Ruggit less på att vara sjuk nu.

Som om de inte var nog med en mage som hatar mig så har jag också åkt på världens förkylning.. trots det ska jag försöka släpa mig iväg till skolan imorgon, det är ju trotsallt fredag.. men först ska jag nu lägga mig och se en film och dricka lite te innan jag skallar kudden i hopp om att få sova inatt.

Jag hänger inte alltid med på livets svängar.

Kom hem från skolan för ett tag sedan, en riktigt tung dag idag, min mage har inte alls varit med på banan, så mina planer om gymmet efter skolan fick vänta till en annan dag. Lyssnar just nu på musik och dricker lite te. Ska snart ta och börja laga maten eftersom att jag ikväll ska och se på när vi krossar Luleå i hockeyn, tillsammans med en otroligt saknad vän, nämligen Rebecca. Så de känns skönt, skönt att få umgås med henne igen. Men nu måste jag ta och röra på mig om jag ska hinna allt i tid.. hehe.
 
 

-

Sitter nu hos Elias i kåge och ska snart gå och byta om och fixa mig litegrann innan vi ska åka till pappa för att äta middag. Helgen har gått ovanligt fort även fast det inte har hänt speciellt mycket, tränat och träffat lite vänner är väl det mest spännande som hänt. Är också ledig imorgon eftersom det var öppethus igår, jag var inte där etersom de bara var tre ur våran klass som skulle vara där, men vi alla är ändå lediga imorgon. Har också turen att Elias följer med hem till mig efter att vi varit hos pappa, så det ska bli skönt. Men nu måste jag nog ta och fixamig, vi hörs när vi hörs.

"även den längsta resan börjar med ett litet steg"

Efter att ha puggat så att hjärnan nästan sprängs och ögonen snart stängs mot min vilja, är det nog dax att lägga sig och sova, eller vad tror ni? Dagen idag var som vanligt, såg film på svenskan, skritskor på idrotten, lååångt hål sedan vård. Efter det så gick jag på stan ett tag innan elias kom dit och jag följde honom på banken. Åkte sedan hem med honom, åt, duschade och sen har jag bara pluggat. Känner att den renbäddade sängen skriker efter mig nu och har sånnadär ledsna valpögon så måste nog göra den sällskap, hoppas på att elias gör detsamma snart. Hur som helst så säger jag nu godnatt!
 
 

Ibland stannar tiden till och man tänker efter, är det verkligen såhär livet ska vara?

Haft en vecka som jag tillbringat med Elias, underbart. Veckan i helhet har varit okej, men nästa vecka ska bli ännu bättre, det ska jag se till. Har inte hänt så mycket alls faktiskt, har myst, sett filmer, skola och lite sådär. Och på tisdag så åker jag hem till honom eftersom jag inte känner för att vara hemma ensam, så det ska nog bli kul. Nu ska jag iallafall ta och lägga mig i sängen och se lite film innan jag slocknar, vilket jag lär göra innan jag ens startat filmen, men iallafall. Uppdaterar när jag känner för det, natti!
 
 
Min, bara min sömntuta. Jag älskar dig. ♥

Vad hade jag gjort om inte ni fanns?

Hade en underbar helg hos min fina pojkvän och hans mamma m. familj. Fredagskvällen bestod av att bara ligga i soffan och kolla på videos på när han och hans syskon var små, ååh så söta dom var, vi kollade i flera timmar. Efter det så la vi oss och sov. Steg upp morgonen efter och började fixa med Elias ljud i bilen, dessvärre så fick vi inte till det.. men efter det begav vi oss mot stan för att åka med alla på bio, där vi vart bjuden av hans mamma att se hundraåringen, den va riktigt bra faktiskt! Och som pricket över i:et så träffade jag pappa där, som hade sett samma film, så fick krama han och hälsa lite. Sen åkte vi ut i stan ett tag och träffade lite vänner och sådär, sen åkte vi tillbaka till hans mamma och såg film innan vi slocknade framför tv:n. Söndagen spenderades med att göra ingenting, bara ligga framför tv:n och se massa olika filmer. Jag kan ju bara säga att efter förra veckans tunga tid så kunde jag inte fått ett bättre avslut. Men en massa underbara personer. Men nu är vardagen här igen, skola idag som inte bestod av något speciellt, en lång, ruggiigt jobbig och tröttsam dag. Som sedan övergick till möte i två timmar sen hem och laga mat. Men nu har jag äntligen fått mig en dusch och satt på mig pyjamasen så nu ska ta med mig hjärtat till sängen och sätta igång en film och mysa lite. För imorgon är det ännu en ny dag, fylld med skola och gym. 
 
 

Min andra halva♥

Oj vad jag älskar dig & saknar dig.
 

Älskade bröder ♥

Även om ni är lite knäppa ibland så älskar jag er. ♥

förstajanuaritjugohundrafjorton

Nu har hela året 2013 passerat, och mycket har hänt, bra som dåligt. Ett år som jag inte tagit mig helt smärtfritt igenom. Det har varit ett tungt år, ett jobbigt år men ändå ett bra år. Det har varit ett år där jag lärt mig mycket. Jag har fått mycke hjälp, mycke hjälp att förstå saker jag inte tidigare förstått. Jag har förlorat vänner men nya vänner har kommit. Jag har flyttat. Jag har äntligen fått lämna Boliden och fått flytta till stan. Det här året har lärt mig mer än hela mitt liv, visat mig mer än nånsin. Jag har kommit närmare min pappa igen, min egna pappa. Jag har haft vänner som stöttat men framför allt en underbar pojkvän som stått vid min sida i med och motgångar. Jag har också hittat på massa roliga grejer, umgåtts med folk jag tycker om, varit på konserter, varit i andra städer, och hittat på massa grejer. Så i det stora hela har det varit ett bra år, jag har tagit mig igenom det och jag ger inte upp nu. Nu är det nytt år vilket innebär nya tag oh ny kraft. I år ska jag klara det. Tack till alla som funnits vid min sida detta år, och framför allt tack till Elias, min egna pojkvän, utan dig hade jag inte tagit mig hit.

tjugohundratretton

Mitt år i bilder..
Januari:
 
Februari:
 
 
Mars:
 
April:

 
Maj, Juni, Juli, Augusti (sommaren):
 
September:
 
Oktober:
 
November:
 
 
December:
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!