Har man världens sämsta humor så har man, men jag älskar det.

Sötare hund finns nog inte, omg

Somebody asked me if i knew you, a million memories flashed through my mind but i just smiled and said i used to.

 
 
 
 

-

Slutade tidigt idag vilket gjorde att jag hann på stan en sväng och kolla lite julklappar, åka hem, städa rummet, tvätta och göra bort lite plugg innan Elias kom hit. När han väl kom så åt vi, tog en dusch och ska nu krypa ner i sängen och se ett avsnitt av idol (som jag missat) innan nästa avsnitt imorgon! Sen blir det sova, skola imorgon, och äntligen fredag, vilket också betyder att jag åker med hjärtat till hans pappa.
 
Trött och sliten tjej, snart helg, snart helg

Låt mig dö tack

illamående och mår allmänt skit, usch

Finaste tjejerna ♥

- Skolan suger så jävla hårt, fyfan. Ta mig hem.

Du lyser upp min värld som ingen annan, jag älskar dig.



Mys med hjärtat ikväll ♥

Let go of what kills you and hold on to what keeps you breathing

Jobbig dag, jobbig vecka och sista dagen på praktiken. Deprimerande.
Så nu kryper jag ner bredvid hjärtat och ser en film. ♥

Du är det finaste jag vet

Ursäkta för värdelös uppdatering iveckan, men har varken hunnit eller haft något att skriva, så uppdaterar lite nu. Sa hejdå till älsklingen för ett tag sen då han skulle fara hem, haft en underbar vecka med han. Hände inge speciellt iveckan, åt lunch me pappa, praoa, skola, åså. Ihelgen har jag praoat, varit med Mathilda & Elias och massa annat folk, legat hemma i sängen och ja nu är min "helg" slut. Imorgon är de prao igen, men kortdag, slutar två! Men nu ska jag mysa ner mig i Elias tröja och se lite gamla avsnitt av idol i brist på annat och sedan krypa ner i sängen och sova.
 
-När de inte funkar att lägga in bilder så får ni ett bildlöst och tråkigt inlägg..

All we know for sure, is all that we are fighting for.

Kunde aldrig skriva igår eftersom min telefon inte ville som jag ville och jag hade ingen tillgång till dator. Så jag uppdaterar nu istället. Gårdagen spenderades till största del med Elias och hans familj, som bjöd på bowling, och vi kan säga att jag vann så får jag va lite stolt även fast jag kom sist haha.. Efter bowlingen for vi på tatung där Elias mamma bjöd på middag, riktigt gott, tack för det! Och efter det begav jag&Elias oss mot Johan och hämta upp han sen var vi ute och åkte bil, träffa folk och hade roligt. Och som pricken över iet firade vi även 19månader tillsammans igår, kunde inte fått en bättre kväll/natt.
Idag då farsdag, åkte först till pappa en sväng för att fika där och gratta han lite. Efter det for jag till anderstorp för att fira Elias morfar tillsammans med släkten där, och där vart det även lite bebismys, så underbart med barn. Efter vi fikat där och pratat en stund for jag&Elias och åt på picasso, haft en toppen helg helt enkelt. Hoppas de gett mig kraft till att komma tillbaka till verkligheten och klara av en vecka med prao och skola. Men nu ska jag hoppa ner i sängen och se the walking dead, perfekt avslut.
 
Discobowling ♥
 
 

"I'm sorry" doesn't always fix everything.

Ätit, duschat och krypit ner i myskläderna. Nu inväntas bara en saknad vän så är kvällen perfekt.

If you thought I would leave, then you were wrong. Cause I won't stop holding on.

Saker och ting vart inte alls som jag hade planerat idag, och jag hatar verkligen att migrän och sömnsvårigheter finns. Det förstör bara allting. Hade det inte varit för migränen hade jag fått umgås med en saknad vän ikväll, men icket. Så nu håller jag tummarna att hon kan imorgon istället, vilket jag fick meddelat nu att hon kan, lycka. Annars då, första snön har lagt sig idag, ska man vara glad eller ledsen över det? Jag tror jag är mest glad, snön är mysig, men kylan den kan dra långt nånstans. Men nu ska jag bege mig mot sängen och sova eftersom imorgon väntas praktik. Natti!

Small things can put a big smile on your face

Mot praktiken för ett kvälls pass!

Min pojke ♥

 
Finare kille än dig finns nog inte. Jag älskar dig över allt annat. 
Tack för att du finns ♥
 
 
 
 

To get something you've never had, you have to do something you've never done.

Ett lov har just flygit förbi och jag är nog inte riktigt berädd på att gå tillbaka till skola&praktik. Men har inget annat val så får göra det bästa av det, praktiken är ju en frihet så de ska nog gå bra. Lovet har jag tillbringat med hjärtat de stunder han inte jobbat och vi har umgåtts med vänner och haft trevligt. Vi har även hunnit med att vara och bada på edda och idag var vi på bio och såg bad grandpa. Och nu har jag sagt hejdå till älsklingen och hunnit med att duscha och pratat med mamma som kom hem idag. Ska bli ensamt att sova själv inatt, men får längta till natten han ligger bredvid istället. Men nu måste jag ta och sova om jag ska orka upp kl 6 imorgon, får se hur det går då jag vänt dygnet rejält under lovet.
 
 Mysigt var det ♥

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!