It just a bad day, not a bad life.

Jag har verkligen den bästa pojkvännen i hela universum.
Jag älskar dig såå mycket! ♥
Tack för att du tar hand om mig när kroppen sviker.
 

Jobbat idag då, fick dock stänga en timme tidigare pga jag åkte på migrän, trodde jag skulle slippa det den här gången, men icket. Så här sitter jag med en huvudvärk, nackvärk och mensvärk och håller på att gå under. Har fått masage av killen i nacken så de vart lite bättre, just nu hjälper han sin pappa och fixa diskmaskinen, sen blir det en dusch och efter det film. Sen sova, för vi båda ska orka upp och jobba imorgon. Får väl tänka att man tjänar pengar, de sitter ju alltid bra!

Första doppet för iår gjort!

Ändrade planer, åkte till stan och va med finaste Erika istället, så fick grabbarna skruva ifred. Och jag fick lite tid med min fina vän. Och även ett kvälls dopp, första doppet för iår! Men nu blir de mys framför en film i väntan på att pojken min ska hämta upp mig ikväll/inatt.
 
 
 

Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain.

Soligt och varmt ute idag, varit en sväng ner till hamnen med hjärtat och en del av hans familj, mysigt. Nu har jag just ätit middag och håller på att ladda ner lite musik. Ikväll ska Elias till André och antingen följer jag med dit eller så hittar jag på något annat, vi lär ju se. Men nu ska jag lägga in musiken på telefonen sen verkar de som vi ska åka, så haha.. jag får nog åka med till hamn. Uppdaterar senare!
 
 

Don't let someone dim your light, simply because it's shining in their eyes

Nu var det längesen igen, alldeles för längesen faktiskt. Ingen aning varför egentligen, har bara varit upptagen. Började med en förkyldning, sen har jag jobbat, jobbat, fixat och trixat. Har hunnit med att vara på både trästocks, motorveckan och umgåts med underbara vänner och min fina pojkvän. På trästock bjöd skitarg på en grym show, köpte mig även en hoddtröja, en otroligt mysig en. Motorveckan bjöd på vänner, pojkvännen, en lyckad men misslykad tältning, tack André&Johan för vi fick låna erat tält! Mopedrally och veteranmarknad, massa sol och värme, haft trevliga dagar sen jag sist skrev. Vilket kanske gör så jag inte skrivit så mke. Har ju såklart varit lite med valparna också, haha.. Dom åker ju snart, inte så länge kvar. På jobbet har min bror, Erika och mamma varit och hälsat på och tittat lite. (Ganska drygt att jobba själv när de inte är några kunder). Ikväll ska jag nog bara mysa med min fina framför en film eller liknande. Om de är fint väder imorgon så åker vi och badar! Blir första doppet för i år. 
 
Nedräkningen till flytt pågår fortfarande, 37dagar kvar! Längtar ihjäl mig.
 
 
 

