-

Ett tag sen jag skrev här nu har jag insett, men har inte alls haft tid eller ork. Hela förra veckan så var jag med Elias så hade inte orken att dissa han för att skriva på bloggen, hade det iallafall helt underbart med han. Sedan i Fredags så åkte jag till Övik till Minna och stannade där över helgen, vi var me folk, åkte bil, såg film, pratade och lite annat sånt som man gör när man träffas så sällan som vi gör, hinner bli ganska mycket att prata om med min lillasyster. Men åkte som sagt tillbaka till Skellefteå i Söndags men vart inte alls som jag hade tänkt mig med att fara hem utan for tillbaka till Elias istället och är fortfarande där, men packar ihop för att åka hem idag, efter att inte varit hemma på en och en halv vecka. Ska även måsta säga hejdå till en av våra katter eftersom han måste avlivas... Tyvärr:(
Skolan iveckan har iallafall varit helt okej, måndags gick vi vanlig dag men den var inte så jobbig, tisdags gick vi vanlig dag 25 i tio till ett så inte heller en så jobbig dag och idag var idrotten iställd så vi fick sluta vid tolv, så jag gick in till stan med Rebecca, köpte nå väskor sen for jag och hon och åt, sedan begav jag mig mot gymmet, men även där hade jag sällskap av Rebecca, en snäll flicka det. Men nu ska jag ta och packa det sista så jag inte missar bussen sen ska jag äntligen få fara hem. Har även turen att Elias följer med mig! Underbart.
 

När jag säger att jag älskar dig, så menar jag det, på riktigt.

Äntligen har jag äntligen fått en lugn stund för idag, varit ganska mycket faktiskt. Först upp å åka med 07.40 bussen till skolan, ha två lektioner och sen hål, som jag trodde jag kunde bara sitta och chilla på men kom då på att jag hade möte, så var bara he sig iväg på det, som varade i drygt en timme. Sen tillbaks på skolan för att ha matte, sen sluta vi. Gick då in till stan med Maja och Camilla och köpte present till Minna som fyller år på Fredag. Sedan hade jag möte igen så då var det bara att gå tillbaka kvart över tre, sen hade jag mötet från halv fyra till fem över fem ungefär. Efter det skyndade jag mig till bussen som gick kvart över fem, var hemma kring sex, gick då på ica och köpte grejer till maten, åt och sedan hoppade jag in i duschen. Och nu sitter jag här och ska mysa till det och se en film och bara längta till imorgon då jag äntligen får träffa min älskling igen, känns som det var flera år sen, men det var bara i fredags.. Men en sekund utan honom är en evighet, så jaa.. Men nu ska jag leta upp en bra film, har även sovmorgon imorgon så kan ta 08.40 bussen till stan! Skönt.
 
-Du är verkligen det finaste man kan få, 
jag älskar dig över allt annat. ♥

All i need is you needing me

Inte gjort någonting alls idag faktiskt, bara varit hemma, vilket varit bra och dåligt. Menmen, nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik och har just färgat håret, men missat på vissa ställen eftersom färgen tog slut, så ska köpa mer och göra det en gång till. Ikväll har jag funderat på om jag ska gå ut eller om jag bara ska ligga i sängen framför en film, och har fortfarande inte bestämt mig om vad det blir. Men antar att de blir lathet och film som tar över, haha.. Men imorgon börjar en ny vecka, så blir nya tag, ny kraft att kämpa vidare. Åker även till Elias nångång i veckan, vet inte riktigt när än men, och sen på fredag åker jag till Övik, till Minna och ska vara där över helgen eftersom hon fyller år, blir nog nice. Och jag får komma ifrån skellefteå ett tag, vilket jag tror att jag kan behöva, behöva lite ny luft och nya krafter. Men nu ska jag ta och lyssna på musiken och bestämma mig för om jag ska dra ut eller inte.
 

Du vet att jag älskar dig, visst gör du det?

Åkte till pappa kring tre tiden och åt middag där med en massa folk, släckten och allt som fortfarande är där. Sedan vid Halv sex, sex tiden så begav vi oss mot arenan och såg hockey, riktigt bra match som slutade med att aik vann med 4-2 mot hv. Men har nog aldrig varit på en match där de varit så mycket slagsmål förr. Men det var en upplevelse det med. Och efter hockyn så for vi hem till pappa och fikade tårta och glass, sedan satt jag där ett tag och såg på en film som gick på tvn. Sen fick jag skjuts hem till Boliden av min bror, eftersom jag inte riktigt rymdes att sova hos pappa eftersom det är så mycket folk där. Men fick mig en pratstund med Marcus medans han körde hem mig så jag lider inte av det. Men nu ligger jag äntligen i min säng och ska försöka sova, eller se en film, eller nånting. Vet inte riktigt än vad det blir..
 

Om inte du behöver mig, så behöver inte jag dig.


Det är för mycket, alldeles för mycket.

