update

Längesen jag kikade in här, men det är så mycket nu med både skolan och körkortet så har aldrig tid. Hade iallafall halken igår vilket var skitkul och proven är bokade. Hoppas starkt att jag klarar dem. Skulle va så braaa!
Annars är det inte mycket speciellt som hänt sen sist, försöker komma ikapp i skolan, varit förbi pappa, gått skola, haft körningar osvosv, som vanligt. Nu har vi etik så ska ta och försöka fokusera på det jag ska göra.. efter detta har jag restprov, trots att jag inte pluggat ett jävla nå så hoppas jag att jag klarar det.
 
 

Bara för dig

Det finns en person som lämnade jordelivet alldeles för tidigt, den personen var min förebild, en del av mig, en jag alltid såg upp till. Den personen var min morfar. Den dagen som mamma kom hem och berättade det kommer jag aldrig att glömma, för jag visste ju, du kunde inte dö. Hon skojjade bara, de var ett otroligt dåligt skämt. Snart skulle hon börja skratta, krama om mig och säga "jag skojja bara gumman", jag tänkte att hon måste vara sjuk som skojjar om nått sånt, men de brydde jag mig inte om, jag visste bara att hon skojjade. Men orden kom aldrig, hennes tårar rann, jag såg en smärta i mammas ögon som jag aldrig mer vill se. Jag tappade kontrollen av mig själv, du kunde inte dö, min morfar kunde inte dö. Men du hade gjort det. Hur skulle jag göra nu? Hur skulle jag gå vidare? Jag var 15år, nu är jag 18år, och än idag gör det lika ont varje gång jag tänker på dig. Jag visste redan den dagen, att jag skulle tatuera in dig, ett minne av dig, ett hjärta, för du hade ett hjärta av guld, du ville alla väl. Nu har jag gjort det, du sitter där för alltid, de kommer alltid vara ett minne av dig. Av hur mycket du betydde för mig, av allt som hade med dig att göra. Och jag kunde inte vara nöjdare. Morfar, finaste morfar, jag saknar&älskar dig så enormt. Du är min hjälte. Alltid älskad, aldrig glömd♥
 

Jag har hatat & jag har älskat, men jag ger aldrig upp.

Hela helgen har jag stått på en bygglyft och målat, gör aldrig om det kan jag ju säga. Min höjdskräck provades starkt, och var lika hemsk som förr. Men jag klarade det. Och nu är det inte allt för mycket kvar så är jag&freja klar med målningen, hoppas de visas vara värt det då vi får betalt. Idag var en riktigt kort skoldag, med endast en lektion som varade 30min, där vi mixtrade med ph-värdet, de va typ kul, haha. Då vi slutade 12.05 och bussen inte gick förän 13.00 så hann jag att gå på stan en sväng i tanken om att jag bara skulle titta, vilket senare sluta med att jag kom hem med fyra nya plagg och en hårspray, hehe.. När jag landade i kåge tänkte jag vara duktig och plugga lite teori och göra en fas, men nej.. la mig istället i sängen med chips, dricka och en film, typiskt mig. Men får se till att ta tag i teorin efter maten, förhoppningsvis gör jag det då. 
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!