All i want for christmas is you!

Hade min fina hela kvällen igår, de betydde enormt för mig, verkligen en kväll jag behövde han. Men förutom en massa mys fixade han även så jag kunde se filmen som jag hade laddat ner men inte fått att funka, tack för det hjärtat. Sen färgade jag även håret, vart väl helt okej antar jag. Idag blir det förhoppningsvis att fara på gymmet med Elias och sedan säga hejdå till han och åka hem, tror att jag bara ska ha kvällen helt för mig själv och sova, behöver vila upp mig.
Men på lördag blir de åka till min favorit kille och spendera några dagar hos han, mysmys!

I need you more than ever this time

Fick med mig min fina pojkvän hem igår, sjukt skönt, och han följer även med idag. Vart mycket mys och fick pussa på han lite, behövdes verkligen. Fick lite ny kraft att kämpa vidare med, önskar bara jag kunde klara det själv. Tur jag har min fina som hjälper mig genom dessa tider, usch så jobbigt. Menmen idag blir det att färga håret efter skolan, har en enorm utväxt och känner att jag måste fixa till det, så det är vad min dag kommer bestå av, vad det blir ikväll vet jag inte riktigt, får se vad vi hittar på, kanske tar med han på en promenad eller liknande så man får lite motion och luft. Känner att jag skulle behöva på gymmet ochså, men som det är nu kan jag ju bara drömma om det. Men är i hopp om att få komma tillbaka dit imorgon! Men nu ska jag ta och va social me mina vänner innan lektionen börjar, två lektioner kvar sen slutar jag.
 
 

I'ts just a bad day, not a bad life

Kom hem från skolan med halv tre bussen, var helt död då jag kom hem, även fast vi bara hade tre korta lektioner idag så är jag helt slut, känns att jag inte är riktigt frisk än, ojoj så kämpigt det är just nu. Sånnahär perioder vill jag bara ha Elias vid min sida dag ut&dag in. Men får hoppas på att han kommer imorgon annars får jag kämpa mig igenom det här på egna ben, vara stark även om man är svag.
Har iallafall just sett Hannah med H, och ska snart ta och dyka ner i vård boken, prov imorgon, sen även bad. Tror jag gräver ner mig i sängen istället, tänk om man så kunde. Blir nog en tidig kväll ikväll för min del, huvudvärken tar över mig, men först som sagt plugg.. FML.
 
 

Tired of everything

"Sometimes when i say "I'm okey",
I want someone to look me in the eyes, hug me tight,
and say "I know you're not".

Don't bring flowers after I'm dead

Vart en dag för mig hemma idag, pågrund av feber&migrän. Sov till ungefär elva, och sedan gick jag ner till tvn och låg i soffan och såg film ett bra tag. När jag sen skulle gå upp till mitt rum så insåg jag att hundarna hade spytt&bajsat i mitt rum, en lukt som jag aldrig glömmer! FYFAAAN! Så då vart det bara att trotsa sin feber&migrän och sätta igång och städa, och efter att jag kämpat i två timmar är lukten äntligen borta! Så nu ska jag nog kunna sova här inne utan att spy, usch.. Jag som hade tänkt vila upp mig denna dag, men bara att ta och sova nu och kämpa sig upp imorgon, hade nog ångest av att vara hemma idag, så imorgon blir det att fara, spelar ingen roll vad kroppen säger, jag ska iväg. Så nu säger jag godnatt och sätter igång en film efter en otroligt skön dusch! Pusshej!
 

I'm holding you closer than ever

Inte hunnit med att skriva på bloggen på ett tag, och ber om ursäkt för det. Har haft en riktigt lång vecka iveckan, med skola även lördag. Känns i kroppen, idag är ända lediga dagen jag kommer ha på ett tag, antar att det kommer kännas i kroppen. Men har iallafall fått spendera några dagar med min finaste iveckan, känns underbart, han ger mig sån kraft när jag själv bara vill ge upp. Tack för det älskling! Nu ligger jag iallafall i sängen och ska alldeles strax sova, måste ha lite sömn känner jag. Orkar inte förklara veckan i detaljer, varit med Rebecca ochså, sov där en natt och pratade och lite så. Aja, nä nu ska jag ta och sova, skriver nog i morgon om jag hinner med det. Pusshej!
 
Jag älskar dig enormt, min andra halva.
Det finaste som finns!

Nya tag, ny start

Ingen kommentar om denna dag annat än, mensvärk DÖ! lesslessless..
Nu säger jag godnatt!
gammal bild, men den få duga. Så blir inlägget kanske lite mer intressant..



Varje gång mörkret faller så lyser du upp hela min väg.