Sov hur mycket som hellst inatt, behövde det verkligen, har snart ingen ork kvar. Pratade även med Minna, fick ut lite tankar och känslor. Tack gumman. Idag vet jag inte vad som händer, men ska iallafall åka till stan på ett tag. Men först se klart filmen jag håller på att se, och sen fixa mig. Det är min dag i det stora hela.
 
 
-idag är det exakt ett år sedan jag stod bredvid din kista och sjöng denhär låten.
Jag minns att gråten var i halsen, jag visste inte hur jag skulle bete mig,
hur jag skulle fixa det, hur rösten skulle hålla. Och jag vet än idag inte hur,
men jag vet att jag klarade det. Jag sjöng den till dig, ett sista farväl åt dig.
Morfar jag saknar dig så himla mycket, jag kan än idag inte fatta att du är borta.
Jag vet inte vars jag ska ta vägen med smärtan, sorgen, saknaden.
Men jag vet att jag måste kämpa vidare, och det kommer jag göra.
Men nån dag så ses vi igen, vänta där uppe på mig.
Jag älskar dig morfar, och jag vet att du är med mig, även fast jag inte ser dig.

Only know you've been high when you're feeling low.

Sa för ungefär en timma sen hejdå till min fina som for till skolan och som sedan åker hem, så får väl hoppas att det inte går alltför länge innan jag får se han igen. Men har ju som sagt haft turen att få rå om han i två dagar, vilket har varit underbart. Men nu sitter jag iallafall i sängen och funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller inte. Vet inte om jag hinner göra mig klar då, är kallt ute så är inte så sugen på att gå ut me blött hår. Men iallafall så är jag ledig från skolan idag eftersom att jag om en timme ska börja åka mot stan för begravning. Kära Birgit har somnat in, vila i frid! Vi kommer sakna dig.♥ Men efter det ska jag nog bara åka med till pappa och vara med alla där och minnas tillsammans. Sedan blir det att åka hem till Boliden och försöka hitta på någonting så man kommer på andra tankar. Nu känner jag dock att jag borde börja sätta fart så jag hinner göra mig klar och äta någonting. Pusshej!
 

Du är min ängel på jorden

Igår fick jag med mig min fina hem efter skolan så kvällen spenderades med att bara kramas med han och se film. Har saknat han så mycket, och har även turen att han följer med mig hem efter skolan idag. Nu sitter jag iallafall på skolan och väntar, är less på denna väntan nu. Men nu är det bara en halvtimme kvar sen är det lektion igen. Längtar tills jag får komma hem till min säng igen, vid min pojkväns sida. Låt det gå fort.

Ibland undrar jag om du glömt mig.

Kämpat mig igenom ännu en dag nu, gick ganska fort eftersom de var en kort dag idag. Tog sen två bussen hem och då jag kom hem dök jag ner i medicin boken och försökte förstå någonting men det gick inte som jag hoppats, får se hur det går på provet imorgon. Men efter några timmars plugg bestämde jag mig för att skita i plugget och dra ner på ug istället, lyckades även få dit Alexandra så fick mig en pratstund med henne ett tag, oj vad jag saknar den bruden alltså. Det är ungefär ett år sen jag var med henne, och det hoppas jag vi ska sätta stopp för snart. Men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få upp lite värme, fryser så jag dör typ.. usch.

Lyckligare med dig än någonsin

Kämpat mig igenom första skoldagen idag och snart är det dax för nästan, å den kvällen kommer bestå av plugg i sinne. usch. Hatar prov mer än allt, men bättre att göra bort det än att ha det kvar. Men nu ligger jag iallafall i sängen och ser på "ingen kan älska som vi" en riktigt bra film tycker jag. Ska dock snart sova för att orka morgondagen.. men först lite mer filmtittande. Pusshej!

In order to be someone, you must first be yourself.

Min helg vart inte alls som planerad, inte ens nästan. Utan började istället med att jag vaknade klockan sju på lördagmorgon med världens migrän, igen.. inte alls längesen sist. Men så vart det iallafall, så efter några timmar började jag spy och då var det bara att smsa Elias och säga att jag inte kunde följa med på allt det roliga som vi egentigen skulle göra, så istället låg jag i min säng halvt förlamad å besviken hela dagen. Men på kvällen så bestämde jag mig för att ändå åka till Elias, saknade han så himla mycket. Så jag åkte dit och bosatte mig i hans säng istället, och fick då även ha min fina bredvid mig. Stannade där till idag, men har nog inte alls varit rolig eftersom jag mestadels bara sov, men fick iallafall känna hans närhet. Men nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen för att kämpa mig igenom en vecka på skolan, inte taggad alls, inte ens lite. Vill helst bara sova, men alla mötet iveckan är iallafall avbokade eftesom jag har sån kraftig sömnbrist, så iveckan blir det bara skola sen direkt hem, inget annat alls. Men på Onsdag har jag turen att Elias kommer hit så jag får rå om han lite till, och få mysa med han och krama och pussa på han. Min fina fina pojkvän. Men nu ska jag faktisk sluta skriva här och sova, så jag på något sätt ska orka skolan. Pusshej!  
 
