utlandskänslor

Haft en helt underbar vecka, som startade med att Jag&Elias packade våra väskor och begav oss mot kalvträsk där vi hade flera fantastiska dagar som mestadels bara bestod av att sola och bada och njuta av de otroliga vädret! Kändes som att vara i utlandet. Åka ring efter båt, åka ring efter flotte, fiska, bada, sola och bara njuta. Har samlat massor med kraft dessa dagar. Och i fredags packade vi väskorna igen för att denna gång bege oss mot lycksele och motorveckan, riktigt kul var det, trots att vissa människor är idioter och inte fattar att de faktiskt ligger folk och försöker sova i en husvagn. Så fick iprincip ingen sömn första natten vilket resulterade i att vi bara stannade en natt. Så i lördagskväll åkte vi tillbaka till kalvträsk medans andra åkte till skellefteå då vi helt enkelt var för trötta och griniga för att stanna en natt till. Men söndagen började med att då åka tillbaka till lycksele, denna gång med elias mamma m.familj för att gå på dollarstore, djurparken och äta en god middag. Och efter det begav jag&elias oss mot skellefteå igen eftersom att han började om och jobba igår så för honom är verkligheten tillbaka och själv har jag tre veckor kvar av mitt lov innan verkligheten är ikapp, jag kommer bara blinka så sitter jag i skolbänken igen. Huvva, men ska försöka njuta allt vad jag kan dem sista dagarna!
 
 

jag älskar dig mer än du någonsin kan ana




Livet rullar på som vanligt

Sedan sist är det mycket som hänt, jag har börjat jobba på klockarhöjdens äldreboende, jobbar tre veckor och är inne på min sista vecka nu. Har även hunnit fira midsommar, som firades med att jag och elias åkte upp till arvidsjaur/vaxemjaur för att fara på bröllopsfirande, vilken var jätte fint! Stannade över natten och sedan begav vi oss mot kalvträsk för att träffa hans mamma och dem, vilket var roligt då de var längesen, vi åt och pratade lite innan jag och elias fortsatte hemåt. Var sedan på kvällen ute och åkte runt i stan med nå kompisar. Jobbade sedan en vecka till, och hann vara förbi frisören för att fixa håret lite, som jag längtat efter att få göra då jag hade flera centimeters utväxt. Helgen som var så tillbringade jag fredagen på stadsfesten med Rebecca och Maja (dock försvann maja ganska fort), vi träffade även jenny som var med oss under kvällen, jag hade en riktigt rolig kväll! Såg Agnes och Nause som levererade grymt bra!! Åkte hem direkt nause spelat alltså vid två tiden då elias hämtade mig, vi la oss och sov ganska direkt eftersom att vi skulle upp i hyfsad tid på lördan. Vi steg upp vid nio, vilket egentligen var för sent men, fixade oss och sedan begav vi oss mot bure till hampus för att möta upp alla där, de snabbskruvade lite och så innan vi tillslut satt oss i bilen och åkte ner mot umeå och wheels! Riktigt kul var det faktiskt, bilutställning men hundratals snygga bilar, riktigt mysigt att gå runt där, när utställningen var slut kring tre så for vi på en resturang och åt pizzabuffé, sedan for vi en sväng förbi biltema för att elias behövde olja. Efter det så var alla så tråkiga och åkte hem mot Skellefteå igen, vilket jag och elias tyckte kändes drygt så vi bestämde att stanna i umeå ett tag till, körde runt lite i cruisingen, men då elias bil varit nära på att koka tidigare under dagen så ville han inte köra i ledet så vi satte oss i kyrkbacken och kikade på när bilarna körde förbi istället, mysigt. Vid halv åtta bestämde vi oss att åka hem, så vi var i skellefteå vid nio, for då hem och bytte om innan vi for och tvättade bilen för att sedan gå in på stadsfesten ett tag, åkte no limit med marcus och mathilda, pratade med folk man träffade och begav oss sedan hem för att sova. Nu ligger jag här och plågas av min mensvärk så ska ta och försöka bota den på nått sätt..
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!