Jag älskar dig mer än allt annat, du är min andra halva

- Lyckligast i världen med dig
Du är mitt allt

Du är allt jag behöver, allt jag önskat

Bättre sent än aldrig, right?.. Hann aldrig skriva i söndags då jag kom hem, eller ja.. Jag for bara hem tvärt, för att packa om lite i väskan och sådär. Åkte sedan till Elias och ska tillbringa veckan här. För övrigt så har jag åkt på en förkylning, inte kul.. Så känns som mitt huvud håller på att sprängas, men imorgon blir det jobb som gäller, fram till Lördag, sen ser vi hur nästa vecka blir. Men nog om det och tillbaka till helgen.
Hade det faktiskt underbart, kunde dock fått varit lite bättre väder, åska är ju inte min starka sida.
Fredag när vi kom dit så åkte vi ut med deras flotte och åt, mysigt. Åkte sedan upp till deras nya stuga och mös med valparna och lite så, Jag&Elias gick även ut på en liten promenad med Birk och Jenny-Ann, skönt att få röra på sig lite.
Lördag så vaknade jag och elias lite tidigare för att äta frukost och fixa oss sen begav vi oss mot Fällfors på dragracing eftersom jag hade fribiljetter dit, hehe. Efter det for vi tillbaka till deras stuga och dom åt surströming, usch.. Tur vi andra fick grillat kött istället, mycket godare. Efter maten vart det en rejäl åska, blixtar och dunder eller vad man säger, tur den inte var så långvarig. Vart att se lite tv, fara ut en sväng och lite annat senare på kvällen.
Söndag fick vi en liten sovmorgon, åt frukost och sedan for alla vi som var där upp på något berg och till ett torn, och jag gick upp för de ARTON meter höga tornet! Va inte lite skakis då jag gick därifrån men jag gick upp iallafall. Efter de for vi tillbaka till stugan och sen följde vi med när Jenny-Ann skulle skjutsa Freja&Sofie till hästarna. stannade där och va me Birk och Isac lite, Isac och Elias sköt luftgevär och jag och Birk tittade på, eller ja, jag sköt två skott, men kan ju inte sikta riktigt rätt men.. Efter ett tag for jag och Elias tillbaka till stugan och tog med oss Isac för att börja med maten så vi inte skulle bli så sena därifrån. Sen kom alla tillbaka och vi åt middag och nästan direkt efter for vi hemåt, stannade hos mig för att hämta upp lite saker och sedan for vi mot kåge. Svängde förbi drängsmark också för att lämna av Sofie. När vi kom till Kåge insåg vi att vi va tvungen att direkt åka och handla eftersom Elias pappa och dom inte skulle komma hem. Så väl hemma, lugna i kåge var vi väl vid halv nio tiden. Hoppade då in i duschen sen såg vi film en stund innan vi va tvungen att sova. 
 
Igår glömde jag bara helt bort att skriva, sov mesta hela dagen för att försöka bli av med förkylningen..
 
 

Forever young

Hjälpt mamma, packat, duschat, klätt mig. Nu är det bara att sminka sig lite och borsta igenom håret, sen är jag redo för att åka till kalvträsk! Dock blir jag inte hämtad förän fem, hehe men jag är klar i tid iallafall..
Tror helgen kommer bli underbar. Uppdaterar då jag är hemma igen, puss

If youre happy together fuck what everyone else has to say

Hela dagen har i stort sätt bestått av städning, städning och städning. Va och handla lite med mamma också, och sen har jag kört massa bil nu mot kvällen. Övar mycket inne i samhället nu, men på kvällen då de inte är så mycket bilar, körde även en sväng runt mot finnfors och sådär. Nu har jag just försökt rredigera en ny bakgrund till min dator, men det gick inge vidare. Så får ha samma som alltid, tills vidare. Nu känner jag för att krypa ner i sängen och bara se film eftersom min mage för tillfället håller på att döda mig. Usch.
Imorgon bär det av mot Elias stuga så blir nog ingen uppdatering under helgen, men ska nog ta lite bilder jag kan lägga upp när jag kommit hem. Nu väntar sängen.
 
 
 
 

Livet är för kort för att kastas bort

Åkte hem från Elias idag, hann ävengå i stan ett tag medans jag vänta på bussen hem, hittar så mycket jag vill ha, ååh. Men har lovat mig själv att inte köpa nått nu, kanske när jag får lön, vi får se. Väl hemma satt jag och prata me mamma och lite sånt medans vi väntade på att Tobbe&Annkristin skulle komma så vi kunde fara och slänga soper på tippen, så när dom kom gjorde vi det sen satt vi oss och åt. Efter maten fick jag fara ut och köra lite, fast med Annkristin&Tobbe där bak, gick väl hyfsat. Började med att köra den vanliga rundan som gick helt okej. Sen skulle jag ju ge mig på och köra lite inne i samhället, gick inte jätte dåligt, men inte jätte bra heller. Men nått som är säkert, sakta gick det iallafall haha. Kom in igen men nästan direkt så for Tobbe&Ankkristin för dom båda ska jobba imorgon. Så nu sitter jag här, i min ensamhet och funderar på vad jag ska hitta på, blir nog att fortsätta ladda ner musik. hehe.
 
