Jobbigare nu än någonsin

Sitter hos pappa nu och myser med alla som är här, vi har haft klapputdelning idag igen, vart rätt nöjd me grejerna idag också, inte lika mycket som igår men. Äntligen fått hålla om min fina pojkvän igen, som jag har längtat och tror inte det finns ord att förklara hur mycket jag behövt det, så nu ska jag sluta sitta här och skriva och krypa ner i älsklingens famn istället. Pusshej!

God jul alla fina!♥

Har just firat min första jul utan morfar här, den var tung men det gick bättre än jag trodde. Har sån underbar släckt som ger en kraft och ork när man inte kan skapa den själv. Vi var iallafall hos mormor och det vart mat, efterrätt, fika, julklappar, tomte, kalleanka, och allt det som tillhör julen och självklart en massa prat och mys med släckten. Har haft en riktigt bra jul och är nöjd med julklapparna som dock mest var pengar men pengar är ju aldrig fel. Imorgon vid elva åker jag mot stan och sedan mot pappa där jag ska fira jul igen, känns skönt att få komma dit så fort. Får även träffa min älskling då, och då lovar jag att jag lär inte lämna honom på flera dagar. Saknar han så det värker i hela mig, vill bara ha han här. Men imorgon så får jag rå om han igen, längtar♥ Men nu ska jag ta och se en sista film och mysa en sista kväll men finaste Nadja. Skriver när jag får tid och så igen, vet inte när men snart hoppas jag. Pusshej!
 
 
- Jag saknar dig så himla mycket morfar, vissa dagar fattar jag inte ens att de är sant,
att du på riktigt är borta från oss, jag vill bara spola tillbaka tiden och se till att de aldrig hände.
Idag är det exakt ett år sen jag såg dig sist, sen jag fick min sista kram av dig, min sista jul med dig,
jag saknar dig så de smärtar såå inom mig, kan du inte bara komma tillbaka igen?
Ge mig en likadan kram som förra julen, om jag bara hade vetat att det var den sista så hade jag
aldrig släppt dig, aldrig låtit dig gå. Jag hoppas du haft en underbar julafton där du nu är.
Tänker på dig, älskar dig, och saknar dig mest morfar.
Hoppas du har det bra, sov i ro.
Vi ses nångång igen, inte än, men nångång så kommer jag till dig.♥

A person that truly loves you will never let you go, no matter how hard the situation is.

Kan passa på att skriva lite nu medans Nadja är och duschar och Hampus sover. Idag vaknade vi ganska sent faktiskt så har varit ganska seg hela dagen, men vi har iallafall varit ute och gått me Kleja och busa lite med henne. Sett klart filmen som jag missade igår eftersom jag pratade med älsklingen i telefon. Sen nu har vi varit ute me skotrarna och åkt/kört lite runt byn, synd bara att de var älgar som sprang runt, och inga skoterspår uppkörda och kallt. Hade nog varit lite roligare annars, jag är ju som jag är och fryser jämt så de va inte så kul.. Men hoppade in i en varm dusch då vi kom in och fick upp lite värme av det. Så nu väntar jag bara på att Nadja ska duscha klart sen ska vi lägga oss och se en film sen sova och samla krafter för julafton som är imorgon. Kommer nog bli riktigt jobbigt i år faktiskt, men det är bara hålla sig stark. Men nu ska jag ta och bädda till sängen och vänta på att älsklingen ska svara på sms. Pusshej!

Livet leker men jag står kvar på egna ben.

Sitter hos mina fina kusiner och tänkte bara uppdatera lite kort. Jag har det iallafall riktigt bra här, saknar dock älsklingen. Men fick ju rå om han en natt innan jag åkte så jag ska nog klara det ett tag till. Vi sitter just nu och lyssnar på musik och har just sett film, vet inte alls vad som händer ikväll men antar att det blir mys och prat. Kanske någon mer film vi ska se eller så, jag vet inte. Men imorgon kommer iallafall mamma med min andra väska så då kan jag börja förbereda kläder åså för julafton, snart såå är den här. Ska nog bli kul även fast det är många ställen man ska fira på, men jag börjar hos min mormor, med fina släckten här, sen fortsätter det till pappa på juldagen och fira me min pappa och familjen där och även farmor och farfar. Underbart, får nog även med älsklingen dit. Sen på annandan åker jag med han hem till honom och firar med hans underbart fina familj. En toppen jul helt enkelt. Och alla julklappar är inhandlade och inslagna, äntligen! Men nu ska jag ta och krypa ner under täcket och mysa me min fina kusin. Pusshej!
 
