa bilar, bornouttävling, cruisade runt och umgicks med folk, vi hade alltså en toppenkväll/dag. Idag har de inte hänt mycket alls, haft söndasångesten of doooom, så ska nu lägga mig i sängen med elias och se lite SOA i hopp om att jag glömmer bort att de är måndag imorgon..

fredag




Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!