Bästa

Längesen jag skrev nu, men dagarna har bestått av jobb så har inte riktigt haft så mycket fritid, sen har jag stressat runt och försökt få allt att gå ihop så har rent valt bort bloggen i några dagar. Men nu har jag tid att skriva eftersom att det inte vart jobb för min del idag, ska jobba till veckan istället. Då jag även ska packa ihop lite saker att sälja på loppis, för om jag inte minns fel fick även jag ta med mig saker och inte bara dom jag jobbar med. För nu blir det att rensa ut lite saker som jag eller vi inte använder eftersom att vi ÄNTLIGEN fått en lägenhet i stan, dock två månader kvar innan vi får flytta in om inget annat händer före de så dom som bor där flyttar ut. Äntligen kommer livet falla på plats och jag slipper den äckliga jävla hålan, Boliden. Igår var jag iallafall på stadsfesten och kvällen bjöd på massa skrat, prat och underbara vänner. Och självklart bästa Loreen, och lyssnade även lite på Håkan Hellström. Hann inte med Rebecca&Fiona när det var tänkt att jag skulle jobba idag, men de vart ändrat, menmen.. På ett tag ska jag börja fixa mig igen och bege mig mot stan för ännu en kväll på stadsfesten, och ikväll bjuder den på Magnus Uglla och Petra Marklund, tror även denna kväll blir en grym kväll!
 
 

Bra jobbat älskling!

Stort grattis till min fina som idag klarade körkortet!
Kör försiktigt och va rädd om dig nu.
Bra jobbat.
 

Nu kryper jag ner i sängen efter en jobbig och tung dag, imorgon väntar mer jobb. Tur jag har min älskling bredvid mig, då orkar jag lite mer.

Ge inte upp, du har mycket kvar att se.

Inte alls haft tid att skriva nu faktiskt. I Lördags var det kalas, och efter det så var jag ute och körde, gjorde även en tidig kväll eftersom att jag jobbade dagen efter. Så igår körde jag nästan hela vägen till jobbet sen vart det jobb från tolv till halv fem ungefär, sen kom mamma och hämta mig eller ja, jag körde nästan hem. Åt och pscka, sedan begav jag mig mot älsklingen, som jag också nästan körde hela vägen till, men eftersom jag är rädd för vänstersvängar och sen inte riktigt kan köra i samhällen helt, så fick mamma köra en kort bit i början och slutet. Väl framme hos älsklingen vart det mys innan vi skulle sova, och idag har dagen bestått av skola. Eftersom jag måste jobba lite med matten, ska göra nationella och ett annat prov, men de är det ända, så de är inte så jobbigt, jag trodde det skulle vara mycket mer. Så imorgon blir det också skola, 10.00- ca 16.00, sen blir det jobb direkt efter det. Så imorgon slutar min dag klockan åtta, jag är inte taggad.. Menmen. Nu ska jag iallfall ta och krypa ner i sängen med älsklingen och se en film.
 

I need youre love, i need youre time. when everything's wrong, you make it right.

Besöket på vårdcentralen imorse vart längre än väntat då jag vart skickad till läkaren efter svar på proven, så då fick vi vänta ännu längre, men när vi kom in till läkarn fick vi ganska snabbt åka hem igen, men måste dock tillbaka igen för att ta ännu ett prov, men efter det så ska jag äntligen kunna ta mig iväg till sommarskolan för att fixa ett betyg, den här veckan har varit lite av ett kaos.. Men jag personligen har idag börjat må bättre, så jag tror allt är påväg åt rätt håll, vi får väl se om något annat visar motsatsen. Men nu ska jag ta och kolla febern en gång innan jag lägger mig sen blir det bara att sova för min del.. Saknar dock hjärtat vid min sida, på nått sätt sover jag alltid bättre med han, tryggare och lugnare. Får väl bara hoppas jag får sova vid hans sida snart igen, tills dess får jag väl nöja mig med min katt, som ändå bara brukar gå ner efter två min, haha social..

Du gör mig starkare än någonsin

Trots min feber och trots att jag är sjuk så fick jag ändå träffa min älskling tvärt som svängde förbi efter han varit i finnfors och hjälpt sin pappa, dock jätte snabbt. Men hann pussa på han och känna hans närhet lite ändå, vilket jag behövde. För pigg är jag inte iallafall.. Resten av dagen har bestått av sängen och film, ätit halstabletter och vinglat mig fram.. Haha. Nu ska jag dock krypa ner i sängen och försöka sova, eftersom imorgon 08.15 ska jag vara på vårdcentralen och ta ännu ett prov (dom andra proverna är inte tagna än pga att febern ändrar provsvaren) Så dom ska jag göra någon annan dag.. Usch. Ajja bara lägga sig, så jag&min feber orkar pallra oss upp imorgon.

Feber kan fara åt helvete, mer än död är jag


Yeah..