 
-Bild i repris jag vet. Men har inga nya bilder.
Men vare sig de är nya eller gamla bilder så är du det vackraste
jag nånsin sätt, älskar dig mer än allt, du gör mig hel. ♥

If people want to hate you for no reason, let them. Cause obviously they are eather insecure, jealous or simply a bitch.

 
Inte skrivit på ett tag men har haft fullt upp med skolan, och sen åkte jag till min moster och mina kusiner igår till idag, eftersom min moster behöver hjälp pga hon har så ont i ryggen osv, så jag och mamma åkte dit och sov där till idag. Men hur som helst, inatt sov jag inte alls bra och ville verkligen bara sjunka genom jorden då väckaren ringde kvart över sex imorse. Men det var bara att ta sig i kragen och stiga upp för att fixa sig och åka till skolan. Hade skola till två sedan for jag&Camilla hem till Rebecca tvärt, sen gick vi inte till stan igen och mötte upp Isa. For på subway och åt sen fördröjde vi bara tiden tills bussen gick kvart över sex, då vi begav oss till bowlingen och bowlade. Så hade en toppen kväll med tjejerna! Sen kom jag till Boliden och var med Lovisa ett tag och nu sitter jag här och ska nu krypa ner i sängen och sova. För imorgon blir det curling med älsklingen och hans familj/släckt. Sedan spenderar jag även natten med min fina. Men nu lockar kudden.. så nattinatti!

Du är det finaste jag har

Idag var huvudet bättre efter att jag sovit till ca 2, så då var det bara att stiga upp och äta något, sen har jag kämpat hela dagen med att få mitt rum städat, och hann väl sådär. Sen har jag även duschat och fixat lite för imorgon, för då blir det tillbaka till skolan. Skönt, längtar så mycket. Hoppas även på att få träffa min fina pojkvän ett tag imorgon, våran dag imorgon så. Men nu ska jag se fortsätta filmen och sen lägga mig och sova så jag tar mig upp imorgon. Men känner redan nu hur svårt de kommer bli att somna, och att ta sig upp. Usch.
 
 

När allt är som svårast så tänker jag på dig.

Planerna för dagen blev inte alls som tänkt, planen om att få städa rummet, renbädda sängen och ta en uppfräshande dusch vart inte alls som tänkt. Dagen började istället med att jag vaknade upp kring nio med den värsta huvudvärken jag någonsin haft, och med ett illamående som jag trodde skulle döda mig. Fick inte i mig någon mat och visste inte alls vad jag skulle göra, för att somna om gick inte heller. Men efter ca en timma så fick jag spy och illamåendet släppte, &efter det har jag bara sovit, sovit och sovit. Inte orkat något, och det gör jag fortfarande inte. Huvudet tar fortfarande död på mig, men håller på att vänja mig så.. Men imorgon blir det då inte alls någon skola för mig som jag hade hoppats, utan är tvingad att tillbringa ännu en dag i sängen, sovandes.. Men på onsdag får jag förhoppningsvis äntligen gå tillbaka till skolan, längtar så himla mycket. Men nu säger huvudet emot, så ska ta och krypa ner i sängen och hoppas med allt jag har att huuvudet är bättre imorgon.
 
 
-Jag älskar dig mer än alla ord kan förklara, du är det bästa jag har, de bästa som finns.
Du och jag mot världen, tack för att du finns älskling, tack för allt.
9/4-12 vart jag den lyckligaste tjejen i världen, och det är jag fortfarande. ♥
 

Nytt år, nytt hopp, nya möjligheter.

Ett tag har gått sen jag skrev här, men har inte riktigt haft tid. Firat lite mer jul och firat det nya året, som jag även fick fira med min finaste pojkvän, 2012 kunde inte slutat bättre&2013 kunde inte börjat bättre. Fått mysa rejält med min kille i flera dagar, har behövt det, har behövt han. Men förutom massa mys så har vi badat på edda, bowlat 2gånger, varit på bio, gått på stan, försökt köra skoter, och massa annat mysigt. Haft ett toppen lov, trots vissa dagar varit jobbigare än andra. Och nu är det bara 1dag kvar tills skolan börjar om, imorgon kvar. och på tisdag gäller det, en ny termin startar. &ett av mina nyårslöften var att klara denhär terminen, att kämpa på tills slutet, varje dag. Inte ge upp och inte låta något komma ivägen, och framförallt hålla humöret uppe. Dags att komma tillbaka, det är ett nytt år, inte bara en ny termin, ett nytt ÅR, så man kan lämna det gamla bakom sig, och allt tungt som hänt under det året som verkligen fått en att se svart vissa dagar. Men jag ger inte upp, jag tänker kämpa tills jag når fram dit jag vill. Nu när skolan börjar om, börjar jag även om med min träning och allt det andra som får mig att må så mycket bättre. Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och mysa med min katt ett tag, längesen jag träffa han, men nu är jag hemma igen. Blir nog att leta en film att se också, kan inte riktigt sova än. pusshej!
 
-Lite bilder från 2012, tack för året alla!

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!