Kan inte sluta tänka på dig, och de gör mig galen

- Du är de finaste som finns, önskar bara du fattade det! ♥

helt sjukt hur mycket jag älskar dig!

Nu ha jag just kommit mig upp ur sängen, va ju ett tag sen jag skrev men tillbringade iaf min helg i övik hos Minna, grymt kul vare faktiskt. Saknar henne sjukt mycket, hoppas på att de inte tar allt för lång tid innan jag träffar henne igen! Vi hittade väl på allt möjligt, skräck, stan, resecentret, skratt å massa kul. Vissa saker som vi inte ens behöver ta upp. Iaf i fredags fick jag träffa min efterlängtade Linnéa! tyvärr bara någon min.. Men hon fyller ju år snart så då hoppas jag på att få träffa henne! men men idag händer väl inte så mycket, förkyld som stryk är jag iaf så blir väl ligga å mysa framför en film eller nå, ska väl hem till Boliden sen oxå, är nu hos min syster på a-torp. men nu ska jag ta och lägga mig å se en film och fortsätta nysa... Pusshej!



Helt sjukt hur mycket jag saknar dig...

Sitter nu å skriver me Linnéa på facebook, sjuk saknad brud asså! blir väl snart att lägga sig och sova så jag orkar upp imorgon men först blire kolla lite inför resan på fredag. Pusshej!

DU Å DIN JÄVLA FAMILJ KAN DRA ÅT HELVETE!

Ja just precis, nu är jag jävligt less på er, kan man nån gång få vara en människa utan att ni ska lägga er i? kan ni nån gång acceptera att ni INTE är mina föräldrar å du är fan inte min vän heller. jag offra mycket för dig jag lät dig gråta mot mig även om jag sa att jag aldrig skulle finnas? VAD FAN ÄR TACKEN?
Sure lungt för mig att du inte är med mig har aldrig tyckt om dig ändå! DU ÄR DÖD FÖR MIG! kommer aldrig tillbaka!

jag säger bara jag älskar dig om jag menar det

Hemma från en dag i stan nu då, helt okej faktiskt. Lite oro å panik på slutet men de löste sig även de oxå, sköntskönt. Nu ska jag väl ta och sätta igång en film och försöka sova, annars kommer jag aldrig ta mig upp imorgon vilken jag säkert inte gör ändå men man kan ju försöka göra de lite lättare iaf, aja pusshej!
 
 
 

i wish i was the one you always think about

Blev att gå själv idag då men tvingade Minna att ringa och prata me mig, längtar så sjukt tills jag är hos dig gumman. Aja, för övrigt var de väldigt skönt att få vara ute å gå igen, inte blivit så mycket senaste tiden.
även hunnit duscha så nu blir de sätta på sig pyamas och mysa ner sig i soffan och se en film sen blir de att sova.
Skola imorgon ju, kanske blir stan efter det, jag vet inte riktigt än, aja nu ska jag ta och fixa sakerna och sen se film. Pusshej!

Om ni bara kunde sluta tro, ni sänker mig inte jag skiter i erat skitsnack

Hemma i Boliden nu då eller ja varit hemma ett tag men inte tagit mig till datorn förän nu, iaf inte mycket som hänt hemma förutom att de va svin kallt inne då vi kom hem så blev att klä sig mycket. Sitter nu och funderar på att gå ut och gå eller nå, ska väl försöka få me mig nån kompis annars får jag ta och gå själv. Pusshej!

i don't know why i'm still waiting

Sitter nu här medans Nadja sjunger singstar väntar även på att Hampus ska ta och vakna snart, dock vare inte längesen han somna menmen.. aja ska va social nu pusshej!

När du ler, ler jag

Typ just vaknat nu då, idag vet jag inte riktigt vad som kommer att hända vet bara att jag ska hem någon gång idag, men kommer väl bara vara som vanligt se film, prata och singstar typ. kanske blir att gå ut oxå eller nå, ha ju som inte sett hur vädret är idag, är de som igår tänker då inte jag gå utanför dörren om jag inte måste.
Men nu ska jag ta och försöka stiga upp och klä mig åså, pusshej!

