Det är du som gör leendet på mina läppar!

Nu ligger jag i sängen efter en underbar helg med älsklingen och hans familj. Helgen har bestått av skoterkörning/åkning, grillning, mellomys, fira 11månader, och en massa prat&mys. Haft det toppen helt enkelt, och har fått rå om min fina vilket alltid är underbart. Ett underbart slut på lovet fick jag, trots migrän och lite annat så vart det underbart. Men imorgon börjar allvaret igen, usch.. Men får tänka positivt, bara 3veckor tills nästa lov. Men nu ska jag ta och se en film och fortsätta sakna älsklingen, alltid så tomt och ensamt när han inte är här. Blir även att sova själv, hatar att sova själv, men får längta till onsdag eller så då jag får sova/vara med han igen.
 
Tack för helgen och allt annat älskling
Du är väldens finaste, och jag älskar dig enormt.

Livet leker, men jag står kvar.

Började dagen med att fixa mig inför att fara till storklinta, där jag tillbringade några timmar av min dag med Rebecca&pappa, mysigt och härligt värre. Inte åkt på jag vet inte hur länge, så var härligt att äntligen stå på snowboarden igen. Gick bättre än jag trodde, förutom att vädret svek... Men åkte därifrån så var hemma kring fyra, då hoppade jag in i duschen och sen fixa mig, medans jag fixa mig så duschade Rebecca, sen fixa hon sig. Efter det så gick vi ner och åt sen for vi ner på "ug", fast de var i bion idag, där jag än en gång såg skyfall, lika bra även denna gång. Så nu avslutar vi kvällen genom att se ännu en film, hemma hos mig denna gång. Sen ska vi nog sova. Och imorgon vet jag inte vad som händer, men kommer iallafall inte vara hemma i helgen så kommer inte bli nån uppdatering. Den kommer på söndag eller så skulle jag tro. Men nu ska jag vara social med Rebecca. byebye
 
 

Everything will be okey in the end, if it's not okey, it's not the end.

Dagen började med att jag sov jätte dåligt och vaknade därför jätte tidigt, gick då ner och såg på massa filmer och så, sen gick jag och tog en dusch, åt och sedan började jag fixa mig för att gå på ug ett tag, så min kväll vart att vara där. Länge sen jag var där sist faktiskt, minns förr då jag var där varje kväll, nu är jag typ aldrig där. Hehe.
Har dock även märkt att min dator har gett upp helt när det gäller laddningen, men än så länge lever den med det lilla batteri som är kvar, pappa tycker att jag ska vänta tills min bror kommer hem på påsk så han får kolla på den, men jag vill ha den fixad nu, så vi får se vad som händer. Så ni kanske inte ska förvänta er den bästa uppdateringen nu närmsta tiden. Men nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och sätta på en film ch sedan ska jag sova. Skönt.

Jag saknar dig så mycket, önskar du låg vid min sida här&nu.

Har just sett 112-på liv och död och Det okända med mamma, mysigt. Tidigare idag var jag även ner till Annkristin och fick mig en liten pratstund, stannade där i några timmar och sedan gick jag hem, vi hade tänkt se en skräckfilm men valde att ta det imorgon eller någon annan dag eftersom jag inte riktig orkade eftersom jag skulle se 112 på liv och död så skulle det bli så sent osv. Jaa det är lov, men jag har ändå lovat migsjälv att inte vrida om dygnet så överdrivet mycket, måste kunna orka skolan också, finns ingen annan utväg så. Men nu ligger jag iallafall i sängen med Bonny kurrandes bredvid, nån som varit extra mysig idag och verkar vilja fortsätta med det. Så jag ska ta och sätta igång en film som "vi" kan se, haha inte för att han ser så mycket men.. 
 
 
- En bild i repris på mig och min fina, hehe love u ♥

Jag saknar min andra halva, jag har absolut världens bästa pojkvän.

Har just sett ännu än film, hunnit med två stycken nu under kvällen, blev lämnad själv eftersom mamma åkte ett tag men fick komma hem igen så snart är hon hemma. Men ska åka igen imorgon kl 8. Saknar även min finaste älskling så himla mycket, den underbaraste som finns, åh lyckligast i världen är jag med han. Men snart ska jag vara med han, bara några dagar till, kämpa. Men iallafall ikväll händer inte mycket, ska väl ta och gå ner och äta något eller liknande, sen ska jag lägga mig och se ännu en film, sen ska jag faktiskt sova. Skriver senare, eller imorgon. 
 

So i kiss goodbye to every little ounce of pain

Tog en rejäl sovmorgon idag, så jag steg upp kring tolv vilket var riktigt skönt. Började nästan direkt med att städa och röja undan i mitt rum, städade även garderoben så nu är den också fin, tog senare en dusch och sen renbäddade jag i sängen så det ska vara extra mysigt att krypa ner och lägga sig sen. Har även hunnit se lite film med mamma och ätit grönsaker, dipp och även lite popcorn. Gott. Inte så händelserik dag, men fick iallafall lite vettiga saker gjorda. Imorgon har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra, tror jag ska försöka träna, hade tänkt ut och springa men om vädret är som idag stannar jag inne. Jag som trodde att våren var påväg, ack så fel jag hade.. Men nu ska jag ta och fixa mig klart för kvällen sen ska jag nog lägga mig och se en film eller liknande. Godnatt alla fina. ♥
 
 
-Saknar min älskling

Du gör mig hel, du gör mig lyckligast i världen.

Nu var det ett tag sen jag skrev här och jag har tänkt flera dagar att jag ska skriva, men har övervägt något annat till viktigare. Och helt ärligt orkar jag inte berätta vad som hänt sen sist jag skrev förutom att jag har varit med Elias några dagar, har hänt lite saker, gått lite upp och ner, men livet vandrar alltid vidare, right! Vila i frid. Tur jag har haft min bästa pojkvän vid min sida som kunnat få mitt humör bättre, den bästa som finns. Åkte dock från honom idag, han åkte till André och jag for hem, vet inte när jag får vara med han igen, nån gång under lovet som äntligen börjat hoppas jag. Dock ska han ju praoa må-tis ändå, så de sög lite.. Menmen, kommer kanske åka med till hans stuga nästa helg ändå. Fredag idag då, vilket alltså innebar sista skoldagen innan lovet, och för mig bestod den korfattat av sommarjobbs info, matte och svenska redovisning, som jag inte tror gick så bra men hoppas på det bästa. Sen åkte jag hem till älsklingen eftersom jag hade väskan och allt där, han fixade lite med skotern när vi kom till han så jag tittade på, sedan gick vi in och åt och ganska direkt efter det begav vi oss mot stan igen. När jag kom hem pratade jag med mamma och nu sitter jag i sängen med min älskade katt och skriver här, ska nog se en film och äta av allt gott som mamma har köpt. Skriver sen nångång, hehe. 
 
 
- Min bäbiis ♥

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!