Spanien

Hade underbara dagar, sol, värme, bad, aktiviteter och utflykter. Helt underbart, trots vissa ups&downs, men sånt löser sig också. Största delen var vi bara på hotellet eftersom det hade så stort utbud av vad man kunde göra, ligga på stranden och slappa, bada i havet, ligga vid poolen och slappa, bada i poolen, åka vattenrutsbana, vattengympa, vattendans, bågskytte, luftgevärsskytte, stepup, stretching, tennis och massa annat skoj som vi kunde roa oss med på dagarna. Men trots det så hade vi några utflykter, en till barcelona, där vi åkte turistturer och såg lite av staden, gick efter la rambla (virrade även bort oss). Åkte också in till tossa de mar två svängar för shopping och annat kul. Så ja, jag hade det underbart, och ja jag längtar redan tillbaka.
 
 
 
 
 

Ingen söndasångest

Startade helgen med att ÄNTLIGEN fylla arton, firade den med killen och fina vänner, hade en grym kväll. Igår var det das auto show, folkvangnsutställning som vi var på och idag har jag varit till pappa och blivit firad. Och för första gången på vädigt länge så har jag ingen söndasångest alls, av anledningen att imorgon sitter jag på ett plan med hjärtat och hans familj påväg mot spanien! Och jag längtar så jag håller på att spricka, så har ända sen jag kom från pappa (och vallokalen) sprungit runt som en yr höna och packat de sista. Ska bli så skönt att få lämna detta ställe. Så nu ska jag hoppa isäng så att de blir imorgon, fortfortfort.
 
Kommer sakna er tjejer♥ ^
 

All of the stars

 
 
Medans hjärtat jobbar eftermiddag ligger jag i pyjamas och pluggar körkort.

Jag saknar dig



Hälsade på morfar idag ♥

Ta mig hem




Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!