När livet sviker är det bra att vara två.

Dagen började med att jag följde med Elias till piteå eftersom att han skulle köpa en dator av nån snubbe. Vart där ett tag så gick en sväng på "stan" bara typ cubus som hade öppet, hehe.. Men hittade mig iallafall ett par byxor. Åkte även förbi dollarstore en sväng och fick med mig lite små saker. Efter det så stannade vi av i östanbäck för att fira jul med pappa och alla där, fick en aik tröja, skolsaker och pengar typ. Men trevligt var det. Nu sitter jag och kollar på när Elias mixtrar med datorn och har just förberett chips, dipp å massa godsaker. Så håller tummarna att han är klar snart så vi kan ha en liten myskväll. 
 
 
Min andra halva, jag älskar dig så mycket Elias. ♥

Jag saknar dig mer och mer för varje minut, för varje dag.

Haft ett litet brott i nån vecka nu, kände att jag behövde fokusera på annat sen har det ju också varit jul, och då är för mig inte bloggen det jag tänker på. Fick iallafall en mysig jul i Kalvträsk med Elias och hans mamma med familj. Trevligt. Dock hade jag en enorm smärta i nacke, hals, öra, huvet, som hade varat i nio dar. Så var lite hängig åså men. Åkte dock på akuten dan efter och kollade upp vad det var (misstänkte öroninflammation), men så var inte läget. Smärtorna kommer från nacken, troligtvis muskelspänning i nacken så jag fick bara åka hem igen. Men blev det värre under närmsta dagarna skulle jag söka läkare igen. Men ändå skönt att få ord på vad de enorma smärtorna kom ifrån. Sen firade vi även lite jul hos Elias pappa igår. Så kan meddela att julmat är jag less nu, nu får de vänta tills nästa år. Idag då, inte hänt mycket, sett film och allmänt slöat. Tänkt lite extra och varit lite extra tung inom mig. Idag är det nämligen 2år sen min älskade morfar vandrade över till andra sidan. En tung dag med många tankar. Många minnen & en saknad.
 
Ibland undrar jag om du kan se hur mycket jag saknar dig, hur ont det gör.
Ibland känns det som att det är just du som ger mig all kraft till att orka vidare.
Jag saknar dig, jag älskar dig, finaste morfar♥
 

Fall down seven times, stand up eight.

Så var det Söndag och helgen är över, lika fort som den kom. Och verkligheten och skolan börjar om imorgon, men sista veckan, sista veckan innan lov. Vilken skön känsla. Helgen har jag spenderat med min fina pojkvän, inte hänt så speciellt mycket men har iallafall fått vara med han. Han for dock hem för ett tag sen, så då träffar jag han inte förän i helgen då jag åker dit. Lite olika julklapps fix planerat i veckan, så tror veckan går fort. Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen, se en film och sen sova. Vi hörs!
 
 
 

Helg, efterlängtade helg ♥

Äntligen fredag, vilket innebär helg. Vad som händer i helgen vet jag inte, men ikväll ska jag iallafall umgås med hjärtat. Kanske se film, fara ut eller nått, jag har ingen aning vad vi ska göra. Skolan idag var kort, började 12.25 och slutade 15.10 så rätt chill dag. Kanske ska bege mig in till stan och kolla efter nå skor, vi får se hehe. Men nu ska jag ta och vara social med hjärtat. 
 
 

nsfongsomkfsd

Fick aldrig tid till att skriva igår va på skolan slutade fyra, for hem, lagade mat och sen kom Elias så vi såg film och bara rådde om varandra så kände aldrig för att skriva heller. Idag är de skola igen, men tack och lov slutar jag halv två! Dock möte mellan två och tre, sen åker jag hem och väntar på hjärtat som även kommer idag. Underbart. Ikväll händer nog inte så mycket speciellt skulle jag tro, kanske se film, plugga lite åså.  Men nu ska jag återvända till verkligheten för nu börjar lektionen..
 
 

I need you to survive

En rätt tung dag idag, redovisningar, prov och allmänt tung skoldag helt enkelt. Men nu är jag äntligen hemma och ska snart äta middag innan jag ska börja bege mig mot ladan för att se hockey tillsammans med Pappa och Marcus! Ska bli roligt, hoppas vi krossar brynäs bara. Men nu ska jag ta och plugga lite innan middan så det mesta är bortgjort innan imorgon.
 
Idag tänker jag på dig, sänder styrkekramar till dig i massor. ♥
Jag vet att du klarar dehär, du klarar allt. Och du vet att jag finns för dig, dygnet runt.

20 bästa månaderna i mitt liv.

Idag har denhär killen varit min i 20 månader och jag kunde inte vara lycklingare.
Du är verkligen den finaste killen i världen och jag är så glad att jag får kalla dig min.
Jag älskar dig över allt annat på denna jord, tack för att du finns älskade hjärtat.
Du är bäst ♥

A smile is the best make up a girl can wear.

Har inte orkat/haft tid skriva på några dagar nu, men i lördags var jag iallafall på julbord i byske med Elias och hans familj + några vänner till dem, riktigt gott och trevligt var det, och efter det for vi ner till stan ett tag men de hände inte så mycket som vi for hem där vid elva igen och hade planerat att se en film, men trötta som vi var så somnade vi innan klockan hann slå tolv haha.. men det var skönt att få sova ut lite. Och igår låg jag/vi bara och slappa och hade inte alls så mycket att göra, elias var ute ett tag i garaget. Åkte sedan hem igårkväll, och nu sitter jag på skolan och håller verkligen på att somna, lång dag idag, skola till fyra men är ändå inte hemma förän halv sju tidigast. Ajja bara hålla ut, men nu ska jag ta och gå in på lektionen igen eftersom vi nu börjar om hehe..
 
 
 
 

Sometimes you just need to walk.

Tillbringat kvällen me en fin vän, en lång promenad och rensa tankarna + en massa prat.
Underbar start på helgen men ett bättre avslut på en tung dag.♥

usch för livet ibland

Skola, möte, bråk, tjafs, less och ett avslut med ansiktsmask&bad är vad min dag har bestått av, så nu kryper jag ner i sängen och hoppas på en bättre dag imorgon. Nattinatti vänner&ovänner.

I will never let you down

Skolan kan ta sig hårt och länge, nu vill jag hem, sjukt less

Just one moment can change everything ♥

Myspys med hjärtat framför en film ♥

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!