Just don't give up, I'm workin it out. Please don't give in, I won't let you down.

Var hos pappa igår och firade min bror som fyllde 31 förra veckan. Riktigt trevligt att få träffa alla igen, känns som det var längesen jag var hos pappa och träffade dem så det var kul. Efter vi varit där så for jag och Elias till hans mamma där vi ska tillbringa veckan, ska bli skönt att få vara där igen. Men nu ska jag nog ta och fokusera på skolarbetet och försöka mig på frågorna som jag inte fattar ett dugg av, men de lär väl gå framåt tillslut..
 
Jag lovar, de var nog väldens godaste tårta

Ibland måste man bjuda på sig själv

Såhär glad är jag av att det varit en ledig fredag, alltså en dags längre helg. Med ett kanon väder.
Och även av med min enorma smärta. Kan det bli bättre eller?
Kvällen kommer jag tillbringa i stan tillsammans med Elias och troligvis Oskar också.
Hittar säkert mer folk i stan senare under kvällen men. 
Tillbringar även helgen i kåge tillsammans med Elias, då vi har huset för oss själva.

Smärtan äter upp mig

Ännu en dag i sängen, med en smärta som snart kommer att ha ihjäl mig.
Inget hjälper och inte får jag sova heller, ne, smärtan ska se till att jag ligger vaken 24h om dygnet.
Låt tiden bara gå fortare så jag kan fara till tandläkaren för att förhoppningsvis få hjälp.
Kommer bli galen av denhär smärtan snart, om jag inte redan är det..

Ont, ont, ont och återigen ont.

Denna dagen har jag tillbringat i sängen med en enorm smärta, och har fortfarande en enorm smärta. Strålar, bultar och bankar på vänster sida ansiktet, käken är värst. Aldrig uppevt sånhär smärta. Efter att ha läst på internet, pratat med mamma och även med tandläkaren så har jag nu fått en akuttid dit imorgon, för att kolla upp vad detta beror på. Hade exakt samma smärta och symtom vid jul, haft det lite till och från sen i oktober. Vilket gör att tandläkaren misstänkte att det var en jävlig visdomstand helt enkelt. Att något sånt kan ge sån smärta anade jag inte, men för säkerhetskull ska jag iallfall åka dit för att se vad dom kan göra åt saken. När smärtan är så kraftig att jag inte ens klarar skolan, då har de väl gått lite för långt eller? Annars då, tillbringat dagen hemma, vad har jag gjort annat än knaprat alvedon&ipren, inte mycket, försökt stå ut med smärtan och sett lite film. Svårt att koncentrera sig då de känns som jag är påkörd av en lastbil i ansiktet typ. Negativt inlägg ja. Men just nu är jag negativ, jävligt negativ. Så nu ska jag krypa ner under täcket, käka lite alvedon&ipren och försöka ge mig på att kunna se en film. Imorgon blir det att kämpa sig till skolan, no matter what lixom.
 
 

If you are going through hell, keep going

Veckorna bara rullar på och jag hänger inte alls med, vilket kanske märks på uppdateringen. Har iallafall som vanligt tillbringat tid med min fin, fina pojkvän och även varit med vänner. Har också hunnit färgat håret så det blivit ljusare och jag är nöjd, eller mer än nöjd. Helgen som var så firade vi Elias syster som fyllde tjugo vilket var väldigt roligt. Sen gjorde vi inte så mycket mer, jag hälsade på min syster en kort stund under lördan men annars låg jag nog bara i sängen medans elias satt och spelade. Nu är det måndag igen och åter vardag, den trista vardagen har börjat om. Just nu har vi historia så jag ska nog ta och fokusera på arbetet isället för dehär.. haha..
 
 
 

If you were happy before you met someone, you can be happy after they leave.

Morgonen började med frilufsdag med bästa klassen och efter det två vanliga lektioner, så ganska chill dag idag, men ändå så är jag helt död. Tog bussen hem kvart i tre och sen fick elias komma och hämta mig hemma, så han hämtade upp mig vid halv fyra och då begav vi oss mot honom, när vi kom hem tog vi en välbehövlig dusch och nu hänger vi båda framför varsin dator, haha.. På ett tag ska vi väl säkert hjälpa till med maten och lite sånt, sen ikväll blir det iallafall för mig en filmkväll då jag inte orkar göra annat, kändes skönt att bara ligga i sängen och äta lite gott, så de får nog bli så. Men nu ska jag kolla igenom lite plugg och se ifall jag fattar något, vilket jag nog inte kommer att göra.. Men kan ju alltid hoppas.
 
Bild från lektionen idag. Vad vore dagarna utan dig?♥
 

Hellre tjock och lycklig än smal och olycklig


You are my everything

Ett underbart lov med underbart folk. Började lovet med att vara hemma hos mig tillsammans med Elias, vi hade lägenheten för oss själv då mamma var borta så de var skönt. Va ute några kvällar å grilla med nå kompisar i skelleftehamn och sådär annars var vi bara hemma. Tills vi i tordags morse begav oss mot kalvträsk för att tillbringa resten av lovet där tillsammans med Elias mamma och familj, vart mycket skoterkörning, skoterköp, en kort ridtur, mellomys, massa bilåkning, grillmys vid sjön för att göra det lite kort, hade det iallafall enormt bra och de var väl behövt. Nu är vi hemma igen och vardagen har börjat om. Skola, möten och allt annat är igång som vanligt. Men bara 5veckor kvar innan vi har lov igen, bara att kämpa. Men nu börjar vi så jag ska försöka hänga med, skriver senare.
 
 

Klagar inte på denna helg

Ha inte hunnit uppdaterat allt som hänt så kan ju gå igenom det lite kort i ett och samma inlägg.
I torsdags for jag och Elias till Marcus och såg hockey tillsammans med han, Jessica, Anton och Tina. Matchen slutade med 6-2 till oss, så en skön vinst vart det. Marcus bjöd även på god mat, så hungrig var jag iallafall inte när jag for därifrån haha.. Fredagen då, den bjöd på skola, middag och KEN RING som var helt j'vla grym, nog bästa kvällen på länge, och när han hade spela åkte jag och mathilda med elias ett tag innan vi alla tre hoppade över och åkte med oskar. Vi for upp på vitberget och elda lite innan vi for mot krysset och åt, åkte hem kring ett tiden. Lördag var en latar dag, låg i sängen hela dagen med elias och såg filmer, åt sedan kina mat med hans pappa m. familj och sedan begav vi oss mot mig för att tillbringa resten av helgen + en del av veckan här, väl hemma så började jag städa, tvätta, renbädda sängen och lite sånt innan jag satt mig framför melodifestivalen i hopp om att få se Linus gå till final, och gissa vad, det fick jag! Grattis för det Linus, en så fin kille me så fint hjärta, den platsen förtjänar du. Trots att telefonräkningen denna månad kommer bli hög.. Men de är du värd! Och efter jag fått se han gå till final for jag och elias ut i stan och körde runt ett tag, hämtade även upp oskar. Men eftersom att de inte hände så speciellt mycket så begav vi oss hem ganska tidigt, köpte hem lite godis och såg en film tills vi somnade. Dagen idag har hittils bara varit att se klart filmen vi inte såg klart igår och att äta frukost. Men på nån timme ska vi börja bege oss mot östanbäck och pappa för middag, gott. Men nu ska jag gå och ta hand om tvätten så jag uppdaterar väl senare eller nått, heh..
 
 
KEN RING ♥
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!