Kan inte säga annat än att jag älskar dig så jävla mycket.


Hur vet man när man ska stanna kvar och när man ska vända sig om och gå?

-Less

Vet inte vad som gör ondast längre..

- Head up, stay strong.
Fake a smile, move on.
 

Finner inte ord, det går inte beskriva

Vart en dag hemma för mig idag, är så in i helvetes förkyld, det tar livet av mig typ.. Blir nog hemma imorgon också. Så idag har det absolut inte hänt ett skit, legat och sett " 112 på liv och död " hela dagen, ett program jag älskar och helt enkelt blir beroende av. Har just kommit ut från duschen och sprayat nässpray hela näsan i hopp om att kunna andas igen. Ikväll händer ingenting, antingen se nått till avsnitt av " 112 på liv och död " eller se någon film, får se vilket det blir. Snälla nån gör mig frisk! Less less less...
 
 
 
 
- Ingen förstår mig som du gör, varför är du inte kvar?
Jag saknar dig

You'll never love youreself half as much as I love you

Skolan idag gick fort, hade dock matte prov, vilket jag trodde vi egt skulle ha på fredag men så var det inte, men får hoppas på att jag iallafall får E. Efter skolan gick jag&Rebecca på kitchen och fikade eftersom vi inte kunde göra det i fredags pga att jag fick migrän då, fml.. Men vart lite mys där, sen gick vi en stund på stan sen tog jag två bussen hem. Hoppade av vid skolan så träffade lite gamla lärare från Boliden skolan, bland annat min förra mentor, lika underbar som alltid. Förutom henne så träffade jag Alex, Alma och Gustav sen så följde jag Alex på icaextra och sen gick jag hem, hemma har det inte hänt mycket, har upptäckt att det är nå fel på datorn, den laddar inte ibland och ibland laddar den som vanligt, skumt.. Måste va ett glapp nånstans, får se om jag måste lämna in den:( Men nu har jag iallafall just tagit en dusch och ska lägga mig och se nån film, tänkte gå på ug men orkar inte, brukar bara vara drygt där så. 
 
 

I love you, and all the little things

Åkte hem från skolan lite tidigare idag, så var hemma redan vid tolv. La mig och sov och har bara degat i sängen. Men även om det är så, så ska jag pallra mig iväg imorgon, jag har ju trots allt en kort dag. 09.35-13.00, så det ska jag nog klara, inga jätte jobbiga lektioner eller så heller, men ska ändå snart krypa ner i sängen och verkligen sova inatt, det behöver jag. Saknar förövrigt Elias enormt just nu, vill ha han liggandes vid min sida. Men ska väl försöka få vara med han nån dag i veckan som sagt, kan väl vara skönt att vara ifrån varandra ibland också, så man får hinna sakna varandra lite. Ännu underbarare då man träffas då. Hur som helst så ska jag gå och äta lite godis nu, hehe.. Jag som skulle bli vältränad.. haha, går ju bra. Ajja, får väl ta nya tag sen, nångång.
 
 
-Den finaste som finns. ♥

Du är allt jag behöver för att andas, allt jag begär och så mycket mer. Jag älskar dig min allra finaste.

 
Kom hem från älsklingen för ett tag sen, haft underbara dagar hos han. Och hade tillåmed turen att få vara med han på alla hjärtans dag, underbart. Har iallafall inte hittat på så mycket, sett tv, skruva i hans skoter, eller ja jag har tittat på hehe.. Sen har jag bara försökt mysa så mycket som möjigt. &känner att det bara blir jobbigare och jobbigare att lämna honom, han är ju mitt syre, mitt liv. Min drog. Men får kämpa på tills nästa gång jag får vara med honom, vilket jag hoppas blir nån gång i veckan faktiskt.
Nu då, söndag kväll, vilket innebär att jag snart måste sova för att orka med den skolvecka som väntar, har även två prov, jippi.. ajja, bara ta sig i kragen och kämpa på, snart är det ju sportlov, längtar efter att få lite ledighet Sommaren kommer också snart, sakta med säkert, längtar efter solen, värmen och allt underbart. Dock inte efter alla flugor och myggor, usch.. Men men, nu ska jag sluta svamla på och ta och sova, är ganska trött känner jag, haha. Ska drömma om min älskling, och ska hämta min katt, han ska sova hos mig inatt, han har inget val. 
 