Hemma igen efter en underbar helg med min fina, fredagen bestod av bio och twilight, filmen var faktiskt mycket bättre än jag hade förväntat mig, eftersom jag var så besviken på första delen. Sedan for vi till kåge och tillbringade natten där, och lördag mitt på dan så fixade älskingen sitt rum och jag satt vid datorn och lyssna på musik, senare på kvällen åkte vi ner till stan och åt med hans familj på subway, efter det for vi tvärt till anderstorp sen var vi ute och körde runt i stan, när de vart drygt så for vi upp till Jessica&Erik och var där ett tag efter det åkte vi hem till kåge och såg hamilton och bara mös. Idag har vi inte gjort mycket mer än tränat och myst, ett underbart slut på veckan. Synd bara att jag var tvungen att lämna honom. Nu väntar bara en låång skolvecka, eftersom vi även ska vara på skolan på lördag på öppet hus så blir veckan ännu längre.. Menmen, bara kämpa, på ett eller annat sätt så fixar jag det, de vet jag. Men nu ska jag ta och mysa ner mig i min säng och sova och samla krafter.
 
 
- Hittade världens sötaste bild på min pojke från när han var liten, älskar dig enormt mysbarn.
 

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye

Natten tillbringade jag med min fina, och gårdagen bestod av träning, ett pass som jag verkligen behövde. Sen tog vi 17.20 bussen hem och sedan åt vi en middag och efter det så kom Tobbe och han&Elias skulle fixa i mammas bil. Asdrygt helt enkelt, så efter det vart det bara att ta en dusch, sen såg vi en kort bit av beck sen var det bara att sova för att orka upp imorse. Skolan har varit helt okej hitils, bara sett två korta filmer typ. Nu har vi lunch till 12.15 sedan blir det matte och svenska och helg klockan 14.05. Ikväll blir det iallafall bio och se nya twilight filmen med älsklingen, underbart! Men nu ska jag vara social med mina vänner och göra så att tiden går lite fortare. Längtar efter helgen enormt mycket, behöver få sova ut någon morgon, pusshej.
 
 
 
 

Finner inga ord, i just know it hurts.

Jag saknar dig mer än ord kan förklara,
att se bilder på dig gör ont, att höra ditt namn gör ont,
att se platser där du&jag var gör ont,
allt gör ont.
Men ondast gör att veta att du aldrig kommer tillbaka,
att du aldrig kommer vara här på jorden med oss.
Saknar din närhet, ditt skratt, din röst.
Om jag någonsin fick önska mig någonting skulle det vara att just du kommer tillbaka.
Det har gått månader utan dig och ingenting är sig likt,
ingenting kommer någonsin bli sig likt.
Finaste du, jag älskar dig.
Vila i frid ♥
 
 
 
 
 

I just want the best for you, only you

Sitter på skolan nu då med mina fina vänner, just nu har vi lunchrast, helt underbart faktiskt. Slutar tre idag och ska då gå på stan en timma innan jag och älsklingen far och gymmar sedan beger vi oss hem till mig. Vet inte vad som händer ikväll men tror iallafall att jag ska städa ihop lite i mitt rum, ser verkligen ut som en soptipp just nu. Torsdag idag vilket innebär en dag kvar till fredag och helg! läääängtaaar...

I won't give up on us

-Inte kry tjej, önskar min underbara var här. Imorgon kommer han äntligen.
Kämpa, kämpa, kämpa.

Kommer alltid stå vid din sida, dag som natt.

Kom hem från skolan vid kvart över tre och sitter nu och ser en film med mamma, skolan idag var helt okej. Är dock sjukt trött och saknar min fina pojkvän enormt. Längtar riktigt mycket till imorgon då jag ska få ha honom här med mig igen! Och då hoppas jag att han stannar några nätter så jag får kramas med honom lite extra. Men nu ska jag ta och se filmen med mamma och inte sitta här och skriva, skriver igen ikväll. Pusshej!
 
 

What are words if you really don't mean them when you say them.

Inte hunnit skriva så mycket i helgen, Minna kom ju upp från övik i fredags och har spenderat helgen med mig här i Skellefteå. Det har faktiskt varit riktigt mysigt även fast helgen inte varit så händelserik, men fick iallafall vara med henne igen efter sju månader. Tänk så mycket som hänt sen dess.. Vi var iallafall med Elias&André ett tag i Lördags de va hyfsat kul trots att killarna bara höll på med en moppe.
Just nu ligger jag iallafall i sängen och lyssnar på musik men ska väl snart sova, för som alla vet så är det ju Måndag imorgon vilket innebär att skolan börjar, ännu en vecka, men jag ska fixa det, jag tänker inte ge upp. Så de är nog bäst jag slutar skriva här och lägger mig och sover istället, när de inte vart så mycket sömn i helgen. Bjuder på en bild med Minna också! Älskar dig gumman, kämpa på, tillsammans klarar vi dethär.




