Dan före den stora dagen

Imorgon är det äntligen julafton och jag är klar med alla julklappar så de känns riktigt skönt. Julafton kommer jag spendera hos min moster med min fina släkt tillsammans med Elias, vilket kommer bli otroligt mysigt! Jag längtar, julen är ju trots allt årets mysigaste tid. Ikväll åker jag och Elias till kåge för ett litet julfirande där, juldagen firar vi med pappa och annandan åker vi till kalvträsk, så de är fullt upp. Nu ligger jag dock i sängen å myser i min mjukisdress som jag fick av mamma idag, tidig julklapp och jag älskar den. Så mysa och äta godis är vad jag ska göra tills Elias hämtar upp mig😍
 




Just because your past didn't turn out the way you wanted it to, doesn't mean your future can't be better than you've ever imagined.

Dagarna rullar på som vanligt med skola, plugg och allt där till. Men endast tre veckor kvar till jul och jag längar enormt, dock inte köpt en ända julklapp än.. hehe.. sistut som vanligt iår! Annars då, ja mina dagar består av one tree hill, förutom skolan då.. är helt fast i den serien kan jag säga, fjärde säsongen nu och jag kan inte sluta se. Så medans hjärtat spelar sina krigar spel ser jag på serie, heh. Så de är vad jag ska fortsätta med nu, är ledig imorgon också, så de blir ligga i sängen heeela dagen!
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!