du vinner inget genom att ge upp

Skriver ett snabbt inlägg via mobilen så ni vet att jag lever iaf, om ni nu ville veta haha.. Går fortfarande inte så bra me och fixa en dator men de kommer, inom en månad ska jag nog ha fixat en men innan dess blir de nog inte så mycket bloggande. Men har väl inte hänt så mycket varit me älsk å kompisar, skola å massa möten. Skolan går väl som vanligt men försöker göra de bästa av saken så bara att hoppas. Men nu ska jag ta och se klart filmen och plugga lite. Sen ska jag nog ringa och prata me älsk ett tag. Pusshej!

You make my days, only you

Längesen jag skrev här, men har ingen fungerande dator hemma så blir aldrig att jag skriver. Men de ha väl inte hänt så mycket, inte som jag vill ta upp på bloggen iallafall, livet rullar på, eller liver leker kanske man ska säga.
Ikväll blir de iallafall att gå ut på en lång promenad, ha inte gått på ett tag nu så känner att jag måste ta igen lite, kan även vara skönt att få rensa tankarna ett tag. Dagen hitils har bestått av skola, fotografering och plugg, plugg å plugg. Lär väl blir mer plugg senare om jag inte är ute och går för länge.
Btw, dator håller på att fixas så snart ska jag nog kunna skriva igen.



Hahahaha alltid lika snygga, men älskar er ändå ♥

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!