The best memories come from the craziest ideas.

Hemma nu och har varit det sen igår, riktigt skönt faktiskt, man hinner samla sig själv och sina tankar. 
Nu sitter jag i mitt rum med Rebecca och lyssnar på musik, vad vi ska göra ikväll är inte bestämt än men något roligt ska vi nog lyckas hitta på, de brukar jag väl oftast göra med mina galna ideer. Haha not. Menmen nu ska jag ta och vara social med den flickan tills hon ska hem, skriver nog ikväll/inatt igen. Pusshej!
 
 
- Kommer alltid finnas vid din sida, kommer alltid vara där när du behöver mig. Bästavän♥

Jag saknar dig så de värker i hela mig.

-Vännen, du försvann aldeles för tidigt, jag saknar dig mer och mer för varje dag. Kan inte fatta det, fatta att du är borta. Älskade du, kom hem igen. Inget är sig likt utan dig på jorden. Saknaden är obeskrivlig, hoppas vi ses snart igen.
 

Sitter nu hos Elias och lyssnar på musik medans han är ute och håller på med epan, ikväll bär de av mot boda borg me underbara människor. Taggad är jag tamefan, kommer känna mig liten igen, som förr. Mer än de vet jag inte vad som händer, blir säker att fara hem och mysa efter det, underbart. Men nu ska jag ta och fixa mig lite och kanske gå ut och se om jag kan hjälpa med nått, haha tror jag inte men.. Kan ju alltid va social. Pusshej!
 
-Gammal bild, gamla tider, 

Om du ska såra, såra någon annan.

Sitter nu hos Jessica och väntar på att klockan ska bli fyra så jag får fara och träna, ska bli sjukt skönt. Ikväll vet jag väl inte riktigt vad som händer, får hoppas på massa roligheter. Det är ju iallafall lov! så de är bara tagga det.

mitt liv, på mitt eget sätt, i min egen värld.

Efter en kväll med endast plugg och kramp i magen, så lägger jag mig nu i sängen och ser sunes jul, barn minnen ska fram med en stor godispåse till, sen blir det att ta och lägga sig och sova för en ny skoldag väntar imorgon. 
 
-De finaste jag har, jag älskar dig mer än ord kan förklara. ♥

Tro det eller ej, men jag saknar inte dig.

Sitter på skolan nu och gör typ ingenting, har lunch till tjugo över tolv sen har vi idrott. Efter skolan blir de fara hem och plugga sen ska jag nog bara vara hemma och se film och så vidare, har riktigt ont i magen. Hoppas bara vi kan sluta nån min tidigare så jag hinner med 14.30 bussen hem annars måste jag vänta till 15.45.. inte taggad på det.
Men nu ska jag ta och vara social med mina fina vänner, pusshej!
 
 
 

Even the stars they burn, some even fall to the earth

Gårkvällen slutade med en hemma kväll, drygt as hell, men så går det ibland.. Får hoppas på en roligare kväll ikväll, ikväll är planerna att fara på tjejkväll me fina brudar från klassen, äta gott och bara umgås. Så tror de kommer bli en helt awesome kväll, sen kanske jag far till älsklingen inte riktigt bestämt än. Men nu måste jag ta och sätta fart så jag är klar när Camilla&Andreas kommer och hämtar upp mig, så ska nu ställa mig och ta en varm och mysig dusch! Pusshej, ha en trevlig lördagkväll.
 
 

Tiden går för fort, jag hinner inte med.

Skola idag, som vanligt.. Men helt okej dag faktiskt, men vissa personer kan ju bara dra så långt åt helvete de bara går, men de ska jag inte gå in på. Vart en sväng på stan efter skolan medans jag väntade på Elias och fick träffa han en stund innan han skulle åka hem. Sen vart de bara att vänta på kvart över fyra bussen och sedan åka hem. Har inte alls gjort mycket sen jag kom hem och vet inte om de händer så mycket ikväll heller, hade kanske tänkt gå och träffa världens mest saknade Linnéa, känns som de var år sen jag såg henne sist. Men nu ska jag ta och försöka göra något vettigt, kanske plugga lite? pusshej!
 
-Tider, minnen, skratt & gråt. Jag saknar dig Linnéa!

Att kämpa utan kraft är som att gå utan ben. -Omöjligt

Hata är ett starkt ord, men jag kan säga jag hatar dehär, och stå för det.
Less,less,less,less

Jag saknar din närhet på jorden.

Skolan är äntligen slut och det är helg, så himla skönt. Känner att jag är helt slut i hela kroppen, all träning och skolan har tagit på mig, sen är de bara en riktigt jobbig tid just nu.. Vissa vet nog varför, men det är bara att kämpa sig igenom det. Men nu sitter jag iallafall hos världens underbaraste Rebecca!♥ Och blir nog här ett tag till, har inte bestämt om det blir konsär ikväll eller inte, finns ju risk att biljetterna är slut också, men annars kanske det blir att hälsa på min fina syster eller något annat.
 
-Jag älskar dig finaste du!

Livet leker vidare

Äntligen är det fredag, så jävla skönt! Igår var vi på yrkesstudiedag och vi var på lassa och brogården, på lassa fick vi se en galloperation, de va faktiskt häftigare än man trodde det skulle vara, vart inte alls äcklad. Efter de så for Jag&Elias till min pappa och blev bjuden på middag, efter det så for vi till Jessica och firade henne efterson hon fyllde år, stort grattis till henne! Nu sitter jag på skolan och har hål/lunch börjar om 12.15 med matte sedan blir det svenska och efter det är de helg! Så sjukt skönt. Blir kanske att vara med Rebecca efter skolan? Sen kanske fara på joy is here, får se om man har pengar till det. Men nu ska jag ta och göra något vettigt, eller liknande. pusshej

Förlåt att jag är en sån idiot ibland.

-vissa saker gör bara så ont..

9/4-12 bästa dagen i mitt liv, den dagen jag fick dig!

Sex underbara månader med finaste killen i världen idag. Jag älskar dig till månen & tillbaka tusen gånger om. Kan inte fatta att det redan gått ett halv år, de är så lång tid, känns som de var igår vi träffades. Men min kärlek till dig växer bara mer och mer för varje dag, du är mitt allt, hela min värld.Utan dig kan jag inte andas, du är de absolut finaste som finns. Och jag hoppas du föralltid kommer att vara min! De går inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig, du är verkligen min andra halva, utan dig är jag inte hel. Elias Lindgren, jag älskar dig  av hela mitt hjärta.
 
-Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.♥

i really love you with all of my heart.

efter en i stortsätt somnlös natt ligger jag nu och ser film med Erika som tillbringade sin natt med mig. idag vet jag inte vad som händer, kanske blir att vara med älsklingen ett tag eller något liknande. men först en skön dusch så man blir lite piggare!

I don't wanna die not trying

Ett tag sen jag skrev här, men har inte orkat och haft tid. Största delen av veckan har iallafall spenderats hon Elias, åkte dit i tisdags och åkte därifrån idag. I helgen vet jag inte vad det blir att hitta på, har lite planer och ider men vet inte hur det blir med saken. Nu sitter jag iallafall på skolan och har lunch till kvart över tolv, sen har vi bara matte och svenska sen är det helg, äntligen! Alltid lika skönt med fredagar och skoldagen idag har varit helt okej faktiskt. Men nu har jag inte mycket mer att berätta så ha det bra, pusshej!

Livet är så orättvist, varför?

 -Jag saknar dig mer än alla ord i världen kan förklara, kom tillbaka. Jag älskar dig ♥
Världens finaste ängel, hoppas du har de bra där du är, alldeles för längesen vi sågs.

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!