Ibland hatar jag att jag älskar dig

Sitter hos mathilda nu då, vart att gå på stan ett tag, humöret är väl inte riktigt på topp men sånt händer... Aja ikväll blir de kanske att vara me folk fast verkar ju inte bli så så blir väl jag och mathilda som ska hitta på nått kanske eller om jag drar hem vet inte än.. Men nu ska jag nog ta och vara lite social pusshej!

i can't explain and i won't even try

Vart ug ikväll efter allt tjafs, va me Isabella och lite annat folk. Ganska trevligt egentligen, hände väl inte så mycket men de va rätt okej ändå. Hade planer på å dra till stan men de sket sig, så blir nog att bege sig till stan imorgon istället, så ska väl försöka få mig lite sömn inatt så jag kan vara hyfsat pigg imorgon iaf.




Vissa människor är det nog tänkt att man inte ska förstå sig på,
för jag lovar jag förstår dig inte.
Hur mycket jag än vill, hur mycket jag än försöker,
så förstår jag dig inte.
Och det gör mig tokig, helt galen

Du gör mig så förvirrad, du ger mig så många tankar och jag hatar det

Möten i stan idag då, gick väl helt okej faktiskt hann även träffa min kära Mathilda idag, men vi båda kan väl säga att de finns vissa personer som verkligen inte borde få finnas. Men hur som helst, imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på? Så lust att hitta på nått, nån så hör av er. Annars blir de väl att ligga o se film hela kvällen eller nått, menmen nu ska jag ta och lägga mig i sängen och få ur mig lite tankar och känslor! Pusshej

Ibland undrar jag bara vafan du håller på med..

Jag älskar hur du ljuger för mig.

Skolan idag gick väl bra, vanlliga lektioner och inget speciellt alls. Gjorde iaf andra värdskriget provet, hoppas det gick bra! Sen blev det hem och äta, sen ug tvärt och hämta en laddare sen vart de bara å sitta hemma. Ska nog ta och lägga mig och se en film nu, sen ta och sova!
Bild från i somras, kan de inte bara bli sommar igen!

Du är hela min värld, hela mitt liv

Datorn är helt cp så kan inte uppdatera via den, så blir via mobilen dom gånger jag orkar. Väntar på att pappa ska lämna in den bärbara satorn nån dag så kan jag börja använda den, men verkar inte som om det verkar bli av på ett tag! Haft en underbar helg iaf, filmmarathon lördag till söndag å varit med underbart folk♥
Idag blev det iaf ingen skola utan vart att fara på vårdcentralen och kolla vad mina "utslag" var, fick då veta att jag har svinkopper och stafulikocker(stavning) så för min del blir det att äta penicillin i tio dagar, huvva!
Hoppas bara dom förvinner fort fort fort! De svider bara å gör ont, menmen.. Nu ska jag iaf ta och se en film sen blir de byta sängkläder vilket jag kommer måsta göra varje kväll nu... Sen sova!
Tänker på dig♥

Jag hatar att jag älskar dig

Färgat håret på annkristin idag, rött blev det. Även hunnit med å plugga lite, så ska försöka göra ett prov imorgon annars blir det att göra på måndag. Ikväll händer nog inte så mycket, ska väl se film lyssna på musik å mysa ner mig i sängen med min kissemisse!

Aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att mista dig

Stan igår och idag då, så har väl inte hunnit uppdatera så mycket. Köpte iaf två par nya byxor, kan säga att det behövdes! Sen va jag bara med underbart folk, åt å bara prata. Skolan är väl som vanligt kämpar på, hoppas de går bra tillslut. Sitter nu med hårfärg i håret, hade fått sån utväxt så var dags att färga på nytt, så nu blir det svart. Hoppas det blir bra, sen händer väl inte så mycket plugga lite andra världskriget åså kanske, men nu ska jag ta och skölja ur färgen så de inte blir missfärgat eller nått sånt skit. Pusshej!
(Datorn har lagg så de går inte lägga in bilder, så blir bildlösa inlägg.)

I need you so much bby

Sitter hos Sandra nudå, följde henne hem efter skolan, sen blir det att fara till kåge och hitta på nått där, vi ser väl vad kvällen bjuder på! Men nu blir de nog att äta sen dra med bussen! Pusshej

Så är mitt liv

Tio fakta om mig!
1. Ingen vet allt om mig, förutom jag själv.
2. Jag är envis, vill jag något så är det bara så.
3. Jag har riktigt dåligt självförtroende, inget alls faktiskt.
4. Många tror inte jag att jag varit med om de jag varit med om.
5. Jag är bra på att dölja vad jag känner/tycker om jag verkligen vill.
6. Jag har fallit totalt för en kille.
7. Jag har skilda föräldrar och träffar nästan aldrig min pappa.
8. Mina vänner betyder allt för mig.
9. Jag älskar att ha kontroll över mitt liv.
10. Jag har värdens sämsta humor, skrattar typ jämt åt allt.

Jag kan inte sluta tänka på dig!