-Du är det bästa jag har, det bästa en människa kan få.
Önskar jag kunde förklara för dig hur jag känner för dig, men det finns inte ord.
Så förälskad som jag är i dig trodde jag inte en människa kunde bli.
Du gör mig lyckligast i världen, med dig är jag hel.
Jag älskar dig, till månen och tillbaka, miljoner gånger om.
Hjärtat♥

Life is a real bitch

Skolan idag gick helt okej, brandlarmet gick under sista lektionen så vi fick sluta tidigare men stannade ändå kvar eftersom jag hade saker inne på skolan. Efter det så gick jag på möte som jag hade klockan13.05 sedan tog jag tre bussen hem till Elias eftersom jag missade två bussen med några minuter. När jag kom hem till han hopöade jag in i duschen och sen fixade mig eftersom vi skulle åka till hans farmor&farfar och fira hans pappa som fyller år idag, grattis till honom. Så nu sitter vi hos hans farmor&farfar och ser tv och väntar på efterrätten. Och senare ikväll åker vi hem till hans mamma och är där resten av veckan. Alltid lika mysigt att få vara med min fina. Men nu ska jag ta och mysa lite med min pojke, och vara social. Pusshej!

10 månader!

Idag är det alltså tio månader sedan den bästa killen i världen vart min, tänk att han har stått ut med mig så länge. Du är det bästa som någonsin hänt mig, du gör mig hel. Utan dig vore jag ingenting. Du är allt jag någonsin önskat och så mycket mer. Jag älskar dig till månen och tillbaka miljoner gånger om. Finns inte ord att beskriva vad jag känner för dig. Du är bäst, underbarast, finast och allt annat. Kommer aldrig släppa dig. Puss hjärtat. Och denhär dagen kommer bestå med att jag först är med Rebecca till tre tiden då hon ska vara med Johanna, då far jag till stan och går där och vänter på Elias. Och jag tror vi skulle äta på stan och sen gå på bio men jag är inte säker, men hur som helst så följer jag nog med han hem efter det och tillbringar natten med honom! Underbar lördag.

What doesn't kill you makes you stronger.

Dagen började med att bussen bara körde förbi mig så jag fick vänta på 08.40 bussen och vart då en timma sen till skolan. Väl på skolan vart jag på bättre humör och även ett tag efter skolan, men dagen har bara hett tankarna åt ett håll.. Men har iallafall min fina vän som håller mitt humör uppe, tack! Vi har iallafall just kommit in efter att ha varit och åkt madrass, as kul för övrigt och motion har vi iallafall fått. Och nu sitter vi bara och funderar vad vi ska göra resten av kvällen, kanske blir stan eller något liknande. Ajja vi ser väl, men nu ska jag ta och vara social med henne, pusshej!

Vars är världen påväg, kan någon svara på det?

- Tur jag har dig när mörkret kommer nära, du är världens bästa pojkvän
&Du hjälper mig så mycket genom att bara andas.
Tack för absolut allt älskling, du är det bästa jag har.
Jag älskar dig!

Idag fick jag min långa sovmorgon som jag verkligen hade längtat efter, det var oroligt skönt. Och skoldagen gick fortare än någonsin, hann inte ens med. Men efter skolan så gick jag till gymmet och gymmade i ca en timme. Efter det så skulle jag hunnit med kvart i fyra bussen hem, men såg då att Elias hade smsa mig så ringde han och fråga vad han ville, å den gullungen ville träffa mig. Så jag gick in till stan, nytränad och svettig eftersom jag hade tänkt duscha då jag kom hem eftersom jag inte hann då bussen gick kvart i fyra.. Men det vart ändrat, så stannade i stan med Elias till kvart över fyra bussen så jag fick pussa på han och rå om han lite. Så just nu längtar jag bara tills på lördag då jag äntligen ska få träffa honom och faktiskt få vara med honom igen!
Åt direkt jag kom hem eftersom maten redan var klar, sen har jag skrivit lite på veckoutvärderingen till idtrotten, usch vad jag hatar sånt. Men imorgon börjar jag iallafall i vanlig tid och går bara skola till ett eftersom vi inte har någon svenska. Så då ska jag och min finfina vän Rebecca gå på stan och fika och sen ska jag även vara med henne hela kvällen och hitta på roliga saker, ska bli underbart tror jag. Sen ska jag även sova där så vet inte om de blir mycket uppdaterat under helgen. Men nu ska jag ta och hoppa in i dushen och sen tror jag att jag ska gå ner och se någon film med mamma, pusshej!

-Bild i repris jaa.. Måste ta nya bilder med min fina, jag vet.
Älskar dig mer än allt annat i universum Elias, du är min andra halva. Vad vore jag utan dig?

when you smile, i smile!