 

15månader idag, du är mitt allt, och ännu mer

Dagen började med att fixa sig för att åka till stan och vara med min fina kusin som kommit upp till Skellefteå, vi gick runt på stan ett tag sedan gick vi och fikade på lilla marie, underbart. Sen åkte jag med älsklingen hem till honom vid fyra, när han hade slutat jobba. Lagade mat, fixade och stökade. Och nu sitter jag och lyssnar på musik medans han är ute och klipper gräset, han är duktig han. Blir att se en film eller något senare, och bara mysa.
 
Idag är det 15 hela månader sen du vart min, Elias. Det finns inte ord i världen som kan beskriva det jag känner för dig, ingen kommer förstå, inte ens du. Du gör mig så lycklig, så hel. Utan dig finns jag inte, du gör mig levande. Jag minns så väl allt med dig, alla skratt, alla gråt, allt. Du är den bästa killen i hela världen, hela universum. Och jag älskar dig med hela min kropp, med hela mitt hjärta, med hela mitt liv. Du är underbar. ♥

Your life isn't a film, don't end it.

Just kommit tillbaka till kåge efter att ha varit i Ersmarksbodarna hos Elias mamma och ätit tacos med hans familj där, vart även att mysa med dom underbart söta valparna. Men oj så stora dom har blivit, helt sjukt alltså.. Nu ska vi väl kanske ta och se en film eller liknande, vi får väl se.
 
 
 
 

You are my sunshine

Startade dagen vid nio och fixade mig för att åka iväg mot lycksele för att gå på djurpark. Vart upphämtad i Kåge vid tio och hade turen att älsklingen följde med. Var en underbar dag, fick lite tid med Alice och Ellen, med pappa&Åsa, Johanna&Jessica och självklart med älsklingen, första gången på länge som han och jag faktiskt gör något tillsammans, så de var en underbar dag får jag säga. Å sämre vart det då inte då vi kom tillaka till kåge, började med att göra mat, en enkel mat eftersom klockan var ganska mycket, så de vart köttbullar och mos. Efter det så for vi på ica och köpte lite frukost plus gurka och dipp som vi myste med senare till en film. Nu har jag och älsklingen nyss kommit ut ur duschen och ska lägga oss och sova. Avslutar en underbar dag på bästa sätt, att tillbringa natten med mitt allt.
 
 
 

I need you right now

Kvällens planer jag hade om att bara ligga hemma och se film ändrades ganska fort. Blev att fara till ursviken och vara med finaste och mest saknade Isabella i några timmar, satt vid vattnet och fick en mysig pratstund med henne. Shit vad jag saknat denna brud alltså, önskar jag kunde ha stannat hos henne längre. Men pappa ringde ju tidigare och hörde ifall jag&elias ville med till lycksele djurpark imorgon, och de tackar då inte jag nej till iallafall. Så tillbringar natten hos Elias, för att de ska bli enklare att ta sig imorgon. Håller tummarna att Eliad följer med också, men vi får väl se. Nu kryper jag iallafall ner i sängen för att orka mig upp.

With you i am happy

Everyday, Every night, every moment. I miss you.

Live, Love, Laugh.

Idag vart det att stor fixa i källaren med mamma, packa allt i lådor, sopa golven och städa ihop allt som skulle slängas så nu är den klar för flytt, sådär två månader i förväg.. haha. Men de är bra att vara i tid, eller nått. Vi har även varit en sväng på ica och ica extra och då fick jag med mig två solglasögon hem, hade beslutsångest så jag tog båda, eftersom mina älsklingar har gått sönder.. efter att ha funnits med mig i två år så har nu ena bågen lossna. Så de vart bara att köpa nya. Efter det for vi till liv och fick smaka på sockerkaka, gott var det. Hade även tänkt bege mig till stan underkvällen men uteslöt de då de började regna.. Så efter många om och men så begav jag mig till ug för att göra något av min fredagskväll. Inte mycket folk där, jag brukar inte vara där nu för tiden men for dit ändå, och hade ganska trevligt. Sjöng singstar och pratade med gamla klasskompisar och lite så. Har just kommit hem därifrån så nu tänker jag krypa ner i sängen och se en film innan jag ska ta och sova. nattinatti på er.
 
