20150313

Första kvällsjobbet gick bra, vart lite långtråkigt då det inte fanns så mycket att göra men det gick bra. Igår var jag ledig och tillbringade dagen med att bege mig till stan för att hämta en jacka jag köpt, och lämna en kläninng&kofta som jag sålt. Gick även in på gina där dem hade trosor på rea, 15kr styck, så köpte några sånna också! Ska nu snart ta och börja gå mot praktiken för ett kvällspass igen, de är fredag och dem brukar ha fredagsmys, få se hur det går till. Imorgon jobbar jag också, 9-17, så ingen helg för mig inte.. Bara kämpa. Det går nog bra, tur jag tycker det är roligt iallafall.
 
Då jag inte har någon bild lägger jag in en inpirations bild till migsjälv&er istället.

SPORTLOVET

Kopplade helt bort datorn under sportlovet och har därför inte skrivit något. Började lovet med mina fina vänner och min fina pojkvän, umgicks med dem på fredan. Och sen gjorde jag inte så mycket under helgen, åkte på tisdan till bygdsiljum med elias familj (utan honom då han jobbade), åkte snowboard och mös på. Va sedan tänkt att jag i onsdags skulle följa med freja&elias till pite och bada, men det vart inte så var bara hemma och dona på. Torsdan hade jag tandläkarn och efter det fortsatte jag dona på, innan rebecca & erika kom och gjorde mig sällskap medans elias jobbade. Lite synd att elias jobbade sent hela veckan så trots att jag var ledig såg jag knappt honom. Men han fick iallafall vara ledig på fredan, så torsdag kväll packade vi in oss i bilen och begav oss till kalvträsk för en långhelg där, riktigt mysigt! Fredan körde vi skoter och grillade vid sjön, åkte även ring och liknande bakom skotern, skitkul. Lördan så var de lite halvdåligt väder, men körde skoter även den dagen innan vi senare på kvällen hade knytkalas i skolan med middag och lite aktiviteter, och avslutade kvällen med att bada badunna. Söndan börja tidigt då vi packa ihop alla saker och begav oss till bygdsiljum för en dag i backen igen, och som tur jag hade så åkte elias med mig, efter att ha VÄGRAT åka sedan jag träffa honom, vi tillbringade hela dagen i backen tillsammans, jätte mysigt. Jag lånade dock jennyanns skidor och pjäkser istället för att åka snowboard då jag inte riktigt klarade av blåsten och de dåliga föret med den, men jag hade kul ändå. Så tackar för det! Efter det åkte vi alla på dallas och åt innan jag och elias for hem, skönt att vara hemma igen. 
 
Måndan betydde för mig ny praktikplats, gruppboende. Nervös som vanligt. Men det gick bra, i måndags var jag bara där ca 2 timmar och idag har jag varit heldag och jag trivs redan. Jätte fin personal och brukare, kommer trivas som fisken i vattnet dessa 5 veckor. Jobbar första kvällen imorgon, vilket innebär att alla brukare då är där (på dagarna är det bara en hemma, då dem andra är på dagverksamhet), så det blir spännande att se hur det är då alla brukare är hemma. Men ska nu ta och hoppa i duchen innan jag ska mysa med elias framför the walking dead. Slänger in lite bilder från lovet också! dem få jag tog haha..
 
 
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!