I didn't change, I grew up, you should try it sometimes.

Sitter nu på skolan och väntar på att klockan ska gå fortare så jag äntligen får vara med min fina pojkvän igen, som även spenderar natten med mig, underbart. Och imorgon kommer fina Minna äntligen hit, saknar min lillasyster enormt. Tror det kommer bli en helg jag sent glömmer, känns som jag behöver det. Men nu ska jag ta och göra något vettigt så tiden går fortare och min lektion börjar snabbare! Pusshej

i need you, i really do..


-Finner inga ord, i just need you

Jag är tom utan dig,

Kom hem från skolan kring tre och hoppade direkt in i duschen eftersom vi hade haft gympa och jag inte hann duscha på skolan, sedan klädde jag på mig och gick ner och åt. Sen har jag bara spenderat lite tid framför datorn och musik. Har ingen blekaste aning om vad kvällen bjuder på, något roligt hoppas jag iallafall. Men först blir det plugg, usch vad less jag är..
 
 

-Hatar när du inte är vid min sida

I can't tell you in words

Vart ett grymt skönt gympass idag, kändes verkligen i magen. Blir bara mer&mer taggad för varje gång. Efter det så åkte jag hem med 18.40 bussen hoppade in i duschen och sen vart de lite städning som jag inte hann före jag for, och nu ligger jag i en renbäddad säng och myser, blir att se deuce of spades än en gång, ja jag är beroende, så är det bara, kan inte hjälpa det. De ända som saknas är min mysiga pojkvän, så tomt när han inte ligger vid min sida.. Ajja, bara nån dag kvar sen får jag rå om han igen, iallafall för en stund. Läängtar! Men nu ska jag sätta igång filmen och mysa me lite godis och min fina katt. Pusshej!
 

hela mitt liv är där du är

Just kommit hem från skolan nu, efter en helt okej dag. Äntligen fått träffa mina fina vänner igen, sjukt skönt. Nu ska jag väl ta och städa och lite sånt, sen blir det att äta något sen vidare mot stan för träning! Underbart, ska verkligen vara död när jag går därifrån, kroppen ska få jobba. Men nu måste jag sätta igång med städningen annars lär jag väl inte hinna innan jag ska åka igen. Pusshej!
 

Tar kontroll över alla känslorna och jag kan inte hjälpa det

Vart filmmys ikväll sett deuce of spades och jag lovar det är den bästa filmen som någonsin skådats. Tror jag sagt det förr men jag säger det igen, ni som inte sett den har verkligen missat en underbar film. Ända sen dagen min fina älskling visade den har jag varit beroende av den, verkligen en film som tar kontroll på alla känslor. Men nu ska jag sluta sitta och skriva om filmen och hur bra den är, för de skulle jag kunna skriva en bok om, men än en gång, ni som inte sett den, se den! Nä nu blir det att lägga sig och sova för att samla krafter till skolan imorgon, börjar 09.35 och slutar 13.00 ifall vi inte har R-tid, vilket vi oftast inte har så får hoppas på det bästa. Nä mina vänner nu säger jag godnatt, pusshej!
 
-De finaste jag har är du, de finaste som finns är du♥

This feeling taking control of me and I can't help it

Haft ett underbart lov faktiskt, fått mysa med älsklingen och vara me underbara personer, totalt värt det. Synd bara att de tog slut så fort, ny vecka och en vecka me skola. Bara ta tag i det och kämpa, jag fixar det, på ett eller annat sätt så fixar jag det. Hur mår ni annars då? De är väl sådär med mig, vissa dagar kan vara värre. Tur jag har träningen och underbara vänner som finns där, men framför allt min underbara pojkvän som alltid ställer upp för mig när jag begöver han, tack hjärtat.♥ Du anar inte vad du gör för mig, utan dig hade jag inte tagit mig någonstans alls. Nu blir det att göra något vettigt och tänka på annat, pusshej!
 
 
-Du är min andra halva, du är min bättre del. Jag älskar dig mer&mer för varje dag.
Du är underbar från topp till tå.

Hatar känslan, känslan att veta att du kan välja någon annan.

-Ibland är smärtan bara för stor, ibland gör det bara för ont, självförtroendet finns inte där. &jag hatar det. 
Känslan att veta att du kan få nån så mycket bättre, allt jag kan göra är hoppas att du stannar kvar.

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!