 

Sometimes you have to be your own hero

Det börjar bli mer och mer vanligt med hopp i bloggandet märker jag, vet inte riktigt varför men har väl helt enkelt annat för mig. Kan väl berätta lite om de senaste dagarna igen, haha..
 
Lördag kväll: Som jag skrev så var även det en kväll på stadsfesten, kvällen bjöd på Petra Marklund, Magnus Uggla och Petter, och massa underbara vänner. Bäst av allt var nog Magnus Uggla, vilken show.. Man kunde inte annat än älska det. Senare under natten kom Elias tvärt till stadsfesten och sedan åkte jag med han, Johan och André därifrån, vid två tiden typ. Först å lämna av Johan, sen mot hamn för att lämna André och hämta Elias pappas bil, sen begav vi oss mot Kåge och jag fick tillbringa natten med min fina. 
 
Söndag: Vaknade kring halv tio för att göra mig klar för att åka till stan och kolla på Emilias konfrimation, lilla flickan har blivit stor nu.. Lillasyster. Det var hur vackert som helst men kunde inte stanna kvar efteråt. Utan pappa fick hämta upp mig och sedan skjutsa mig till Elias där det blev att laga mat och sen börjar packa ihop sakerna och vänta på att mamma skulle hämta upp mig och åka hem, eller ja.. Köra hem, hehe. Fick även med mig Elias till mig, fast han körde egen bil (tur!). Väl hemma gick vi på ica och handla lite sen vart det myskväll för min&hjärtats del. 
 
Måndag: Åkte jag och mamma till stan för att skriva kontrakt på den nya lägenheten, samt välja tapeter och säga upp denhär lägenheten. och eftersom vi va sjuk när visningen var så åkte vi även dit med hopp om att någon skulle öppna och låta oss kolla in och se hur det ser ut, första gången öppna ingen men efter vi varit och handlat och sådär så öppnade en tjej dörren och visade oss, tackar verkligen för det. Och tror dethär kommer bli jätte bra, önskar bara de vart 2September nu så vi får flytta in. Eftersom 1:a är en Söndag får vi inte nyklarna förän den 2:a.. Men de ska nog gå bra, nedräkningen har börjar!
 
Tisdag: Hände inget speciellt, mamma åkte till mormor så jag passade på att städa lite i lägenheten, även om jag inte vill, ha ingen lust att städa förän vi flyttat. Men lixom, man kan inte låta bli att städa på två månader.. Så de vart att dammsuga och lite så, inge mycket. Sen kom Elias så vi satt oss och åt, sedan kollade vi på filmen hela kvällen, skönt. De ha inte blivit så mycket tid för varandra på sistonde så de är välbehövligt.
 
Onsdag: Vaknade ganska sent efter att ha sovit jätte dåligt undernatten, satte mig och såg film och åt något sen for jag ut på min första pw på jätte länge, vart en kort men rask pw på ca 2.5km. Skönt men hade gått längre om jag hade mer tid, men va tvungen att laga mat till min hungriga älskling som kom från jobbet, hade lovat att  ha maten klar då han kom, så de vart en kort tur. Sen vart de sängen och mys resten av kvällen, hade så ont i magen så orkade inte göra något annat. Dock så kom Annkristin och Tobbe förbi en stund, men de va int så länge.
 
Torsdag(idag): Har det inte hänt mycket, har ont i magen som en idiot så har bara legat och sett film, och nu sitter jag och väntar på att hjärtat och mamma ska komma hem, mamma är påväg men hjärtat har inte slutat än, så han kommer nog inte riktigt än. Ikväll kanske vi ska gå ut eller hitta på något jag vet inte, han ha ju åkt på en förkylning så vet inte vad han orkar göra.
 
Liten sammanfattning på dagarna, men än en gång så tror jag ingen orkar läsa xD Så lägger upp lite bilder.
 
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!