To think too long about doing a thing often becomes its undoing

Just hjälpt min kära kusin Nadja att fixa en blogg, blev inte så mycket filmtittande faktiskt iaf jag fastnade framör datorn istället. Men hade tänkt se slutet på filmen medans Nadja ska få fixa med hennes blogg, sen blir det nog att sova har varit helt död idag, undra om de är vädret eller om jag ska bli sjuk? Aja nog med det, imorgon blir det att fara hem till Boliden igen, vet dock inte när men kommer sakna Nadja, Hampus, Kicki å Danne. Det är alltid lika kul att vara här, menmmen kommer väl fler dagar de är ju som lov snart och så. Men nu ska Nadja få ta datorn och göra vad hon nu vill göra pusshej!
Så med denna bild säger jag godnatt!
Bild i repris jag vet, men har bildbrist







Btw, hennes blogg http://nadjalangstromm.blogg.se/

Jag har verkligen saknat dig, saknat dina ord

Nu blir de äta chips, dipp å dricka cola plus se en film med min undebara kusin!
Älskar dig nadja♥

<3

Ända sen den första gången jag såg dig har jag gillat dig, Jag visste redan då att du var speciell, på ett bra vis. Första gången vi pratade med varandra slog mitt hjärta med dubbla slag. Första gången du log mot mig spreds en känsla inom mig, en känsla av glädje och kärlek. Varje gång jag ser dig, sprids denna känsla, samma känsla som spreds när jag såg dig för första gången. Mitt hjärta slår fortfarande med dubbla slag när jag pratar med dig. Känslorna finns kvar, ända sen den första gången jag såg dig! ♥

om du bara visste vad du betyder för mig

Sitter hos kusinerna nu då och sjöng just singstar me Nadja haha jag vann "host"...
Amen nu ska jag ta och vara social me kusinerna innan jag somnar :$ pusshej!

du lyser upp min värld

Även denna dag blev liggandes i sängen ganska mysigt faktiskt, men märker att jag börjar piggna till efter två dagar sovandes för nu kan jag inte få ro i kroppen.. Aja, ska väl ta och packa lite inför imorgon, ska ju till bästa kusinerna dåe. Så kommer nog inte bli så mycket uppdaterat i helgen, vi ska iaf på marknad på lördag hoppas de blir kul.
Nä nu måste jag göra något, pusshej!

Du tog en stor plats hos mig, jag saknar dig

Dagen har tillbringas i sängen inte mått bra alls, så får försöka att ta mig iväg till skolan imorgon hur som helst.
Mest bara sett film, sovit, sovit å sovit även pratat i telefon ha jag hunnit med lite olika folk.
Men nu tror jag att jag ska he mig in i duschen och se om jag blir nå piggare av det pusshej!

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Hemma efter en kväll me prat, fika, film å mys väldigt lyckat..
nu blir det att slänga sig i sängen och ta upp böckerna och börja plugga med sälskap av min katt och godis
pusshej!

Livet är verkligen som en lek

Nu blir de duscha sen fara och överaska Annkristin med typ tårta och lite kvälls mys, hoppas på en grym kväll.
Och till er alla ha en bra alla ♥ dag!
Men nu ska jag ta och duscha pusshej!

Wööps..

De är ju även alla hjärtans dag idag, vilket jag nästan hade glömt.. Försöker som låta dagen gå fort, de där me forever alone verkar ju passa mig.. Men får hoppas att de finns någon vänlig själ som firar den med mig annars får de bli hundarna och katterna som blir mina mysvänner ikväll.

"Someday you'll love me but I won't love you"

Sitter och ska säljer fika på skolan, snacka om drygt.. Aja inte mycket som hänt idag, eller händer sen ikväll. Tror jag ska plugga och göra klart uppgifter jag inte gjort å kanske beger mig mot ug ett tag oxå ser väl vad kvällen har att erbjuda. Nä nu ska jag ta och hjälpa till lite och inte sitta här och skriva pusshej!

Jag kommer aldrig att låta dig gå, även om du redan vänt ryggen mot mig

Mötet idag gick bättre än väntat, dock fortfarande saker att jobba med.
Men iaf vi ha ju FLFF vecka i veckan, och imorgon ska vi ha företag för en dag jag är i grupp me Linda, Samuel och Helen vi ska sälja vofflor och fika.
Så min dag tilsammans med Sandra har i största del gått till att baka och se film.
Nå mer än de tror jag inte händer, blir väl att bara vara hemma eller dra ner på ug tvärt jag vet inte än.
Men nu ska jag ta och gå ut med hundarna innan mamma tjatar ihjäl sig pusshej!
- bild från haloween discot, älskar dig gummsan

"jag älskar hela dig inte bara ditt utseende"

Sitter och lyssnar på musik nu och ska snart gå och träffa Emilia, ska nog bli kul inte träffat henne på ett tag. Sen blir de nog bara att fara tillbaka till Boliden och sova.
Imorgon har jag möte med skolan klockan 8 får väl se vad dom har att säga, nått positivt hoppas jag. ´Vi har inte heller vanlig vecka idag utan FLFF vecka, får hoppas på att de går bra de med.
Men nu ska jag ta och äta sen packa sen blir de att fixa sig sen bege sig mot Emilia Pusshej!




