De gör ont att tänka på att du är borta

Nyss kommit hem efter en dag på jobbet, &något jag kommit på är hur mycket jag HATAR mygg. Usch.
Så nu blir de fixa myggmedel så jag inte blir mer biten..
Men nog med de, och nu blir de att se Andra avenyn! Kuuung

I love you with all my f*cking heart

Myst me kattungen ett tag nu, helt underbart mysig är han. Och imorgon blir de jobb, hoppas dagarna går fort så jag kan ha ett riktigt sommarlov snart! Menmen, nu blir de att träna, duscha sen mysa framför en film. sen sova för att samla kraft inför morgondagen!
 
Lilla Texas!

Allting kommer att bli bättre, bara du ger det tid att läka.

Sitter i sängen och kom hem från Elias för ett tag sen, har inte så mycket kommentarer om helgen. Kunde ju önskat att man hade mått bättre, menmen.. Bara hoppas på en bättre helg nästa helg!
Då de även är stadsfesten så blir nog att hänga där en heldel.
Men nu blir de nog att säga godnatt, kollar på klockan och vet att jag ska jobba imorgon.
 
 
Min lilla solstråle, myskusinen min♥

Tänk om nån bara kunde förstå

Efter en mindre lyckad kväll blir de att ta nya tag idag, underbart väder idag och finaste vännen här.
Som även gör lite mat åt mig, tack gumman!
Vet inte riktigt vad som händer idag, men blir väl att mysa, får bara vänta på att älsk ska stiga upp!♥
Men nu känner jag lukten av mat, så ska väl ta och försöka äta lite!

Jag kommer alltid att älska dig!

Jag saknar dig mer än ord någonsin kommer kunna förklara, jag vill bara vakna upp ur mardrömmen och se att de inte är verklighet. Men för varje dag som går så kommer verkligheten närmare och närmare, jag måste sluta hoppas.. För hur mycket jag än hoppas så kommer du aldrig att komma tillbaka, jag kommer aldrig att få se ditt leende igen eller höra din mörka röst, känna dina kramar och få vara i din närhet, jag saknar dig så de gör ont i hela kroppen. Jag skulle ge allt för att få dig tillbaka, saknaden går inte att förklara.
De är inte samma sak utan dig, och de kommer de aldrig att bli. Jag vet snart inte vars jag ska ta vägen me smärtan, med sorgen och med saknaden. Jag vill inte dehär, hela jag skriker inombords, jag vill bara skrika, slå och bara gråta. Jag vill inte att de ska vara sant, och varje morgon vill jag alltid göra en extra koll, men varje gång blir jag bara besviken av mitt svar. Du är borta och du kommer aldrig tillbaka, de är hemskt och säga men så är de.. Men ibland kan man känna din närhet, man kan känna att du är här, att du finns med en. Men jag vill kunna se dig, jag vill verkligen se att du är här. Men antar att jag får nöja mig med att bara känna de, en riktigt stark känsla av att du är här. Att du håller en hand på min axel när de är som allra jobbigast, när tårarna rinner och man inte vet vad man ska göra. Du ger mig en kraft tillbaka, du får mig att fortsätta kämpa och inte ge upp.
Jag får minnas alla minnen med dig, och vara lycklig att jag fick dom, med just dig.
Men smärtan och sorgen i mitt hjärta kommer nog aldrig försvinna, jag kommer alltid att sakna dig, sakna ditt skratt och ditt leende. Jag vet att du har de bättre nu, och jag hoppas att du väntar på mig där uppe.
För jag kommer, när de är min tur, men nu ska jag leva, leva för dig.
Jag kommer aldrig att glömma den underbara person du va, de glada personen, jag kommer aldrig att glömma hur fin du va mot mig och dina sista ord du sa, dom sitter som klistrade i hjärnan.
De gör så ont, så himla ont, jag kan inte beskriva känslan.. Varför just du?
Jag tänker på dig varje dag, jag saknar dig &jag älskar dig♥
Föralltid i mitt hjärta underbaraste du.





"Livet, du måste hålla fast vid det. Det är någon som behöver dig."

Blir ett kort inlägg tänkte mest bara säga att vi beställde en dator igår så nu är den påväg.
ÄNTLIGEN! då kan jag nog börja skriva igen!
Har iallafall börjat sommarjobba nu, på bolidens golfklubb. Helt okej jobb faktiskt!
Men nu ska jag ta och se film sen sova så jag tar mig upp imorgon.
Då jag även möts av kusinerna, moster, danne och mormor då jag slutat och kommer hem.
Underbart! ♥



Skolavslutningen -12

Låt inte rädslan stoppa dig

Inte mycket man skriver här, men som sagt har fortfarande ingen dator.. De skulle varit fixat men nä de blev nå strul.. menmen, jag hoppas jag ska ha en dator snart! Igår var de ju som sagt skolavslutning och gick ut nian, så nu behöver jag inte vara på Bolidenskolan igen. Men jag kommer sakna många sjukt mycket, speciellt min mentor Åsa Eriksson, vill bara tacka dig för allt. Du hade sånt förstående och försökte verkligen hjälpa mig på alla möjliga sätt, du trodde på mig och gav mig en kraft, vill bara tacka för den underbara människan du var mot mig, dig kommer jag verkligen sakna. Bästa mentorn ever!♥
Idag har jag iaf jobbat på joypeak med Erika, och även varit me älsk och underbara Issa.
Vet inte riktigt vad som händer nu men, vi ser hur de blir.
Men ska nu ta och vara lite social me Issa!
- Har man bara viljan så klarar man allt.

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!