-

I måndags åkte jag till burträsk för att tillbringa natten hos Kicki, Danne Nadja & Hampus i storbrännan då vi dagen efter skulle åka ner till umeå för att fira Sandra som tog studenten, hon är grym! Stolt kusin är jag. Åkte ner vid tio för att hinna in på hm först för nadja skulle försöka hitta vita trosor och jag en vit bh. Åkte sen hem till sandra och inväntade henne då hon var ute och åkte studentflak. När hon kom bar vi bord, fixa fika och sedan åt vi. Och jag som egentligen inte alls tycker om smörgåstårta tyckte faktiskt om den hon&cristian hade gjort, den va hur god som helst!! inte som alla andra me massa konstiga grejer i haha. Efter smörgåstårtan fick vi kladdkaka, jordgubbar och grädde, så otroligt gott! Vi pratade ett tag och så innan vi skulle börja bege oss hemåt igen. På hemvägen stannade vi på ett annat hm i umeå för att nadja inte hittade nå trosor på de första, men här hittade hon det och jag fyndade också lite, två linnen och ett par shorts, kände att jag kunde unna mig det då det var på rea! Efter det var de vägen hem kvar, usch vad jag vart åksjuk. Var i burträsk halv sju och min buss gick tio i sju, så vi satt och väntade ett tag sen for jag med bussen och dem for hem. Kom till stan och vart då upphämtad av Elias!! Så jag kunde åka till honom utan att behöva vänta så länge på bussen dit, skulle bli så sent innan jag var hos han då. När vi kom hit så hoppade vi ganska direkt in i duschen då jag kände mig grymt äcklig, sedan såg vi en halv film innan han var tvungen att sova då han skulle upp och jobba. Nu sitter jag iallafall här och skriver, vaknade för ett tag sen och såg att det var sol ute så funderar på att ta och gå ut och gå eller något för att få njuta av solen, kanske bara sätter mig i en solstol, jag vet inte än haha.. 
 
 
 
 
 
 

SOMMARLOV

Denna vecka har det hänt mycket, Elias har fyllt nitton vilket firades med middag på allstar och en sväng på stan där han fick nya sommarkläder som present av hans mamma. Efter det åkte vi till mig ett tag sen ut med några kompisar och umgicks. Sen har han också tagit studenten och fått stipendium, jag är så stolt över honom! Detta firades med att vi åkte till bodarna och åt smörgåstårta medans vi umgicks med massa folk från hans släkt och så. Efter det åkte vi tillbaka till stan för att umgås med de andra studenterna, vilket var jätte kul. Han har även haft ett till firande i kåge, där resten av släkten hans var med, fick även smörgåstårta där, jag som inte ens tycker om det, men de är ju trots allt elias favorit, och de var ju hans dagar så de va ju bara en självklarhet att smörgåstårta skulle stå på bordet. Efter andra firandet flydde jag och elias till gullsand för att bada och njuta av solen, vilket var hur skönt som helst, det med solen alltså, jag lovar, bada i havet är inte varmt, än.. Men de var mysigt iallafall.
 
Något annat som också hänt under veckan är att jag har gått ut skolan, jag har gått ut andra året på gymnasiet, jag har klarat det. Detta år är det jobbigaste år jag haft, de år som varit mest kämpigt, både personligt och i skolan. Men jag har klarat det, och man kanske inte får säga det, men jag är stolt. För mig är det stort, jag har velat ge upp så många gånger, ge upp och skita i allt, men jag har ändå fortsatt kämpa. aldrig gett upp. Nu har jag ett år kvar av skolan, de år jag vill ska bli mitt bästa år, jag ska om ett år stå på ett studentflak och kunna skrika "jag har tagit studenten", för jag vet, jag kan fixa det. Jag har så fina människor runt om mig, som peppar mig i vått&torrt, och jag kommer aldrig kunna tacka dem nog för att dom alltid stått kvar, aldrig lämnat min sida. Utan dessa människor hade jag aldrig tagit mig dit jag är idag, ni alla är guldvärda. Speciellt tack till kärleken i mitt liv, min andra hälft, Elias.
 
Har nu uppdaterat lite, och elias ha kommit tillbaka från toan så vi ska nog gå och lägga oss, trots att jag har en veckas sommarlov innan jag börjar jobba så har inte han det, han börjar imorgon, mitt älskade hjärta.
 
 
 
 

pallarubrik

Längesen jag kikade in här, men jag har helt enkelt tagit vara på tiden och inte orkat skriva. Har varit med fina vänner, haft toppen väder och varit ute, umgåtts med elias och hans familj, övningskört osvosv. Men nu tänkte jag skriva lite då jag ändå sitter vid datorn, skriver en uppgift till skolan, om anorexia. Så tog nu en paus. Sista skol"veckan" börjar imorgon, då är det fika, städa ur skåp/klassrum som gäller, tisdag är vi ledig och på onsdag är de fika igen fast då vet jag inte om jag åker ner, då jag faktiskt inte känner för att åka ca tre mil endast för att fika, sen vänta i flera timmar för att åka tre mil tillbaka, de var inte så lockande. Och på torsdag smäller det, då går jag ut andra året på gymnasiet, har varit ett kämpit år, men jag har fixat det, och snart är det bara ett år kvar av hela skolan, helt sjukt. Och Elias som redan på torsdag tar studenten och får lämna skolan bakom sig! Längtar till den dagen. Och på Tisdag fyller han år, mycket firande för honom till veckan. Men nu ska jag ge mig på uppgiften så jag verkligen får sommarlov på torsdag och inte har massa rester, bara ge gärnet. Har förövrigt fått sommarjobb! Klockarhöjdens äldreboende, underbart!
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!