Blev ändrade planer, gick till min älskade Alexandra istället!
Så sitter här med henne nu
Älskar dig ♥

Jag lämnar ensamheten bakom mig, någonstans som om den aldrig fanns

Inte haft sån stor blogglust senaste veckan, så ha inte skrivit så mycket, men ska försöka ta upp det igen.
Ha väl inte hänt så mycket, typ stan, haft nationella prov i kemi och bara varit me kompisarna!
Igår va jag iaf i stan med Dina, blev att se bio sen bara gå runt på stan, sen begav jag och issa oss till Erikslid medans Dina va me nå kompisar, blev att träffa lite folk där sen gå tillbaka till stan för att ta bussen hem till Boliden. Idag har det iaf inte hänt ett piss, bara latat mig hela dagen, funderar dock på om jag ska gå ut å gå ett tag, få se om man piggnar till. Blir nog så, behöver det nog! Pusshej
,
,
- Jag saknar dig så det gör ont, aldrig igen kommer jag få se ditt leende eller höra din röst, kan själv inte ens fatta det. Aldrig igen kommer jag få en kram av dig, känna din närhet eller veta att du bara finns på andra sidan av telefonen när jag behöver dig. Jag älskar dig, nu då & föralltid! Hoppas du har det bättre där du är nu, verkligen en jobbig dag idag. Tänker på dig, vila i frid älskade du! Snart tre månader sen du lämnade oss, glömmer dig aldrig♥

Tänk att man kan sakna nån så mycket, så mycket att de gör ont..

Imorse blev jag väckt halv nio, för att hinna fixa mig å äta innan vi skulle åka till stan, blev ansiktsmedel å gitarrsträngar å massa andra byggsaker vi köpte, så nu ha jag suttit och spela å sjungit sen vi komme hem, men de känns i fingrarna så va tvungen ta å sluta ett tag så lixom varför inte uppdatera bloggen.. Men tror jag ska ta och försöka spela igen, pusshej!



GAAAAMMAAAAL BILD!

Du är det ända som finns i mina tankar

Sett film me pappa nu, mysigt värre.. dock halvläskig film, så vi får väl se om jag kan sova inatt!
Men med denna bild säger jag nu godnatt!


Du lyser upp min värld som ingen annan gör

Sitter nu i mitt rum hos pappa å diggar musik, vi ha just kommit hem efter att vi varit hos Anton och Tina, mycket roligt var det.. Deras hund är väl inte riktigt som alla andra, kan säga bella du gjorde kvällen! Nä men ikväll händer väl inte så mycket, ska kanske mysa ner mig i soffan å se tv me pappa å Åsa, de va ju SKIIIIT längesen jag faktiskt var här.. Menmen, imorgon blir de iaf att fara till stan å köpa gitarrsträngar till gitarren som jag ska få låna av pappa, så då blir de spela mycket! Nä nu ska jag gå å se vad de finns för tv program.. Pusshej!



- Om du inte inte vill ha mig för den jag är, är det inte mig du vill ha

Varför gör du mig så förvirrad?

Sitter nu hos Jessica å Kalle och väntar på att pappa ska svara blir kanske att fara dit ikväll till imorgon, sen ser vi väl vad kvällen har att erbjuda, har ju så sjukt ont i huvet så ska väl se tv eller nå. Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen å vila huvet tillsvidare! Pusshej!



You're everything

Sitter nu med Mathilda, vi hade tänkt gå på coop, men då va kalle som jag skulle få pengarna av i tup bureå... Så vi får väl gå då han kommer hem, vi sitter iaf bara å digga musik åså, men ska ta å va social nu. Pusshej!

Tänker på dig

Går dagen tillbringedes med Sandra å kvällen med, Sofia, Jocke å Elias + fler.. Va väl hyfsat okej kväll, idag ha jag iaf bara legat i sängen ha sjukt ont i huvet.. Så tror inte de händer så mycket idag! Ska väl gå å äta å snart, pusshej!



Jag gillar dig verkligen!

Igår vart det att jag följde Stefan till Lovisa, och va me Robin och Emma medans Lovisa jobbade, inte igår man träffa dom kan ja ju säga! Sen blev de att fara och hämta Lovisa sen for vi på macken å Stefan köpte nå go fika, sen begav vi oss till Lovisa igen och då blev de att se film -I taket lyser stjärnorna, sen gick jag till kalle för att sova så jag skulle vara vaken då Sandra kom på morgonen, men de va jag självklart inte.. Men nu sitter jag iaf med henne å lyssnar på musik, har just duschat så ska väl ta och fixa mig lite, sen vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske går ut eller något, men ska nog ta och vara social me henne nu, pusshej!




-

Just ätit efter att ha varit på stan me Sofia å Jocke, säger bara ibland hatar jag er... Haha, aja ikväll et jag inte vad som händer, Mathilda är ju hos sin syster. Skulle behövt till boliden och hämta nå saker oxå, men vi ser väl hur de blir med det. men nu ska jag ta å fortsätta lyssna på musiiiik! pusshej


Du får mitt hjärta att slå dubbla slag

Sitter nu och väntar på att Mathilda ska komma hit, ska även hoppa in i duschen, sen blir de äta å bege sig mot stan för bio, hoppas på att de blir roligt. Men nu ska jag gå å fixa me mat och annat, pusshej!


Jag älskar dig Linnéa

Tänkte bara säga grattis till min kära vän Linnéa som fyller 17år idag!
Hoppas du får en bra dag bästavän!♥

JAG TÄNKER PÅ DIG

Sitter på skolan och har fysik nu och ska skriva om solenergi, huvva.. efter det ha vi prov i samhälls ska kolla med läraren om jag får göra de efter lovet eller nå, ha ju som inte plugga men annars blir de väl att göra de nu och sen göra omprov sen.. Haha, men nu kommer läraren så ska väl ta och fortsätta jobba pusshej!




bara du som gör mig förvirrad

Varit hemma från skolan hela veckan i feber å förkylning men är i hopp om att fara imorgon, å då blir det även att fara på night flight med massa kompisar och hoppas på en rolig kväll där, har ju även sportlov nästa vecka så blir att vara i stan en hel del då, om de inte blir hela lovet.. Ikväll blir de väl att packa sen se en film och sova, finns inte mycket annat att göra faktiskt, ont i hela kroppen har jag iaf så ska väl ta gå å ta ipren eller nå nu få se om de blir bättre.. Pusshej!

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!