Han är finare än hela stjärnhimlen

Nu är det längesen jag var in här känner jag, men har inte riktigt haft tid faktiskt. Jobbat en hel del, kommit hem, gjort mat, tränat, duchat, myst med hjärtat och sovit. Så har som aldrig haft upp datorn, men nu så fick jag lite dötid innan jag ska lägga mig och sova. Ha varit lite lite flyt me gymmet iveckan dock, så tränade lite hemma igår och ska på gymmet imorgon få se om jag även far dit en sväng under helgen också, försöker ju vara där minst tre gånger i veckan eftersom jag köpte gymkortet som var rätt dyrt. Menmen, de fixar sig nog! Ligger nu i sängen och slö kollar på tumblr, och ska snart krypa ner i elias famn igen och sova, känner mig inte riktigt pigg, varit halv risig i några dagar nu och absolut ingen matlust alls, mår illa och känner mig allmänt konstig men får hoppas de ger sig snart!
 
 

jag ska klara det

I fredags var jag ledig så begav mig istället på gymmet och på kvällen hände int mycket alls, i lördags for jag, Rebecca och Elias till edda för att simma/bada, jätte skönt var det, Sedan for vi hem och åt och sedan ut en sväng men for ganska fort hem igen och såg istället big heros 6, riktigt bra film faktisk!! trots att det är en "barn" film... och igår var vi till bodarna på middag hos elias mamma. gottgott.
 
Idag var första dagen på praktiken, medicin 6, fick inte göra så mycket men hoppas det blir bättre när man lär sig det hela, har även hämtat ut nytt internet och hoppas att det ska börja funka bättre nu. Och nu har jag nyss kommit hem från gymmet efter ett afrodanspass, vilket var roligt och ändå jobbigt. Så nu ska jag snöra mig in i duschen innan jag och elias ska lägga oss och se en film, risken att jag somnar istället är dock stor.. heh.

one good thing about music, when it hits you, you feel no pain

Var ledig idag, de spenderades med att få mysa med min fina pojke nån timme innan han skulle fara mot jobbet, passade då även på att sno lite skjuts av honom till gymmet där jag körde lite rygg, gick dock inge bra eftersom att jag har extrema magsmärtor idag av någon konstig anledning, men gjorde mitt bästa. Efter det gick jag förbi ica och köpte lite småsaker vi behövde hem innan jag tog bussen hem. När jag kom in så la jag mig ganska direkt i sängen och försökte vila bort de värsta av smärtan innan jag hoppade in i duschen. Efter det har jag inte gjort mycket alls, ätit middag och legat i sängen ganska pall. Tills jag fick för mycket myror i kroppen och ställde mig och bakade kladdkakemuffins, något gott att ha i helgen eller så hehe. Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa lite, få se om jag är vaken eller sover när elias kommer hem. Saknar honom så mycket.
 
 

Belive you can and you are halfway there

Igår hade jag sovmorgon till 11.15, sedan två lektioner innan jag fick åka hem. Köpte med mig en subway macka och åkte hem, åt och såg lite tv innan Rebecca hämtade upp mig för att bege oss mot gymmet för ett core pass, vilket var ett extremt härligt pass och kommer försöka boka in ett sådant minst en gång i veckan. Idag hade vi återigen två lektioner och slutade vid kvart i elva, blev då upphämtad av pappa för att äta med honom och elias på picasso, åkte sedan hem och umgicks med elias ett tag innan han åkte mot jobbet vid halv tre, eftersom han jobbar eftermiddag i veckan så har vi inte setts direkt så mycket, men för mig är det nu helg, då vi är ledig imorgon och fredag, så kommer då kunna se honom lite mer. 
 
Nu har nästan nyss Rebecca farit efter att hon var här en stund och bla visat en klänning hon kanske ska köpa. Ingen aning vad jag ska hitta på nu, ha gjort lite övningar men borde vila idag då jag ska träna tor, fre och möjligen lördag också. Men kunde inte låta bli heh.. Men nu ska jag inte göra mer, kanske sätter mig med nån uppgift eller ser en film istället. 
 

Första skoldagen

Sitter på skolan nu och har min andra/sista lektion för dagen, skönt med en mjukstart faktiskt. Slutar på ca 5 minuter så då får jag äntligen pallra mig till gymmet vilket känns jätte skönt, efter det blir det hem för att duscha och äta sedan beger jag mig mot Sanna för att umgås med henne ikväll, kommer bli en toppen kväll!

lite söndags motivation + söndagsångest

 
Sista lovdagen har bestått av leos tillsammans med elias familj/släkt, middag ute, handling och sädning, avslutades med film "runner runner" och lite klickande på internet. Haft ett underbart lov faktiskt, men det har gått otroligt fort. Även fast jag har söndags ångest och inte alls känner mig redo för skolan längtar jag ändå. För de är min sista termin, praktik, fått en rutin i livet bestående av endast ett boende, och är taggad på träning. Ser detta år som mitt år och jag tänker göra det till mitt år, oavsett motgångar har jag inte tänkt låta dem krossa mig. För jag är starkare än dem, har gått igenom mer än dem, så motgångar come on, i'm going to win! Har även väldigt korta dagar nu första veckan, perfekt för att hinna med gymmet. Har även fått praktik schemat och även då kommer gymmet hinnas med! Men nu ska jag ta och hoppa i säng och ladda upp för första skoldagen på min sista skoltermin.

everytime i see you, i love you more

I fredags fyllde mamma år så åkte och köpte present till henne och när Elias kom hem från jobbet åt vi middag och sedan tårta, efter det for jag, Elias, Rebecca och Oskar och bowlade vilket var riktigt kul. Efter bowlingen åkte vi runt i stan och bara pratade typ. Sen i lördags for jag, mamma, Elias och Micke på bio och såg sune i fjällen, var egentligen tänkt att vi skulle göra de i fredags men då va de fullt så blev lördan istället, hur som helst var filmen faktiskt bra! Efter det så for jag och elias ut och körde runt stan, bonny fick även åka med en sväng hahaha.. Sen igår gjorde jag inget speciellt alls, låg i sängen hela dagen typ. Och idag började jag dagen med ett gympass tillsammans med Rebecca sen har jag inte gjort mycket, duschat och legat i sängen typ.. Kanske blir att se nån film ikväll, vi får se! Lovet börjar också lida mot sitt slut vilket känns jätte jobbigt, men skönt har det iallafall varit!
 
 
 
 

1 januari 2015

Gårkvällen spenderades med fina människor, hade det riktigt kul faktiskt! Slänger in lite bilder på det senare och även en liten samanfattning av 2014 kommer senare. Annars då? Ja, tre år sedan morfar lämnade så dagarna har varit lite tuffa, de är dem alltid kring jul nu för tiden då de blir så tydligt att han är borta då. Har även firat jul på massa olika ställen, hunnit med en kort skotersväng och bara njutit av att jag faktiskt har lov nu. Mitt sista jullov, nånsin, så ska passa på att njuta av det. Idag har jag och elias legat i soffan och sett film, hunnit med tre av bourn filmerna och kanske ser den sista senare ikväll. Men innan det så ska jag ta en dusch och kanske städa undan lite i rummet, ser ut som en soptipp.. heh. 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!