Skoldagen idag sprang iväg kändes det som, hade bara 4 lektioner var av en var idrott. På medicinen fick vi även veta vad vi hade på mutliga igår, och jag fick E, helt otroligt, var sten säker på att jag skulle få F, men gick bättre än så tack och lov!(Man kunde inte få mycket högre än E eftersom när man är i en grupp så följer man inte upp ämnet osv, ajja what ever, ni är nog ändå inte intresserade.) På idrotten hade vi skriskor som också var roligare än jag förvänta mig, vi fick även sluta tidigare så jag hann med halv tre bussen hem, skönt! När jag kom hem stod maten redan på bordet, så åt middag vid kvart över tre, halv fyra. Sen har jag gjort lite plugg och även myst lite med mamma framför SOS sommar, underbart. Och har även hunnit prata med älsklingen ett tag, fantastiskt. Nu ska jag ta och lägga mig och läsa lite, sen ringa älsklingen och prata en stund till sen blir det att sova. Har även sovmorgon imorgon så får sova till halv 9!! eftersom mamma är hemma så hon kan skjutsa mig till vägen när jag ska ta hlv tio bussen. så jag slipper gå, så långt, kallt och tungt med väskan. Men nu ropar sängen godnatt!

I can't do this anymore

Nu har jag kämpa klart med svenskan och även skrivit på medicinen, så nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova! Tänker göra en tidig kväll, känner att jag måste få sova nångång, när natten till idag var ett rent helvete. och ville bara ha elias här, men han var inte här, så kämpade mig igenom natten själv, ändå.. Men det gick bra det också. Men nu väntar kudden, nattinatti!

You are the best thing that's ever been mine.

Skolan idag var helt okej, hade dock ett muntligt förhör som jag inte tror gick så bra.. Men det får vi svar på om imorgon. Efter skolan gick jag iallafall på gymmet och var där ca en timma sen tog jag halv tre bussen hem och har nu bara suttit och lyssnat på musik sen jag kom hem, men ska väl snart ta och börja med svenskan som ska vara inlämnad ikväll. I veckan händer nog inget speciellt alls, bara träning som står på schemat. & såklart hoppet om att få vara med Elias, men det vet jag inte hur det blir. Men nu ska jag skriva klart svenskan innan jag somnar. pusshej!
 
 

Someone like you

Blev inte som jag tänkt idag, tog en dag och bara myste istället, svensan och städningen får vänta till imorgon. Då jag även slutar ett och ska på möte sen blir det att gymma i nån timme sen ska jag åka hem och göra svenskan, inte alls haft orken till det idag. och just nu håller min mage på att döda mig mer än vanligt. Så ska bara packa ihop gymkläderna och det som ska med till skolan, sen blir det att lägga sig och sova. Har ju ingen sovmorgon imorgon som jag brukar ha eftersom vi ska se en film på svenskan, men de blir nog bra det med.
 
- I know i can do it!

This wasn't supposed to hurt so much

Skönt, fick alltså sluta elva idag eftersom vi inte hade någon matte, vilket var underbart. Och även mitt möte var inställt idag vilket betydde att jag hann med 12.15 bussen hem, vilket jag behövde eftersom jag är sjukt trött och har så himmelskt ont i magen. Hade dock tänkt ta och plugga lite då jag kom hem, men glömde än en gång grejerna på skolan.. Fuck. Men ska iallafall ta och skriva klart Svenskan som ska vara inlämnad imorgon, usch. Sen ska jag nog även ta och städa upp lite i mitt rum, men just nu vill jag bara flytta från denna håla, så snälla gud eller vem de nu är, låt oss få en lägenhet snart! Ett år sen vi börja söka ju.. snart är de väl ändå våran tur, snälla? Nä men nu måste jag ändå göra nå vettigt. Pusshej! 
I miss my babe so much, Elias jag älskar dig mest av allt.
 
 

Inte förän jag träffade dig insåg jag vad ordet "älska" betyder.

Just sagt hejdå till min underbara, haft en underbar vecka med han, speciellt världens underbaraste helg på länge, tack för det hjärtat! Så nu sitter jag alltså själv i min säng, vilket var längesen, och ska sova själv inatt vilket också var längesen, känns redans tomt. Men får bara längta tills jag får ha honom vid min sida igen. Vi har iallafall hittat på allt mellan himel och jord, stan i fredags, mys med god mat igår, och idag har jag bara fått rå om honom tills han skulle fara så har inte alls hänt mycket. Imorgon är det måndag igen, vilket innebär skola och möte för min del, sen blir det åka hem och hitta på något, kanske plugga eller liknande. Men nu ska jag ta och plocka ihop tvätten sen tror jag att jag ska gå ner och prata lite med mamma. Mår dock jävligt illa, usch. 
 
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!