SPORTLOV

Igår for jag, Rebecca och Camilla till umeå för studiebesök på universitetet, där jag lyssnade på polisutbildningen och sjuksköterska/röntgensjuksköterske utbildningen. Och jag är sugen på båda, mest polis men kraven för att komma in är så höga, så vi får se vars jag hamna. När vi kom från umeå gick jag till marcus jobb för att åka med honom till pappa där vi gjorde tacos, åt och såg hockey. Riktigt skön vinst och underbart att vi tog hem grundserien i år också, nu är det bara guldet kvar!
 
Idag började dagen vid åtta då jag gjorde mig klar för skolan, började halvtio så gick hemifrån ca nio, var på skolan och hade två lektioner under dagen, riktigt lugnt faktiskt. Slutade vid tolv, och tog då även sportlov då vi är lediga imorgon, vilket känns riktigt skönt! Kom hem vid halvett ungefär, vart sedan tvungen att åka tillbaka till skolan för att leta rektorn, hittade henne inte.. så måste åka dit imorgon också. Men då jag inte hittade henne begav jag mig hemåt men först svängde jag förbi ica och köpte baksaker, så har nu slängt ihop två kakor, en toscakaka och kolakakor. Får se om dem går äta hehe.. brukar inte vare en mästare på att baka men. Ikväll ska jag även försöka klämma in ett träningspass, kanske blir så att jag tränar hemma, vi får se!
 
 

No matter how hard life gets, don't lose hope.

Även fast jag saknar praktiken så är det skönt att vara tillbaka i skolan, de känns lite som semester. Igår började vi 11.35 och slutade 13.00 typ, och idag börjar vi 11.10 och slutar vid 14. Hur skönt som helst. Efter skolan idag så beger jag mig till morön för att prova en klänning jag kanske ska köpa beroende om jag kan ha den eller inte. Sedan ikväll blir det att fara på ett corepass på gymmet. Ska bli skönt, känns som de var längesen jag tränade faktiskt.. men nu ska jag fixa de sista innan jag beger mig mot skolan!
 
 

IKEA

Denna dag började vid sju imorse för att göra oss klara innan vi blev upphämtad för en tripp till haparanda och ikea, vi fick med oss ett skrivbord, stolar och lite smått och gott, vart lite glas och sådär. Riktigt nöjd med skrivbordet faktiskt, så både jag&elias har någonstans att ha datorerna och slipper ha dem i sängen. Känns hur skönt som helst, faktiskt. Gick även förbi candyworld och fick med oss lite godis hehe.. Men nu ska jag ta och ducsha innan de är dax att sova, imorgon är de skola.. Kommer sakna praktiken så himla mycket! Men bara en veckas skola innan nästa praktik så det ska nog gå bra. 
 
 
 

Step by step

Sitter nu och väntar på att få fara till praktiken och göra min sista kvällspraktik. Sista veckan iveckan och de känns sorgligt, faktiskt. Jag skulle vilja fortsätta där hela våren. Men ska prata me cheferna om att jag önskar sommarjobb där så får vi se vad som händer med det! Vart inget gym idag då jag på morgonen kände mig åt de sämre hållet igen, med halsont och huvudvärk. Jag som trodde detta vart en kortvarig förkyldning, men den verkade visst spela ett spel med mig. Men hoppas den ger sig snart ändå!

You don't have to be great to start, but you have to start to be great.

Längesen jag kikade in, men som vanligt har det varit mycket med allt runt omkring, så som jobbet, träningen och hemmet. Då vi bor "själva" nu så är det ganska mycket med mat, städning, tvättning osv så då kopplar jag bort bloggen, men ska göra mitt bästa för att uppdatera så mycket. I fredags var jag med Rebecca på krogen eftersom att jag körde henne så följde jag också med henne in och kolla så hon var okej. Och i lördags var det alla hjärtans dag, åkte då med elias till kåge för att fira hans pappa i efterskott, efter det så åkte jag och elias på valentino där han bjöd mig på middag, finaste killen min. Efter det åkte vi hem och hade mellomys innan vi la oss och sov. Och igår kom erika hit ett tag, for på solbacken där jag köpte nya skor och sedan hem. Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbade förra helgen och inte direkt var ledig så mycket, så fick en lång helg vilket var skönt då jag i torsdags drog på mig en förkyldning, men den börjar nu släppa, SKÖNT. imorgon jobbar jag kväll, vilket innebär att jag börjar 14.00, hade möjligen tänkt fara på gymmet innan, men vi får se om det. Känner mig inte helt hundra än, så kanske bör vila imorgon också, längtar dock tillbaka hur mycket som helst då de snart är en vecka sen jag träna! Men vi får se, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan göra lite mackor och se film/serie.

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Köpte nya träningskläder igår, love them, invigde dem sedan med lite övningar hemma.
Va även till bodarna igår för middag, riktigt gott var det! Fick även matlådor med oss hem så ska snart ta och äta en till lunch, är ledig idag eftersom att jag jobbar i helgen, känns motigt men det ska nog gå bra! Blir bara roligare och roligare varje dag jag är där så. Annars är de inte mycket som händer, tränar, jobbar, äter typ haha.. Men nu ska jag ta och värma matlådan och se lite lyxfällan. Blir nog ett corepass ikväll igen, var på ett i tisdags också, så de ska bli skönt. Uppdaterar igen då jag hinner. 


Bowling med bästavännen&pojkvännen

Varit med dessa och bowlat ikväll, kom tvåa, elias vann.. Gick inte så bra för mig idag menmen. Var kul iallafall! Dock så är de värdens snökaos, så fick knuffa och försöka få lös bilen i typ tio min efter bowlingen, och sedan skotta hela parkeringen då vi kom hem, men hade kul ändå! Och nu ligger jag i sängen med elias och slökollar på telefonen innan jag ska krypa ner i hans famn och mysa innan vi ska sova. Är vädret bättre imorgon så åker vi till bodarna för middag hos elias mamma, saknar dem så de ska bli mysigt!



Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!