Finare kusiner får man ju leta efter, älskar er enormt ska ni veta♥
 

Det finns inget som kan ta dig ifrån mig

Inte varit på skolan alls i veckan och imorgon när jag äntligen kan fara så får jag veta att vi är lediga. Ajja, blir ändå att åka till stan hyfsat tidigt för att gå på stan med Rebecca och köpa dom sista julklapparna sen blir det att åka till Elias vid fyra och spendera natten där. Nu när jag liks skriver kan jag ju passa på att säga att de inte lär bli mycket uppdatering under julen/nyår eftersom jag inte kommer att vara hemma, julen firar jag med min fina släckt, kommer vara så jobbigt eftersom på julafton är det exakt ett år sen jag såg min morfar sist, ett år sen jag fick min sista kram av honom. Saknar honom så mycket. Och nyår firar jag med Elias tror jag? Något i den stilen iallafall. Men nu ska jag ta och lägga mig och se någon film sen blir det att sova. pusshej!
 
 
Den här låten sjöng jag för dig på din begravning,
finns inte ord till att beskriva hur mycket jag saknar dig.
Hur många tårar som fallit ner för min kind just för att du inte är här med oss.
Ibland finns de dagar då man inte vet vars man ska ta vägen med smärtan,
med saknaden, men jag lever, och jag kämpar vidare.
God jul och gott nytt år på dig.
Jag älskar dig morfar, nu,då &alltid.♥

I hate this feeling more than anything

Blev så att jag spenderade även natten från lördag till söndag hos Issa, helt underbart. Vi var med Elin&Robin också, for på bruks och bakade pepparkakshus och vann. Trevlig kväll helt enkelt. Sen på söndag/igår åkte jag och Issa in till stan med hennes pappa kring två sen tog jag bussen hem klockan fyra och var hemma nån timme sen for jag ut och var med Cassandra, Johan&Martin, pratade åkte runt i boliden och lyssnade på musik var typ det vi gjorde. Och nu idag ligger jag hemma i sängen och ber att de inte är magsjuka jag råkat ut för, men både jag&mamma tror att de är nå helt annat så förhoppningsvis blir det skola imorgon! Men nu måste jag ta och plugga till provet/proven jag har på onsdag, så jag kanske får E iallafall. Pusshej!
 
 

Lite bilder från helgen.

promise me you won't leave

Några dagar sen jag skrev här men har inte riktigt orkat eller velat haha.. Men nu är jag tillbaka iallafall, och ska snart sätta igång och skriva klart min svenska uppgift sen ska jag ta bussen mot stan för att spendera denhär lördagen med världens underbaraste Issa. Helt sjukt hur mycket jag faktiskt har saknat henne, finns inte ord. Men nu måste jag sätta igång me svenskan annars kommer jag inte hinna göra den, fan vad jag hatar skolan ibland, menmen de måste göras. Pusshej!

Destroy what destroys you

skolHuvudvärken håller på att ta kol på mig, och har just insett att vi har prov imorgon och vet innerstinne att jag borde plugga, men jag orkar inte, kanske ska skita i att plugga ikväll och ta och sova istället, fast de är ju en sånhär kväll då man är så trött och bara vill sova men när man väl får sova så ligger man bara och vrider&vänder sig.. Love life. eller något liknande, menmen, skola imorgon, jullovet närmar sig, äntligen! Bara 9skoldagar kvar. Men nu ska jag ta och lägga mig, eller plugga, jag vet faktiskt inte.. fan åh.
 
 

-Elias Lindgren ♥

8månader med finaste idag.

Tinden går fortare än man hinner med, det är redan 8månader sen du blev min.
Och jag minns det som om de vore igår, jag vart lyckligast i världen.
Du är den absolut bästa i världen, den finaste som finns, det finaste man kan få.
Aldrig älskat någon så stark som jag älskar dig, du gör mig till världens lyckligaste tjej.
Utan dig är jag inte hel, utan dig kan jag inte andas, du är min luft, mitt syre.
Utan dig skulle jag vissna och dö bort, du är den som får mig levande.
Det finns inte ord att beskriva det jag känner för dig.
Men något som är säkert är att jag klarar mig inte utan dig.
Du är min andra halva, mitt liv, hela min värld.
Du&jag föralltid, visst är det så de ska vara?
JAG ÄLSKAR DIG ELIAS LINDGREN ♥
 
 
Finaste killen ever, du är allt jag någonsin önskat mig.

varför kan du inte bara förstå?

Sitter på skolan och har engelska nu, övar inför provet på torsdag. Inte skrivit så mycket senaste dagarna för jag inte haft tid, mycket med skolan och annat som tagit över. Men nu skriver jag lite igen så ni vet att jag lever iallafall. Har tillbringat min vecka med min fina pojkvän och ska fortsätta med det ett tag till. Men nu har vi lunch så ska ta och gå dit me mina vänner, pusshej!
 
-jag älskar dig mer än allt annat, glöm aldrig det. Min andra halva!

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!