Jag visste det hela tiden, bara du som inte fattade det

Inte uppdaterat på några dagar nu, men har som aldrig haft riktigt tillgång till det.
I fredags for vi med skolan på studiebesök, först rönnskär sen på värmeverket på hedensbyn.
Efrer de stannade jag och Sofia kvar i stan och gjorde lite saker i stan sen for vi på A-torp, till min syster å kalle.
Där vi fixade oss inför kvällen som vi skulle spendera me Jocke å Elle, vilket inte vart som jag hade tänkt mig men blev lyckat ändå. Sen på kvällen kom Mathilda och jag skulle sova där efter massa strul.
Sen va jag även med henne lite igår sen for jag tillbaka till Kalle, där jag åt middag sen for vi och gick till Johnny å Cilla och träffade lilla Loui, riktigt gullig va han! Vi såg även melodifestivalen ett tag men sen begav vi oss ut igen och gick på coop å handla, sen blev de bara att vara hemma hela kvällen.
Nu sitter jag och undrar vad man ska hitta på idag, hade tänkt vara med Mathilda men verkar inte få kontakt med henne. Så läser du de här, hör av dig Mathilda!
Nä nu ska jag gå å äta frukost me Madde och Jessica, pusshej!


- Man vinner ingenting genom att ge upp


-

Hemma nu efter en jobbig dag, så blir att sakriva kort sen lägga sig.
Blev att fara till annkristin då jag kom hem, vi såg film, baka, prata osv..
Imorgon ha vi Nationella prov, vadå nervös? Nej inte alls...
Men nu ska jag samla krafter, de kan behövas! Pusshej



Även om ni inte vet de så tack Johan, Martin(även om vi inte pratar så måste de sägas)
å världensunderbaraste Linnéa!!<3

om jag kunde så skulle jag ge dig hela världen

Går dagen blev underbar, tillslut
Börja me att Sofia väckte mig kvart över nio, sen åt vi frukost och fixa oss.
Sen börja vi gå ut till bussen mot stan vid elva,
och framme i stan gick vi till Jocke å va där ett tag sen gick vi in till stan,
å Sofia tänkte köpa nå saker, men väl framme såg vi att affärerna vi skulle på va stängda.
Så vi for på frasses å åt sen gick vi tillbaka till Jocke,
men efter typ en halvtimma började jag bege mig mot a-torp till Mathilda.
Kulkul, du är verkligen underbar bruden
Sen efter nån timma gick jag in till stan och då blev de bio.
(Hamilton) riktigt bra film faktiskt!
Sen blev det att fara hem med bussen.
Å då jag kom hem va min kompis pappa hos oss så då vare bara att stöka ihop newbody,
och ge han paketen som han skulle ha.
Sen städa jag mitt rum sen blev de sovaaaa.
Idag var de skola igen, å på morgon va sista lektionen att få kolla på saker inför nationella prov.
Som är imorgon, svenska läsförståelse först. Huvva...
Aja, sen var de väl en vanlig dag.
Å då jag kom hem blev de fortsätta städa och duscha och fixa lite annat..
Sen for jag till Rwaida och är här nu, låna hennes dator å uppdatera lite nu medans hon äter.
Ikväll händer väl inte så mycket, blir väl att se en film eller nå,
vi ser vad kvällen har att erbjuda..
Men nu har hon ätit klart så ska vara social med henne.
Pusshej!
- Du är speciell

I wish you felt the same..

Sitter hos Sofia och har varit här sen igår,
Hon är iaf ute och hjälper hennes mamma med hästarna nu.
Fast jag valde att stanna inne i sängen för de är så sjukt kallt ute.
Idag händer nog inte så mycket, men imorgon blir det stan å bio.
Sen ska vi/hon även vara med Jocke vi ser väl hur de blir.
Men nu ska jag ta å fortsätta spela på hennes telefon.
Pusshej!

När min ögon är öppna ser jag dig och när de är stängda ser jag dig och mig

Hemma idag oxå, bara soviit hela dagen.
Så nu blir det ställa sig i duschen och vakna till lite.
Pusshej!
Ibland måste man bjuda på sig själv,

Kan inte få dig ur mina tankar, jag tänker på dig jämt..

Jag saknar dig !

Snart blir det att äta eller se film, vet inte riktigt hur det var tänkt.
Btw, gumman jag älskar dig, du vet vem.

i kind of like you

Hemma idag, förkyld som stryk så kände att idag va sängen min bästa vän.
Så nu ska jag lägga mig och se andra avenyn och tjocka mig på godis.
Pusshej! Ha en bra dag allihopa

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!