Fick allt mitt svar, de var febern som satt sig i min kropp, lagomt såhär till början av "sommarlovet".. Ajja, blir att mysa ner sig framför en film nu och önska hjärtat var här, seriöst, gör vad som helst för hans famn just nu.. Men vill ju inte smitta han, så de får bli då jag är frisk.
 
 

Grattis babe!

-Grattis mitt hjärta som klarade körkorts provet, är så stolt över dig.
Det förtjänade du, du är så duktig.
Loveu♥

You make me happy, you make me smile, for real

Just kommit hem från läkarn, och det gick väl sådär. Ska dock tillbaka nån dag senare i veckan för att ta en massa prover, usch.. Men men, bara jag får hjälp så är jag nöjd. Sitter iallafall nu och håller tummarna för fullt för hjärtat som just nu sitter och skriver körkorts provet, hoppas för allt i världen att det går bra för honom♥
Men nu ska jag krypa ner i sängen och se en film, fryser som ett tok så hoppas jag får upp värmen då. Mår konstigt idag, och fattar inte alls vad det är, vädret eller virus, ingen aning. Bara hoppas de går över snart. 
 
 

Allt kan ändras på bara någon sekund, helt sjukt.

Inte alls blivit skrivet mycket senaste veckan, men har helt enkelt inte haft tid, ork eller lust. Sen fattar jag mig inte riktigt på Elias dator så har inte skrivit hos han heller, den lever lixom ett eget liv, eller iallafall musen.. Haha, men kan väl berätta lite kort om dagarna iallafall.
 
Tisdag: Skolavslutning, gick ut ettan på gymnasiet, första året inom vård och omsorg. Jag fixade det, kunde gjort det bättre, men jag fixade det iallafall. Efter avslutningen gick jag, Rebecca&Camilla på lilla marie och fika, och pratade om allt mellan himmel och jord, trevligt. Sedan tog jag tolv bussen hem till Elias med honom, sen vart det bara mys.
 
Onsdag: Ingen sovmorgon här inte, vart upp kring halv sju för att fixa sig och sedan åkte jag med Elias tillbaka till stan för att vara med han på hans avslutning, efter det for vi ut och åkte lite kort med hans klasskompis, sedan gick jag och Elias och åt på dallas, mysigt. Efter det gick vi hem till hans kompis Johan för att sedan vara med han och massa annat folk resten av kvällen, åt på korvgubben, va ute i solen, skratt och annat kul, en lyckad kväll vart det, jag hade iallafall roligt. Sedan åkte jag och Elias hem till honom och tillbringade natten där. Tack Sebbe för skjutsen dit.
 
Torsdag: Hände ingenting alls, låg bara i sängen och mös, tog en sovmorgon eftersom vi inte ens sov under helgen för då var det jobb, så dedär var väl första morgonen på länge vi inte hade brottom upp. Så vi såg nog bara serie/film/tv hela dagen.
 
Fredag: Hade älsklingen halken så han lämnade mig tidigt för att ta 07.20 bussen till stan, så under dager var jag bara ute, lyssnade på lite musik och bara chillade. När han kom hem så lagade vi mat, åt och hade det mysigt. Sedan på kvällen for vi och kollade på en bil hos Elias kompis som han kanske hade tänkt köpa. Efter det for vi hem och baka kladdkaka och bara mös.
 
Lördag: Hände inge speciellt, va bara hos älsklingen och rådde om varandra, han pluggade körkort och sen såg vi lite film, hade som ingen ork att göra något.
 
Söndag(Idag): Hände inte mycket, låg ute i solen ett tag, sen for vi ut och gick eller ja, jag gick och Elias cyklade en bit, för att få någonting att göra, fick även mysa lite extra. Sen åkte vi till hans pappa i kåge och jag hann vara där ett tag innan mamma kom och hämtade mig. Sen har jag bara pratat med mamma, myst med min katt och nu ska jag lägga mig och se en film eller serie. Sen blir det att försöka sova, själv, för första natten på länge, och det känns redan tomt. Miss u bby.
 
Fira även 14månader med finaste killen i världen idag, kan inte fatta att det gått så fort, så lång tid, och jag lovar er, jag älskar killen bara mer och mer för varje dag. Elias, du är verkligen det finaste som finns, är så lycklig med dig. Tack för att jag får vara din pelskin ♥
 
Haha, tror ingen orkar läsa allt dedär, så lägger upp lite bilder från senaste dagarna också, för den som inte ids läsa.
 
 

Grattis älskling! ♥

Idag fyller världens bästa kille 18år! Tänkt att när jag vart tillsammans med dig var du 16år, lika gammal som jag är nu, tänk vad tiden gått fort! Hur som helst hoppas jag att du får en underbar dag/kväll och massa presenter som du vill ha. Älskar dig i massor, du är det bästa jag har! ♥
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!