• Behind every beautiful thing there's some kind of pain




Ännu en skitdag

Känns som de är lite många sånadär jobbiga dagar nu, sånna som man inte riktigt orkar med.

SKITDAG

- Mensvärk, pms, skitväder, skitbråk, skitallt
Denna dagen kan bara dra åt helvete

Hoppas dock på att den blir bättre ikväll då jag förhoppningsvis ska få mysa med min andra halva framför breaking bad tillsammans med en skål chips. Ska även försöka läsa ett kapitel i körkortsboken och göra en fas, önska mig lycka till för de lär jag behöva haha.. 

Man måste dö några gånger innan man kan leva

I fredags hade vi en lektion, började 12.05 och slutade 13.25, men åkte ändå med 07.20 bussen in till stan och for hem en sväng eftersom mamma nu har kommit hem. Såg tv och åt lunch innan Rebecca kom och hämta upp mig och vi for mot skolan. Hade samhälls och efter den så pratade jag med Ulla ang betyg i idrott. Efter det följde jag Rebecca på solbacken för att hon skulle köpa nya skor, sen tog jag tre bussen till kåge för att möta upp elias där och åka med han till bodarna. Packade ihop våra saker och for på Grillen i kåge och åt middag innan vi begav oss mot stan för att umgås me nå kompisar innan vi for till mig för att tillbringa helgen där. I Lördags vaknade vi kring elva, steg upp, åt och sedan for vi till klutmark för att titta på amatördrifring, va där i några timmar innan det började ösregna och vi for hem för att äta middag. Efter middan kom Oskar och hämtade upp oss, sedan hämta vi upp Rebecca för att bege oss mot Piteå där de var cruising under kvällen, vart skitväder så vi stannade inte så länge utan begav oss vid tolv mot Skellefteå igen, men fick iallafall träffa Jennie vilket var jätte längesen, så de va kul!! Vi kom hem vid ett och gick och la oss direkt. Imorse vakna vi vid tolv och bestämde att vi skulle till klutmark idag med eftersom de var folkrace där idag, men stannade inte alls länge, en kvart kanske innan de började totalt ösregna och vi åkte hem för vi inte hade något paraply med oss.. Och nu har jag just städat hela Elias rum och ligger i sängen och väntar på pizzan som är påväg hem. Vi köpte även med oss chips, dipp och godis så ikväll blir en riktig myskväll! Och imorgon börjar andra veckan av skolan...
 

Ungefär såhär taggad på livet just nu




26 dagar

Om 26 dagar sitter jag på ett plan påväg till Spanien och aldrig tidigare har jag längtat så mycket som idag, de lixom ryser i hela kroppen och jag vill bara åka NUUU! Vet inte om de är att de faktiskt börjar vara nära nu som jag längtar så mycket eller om de är att skolan börjat, men idag längtar jag som aldrig förr. Tittar på bilder på hotellet och allt runtikring, de kommer bli så underbart. Bara släppa allt för ett tag. Vill dock inte tänka på alla läxor osv som jag kommer måsta ta igen då jag kommer tillbaka... men de är de värt!
 
Bara titta.. ååååååh ta mig dit nu

All i need is you needing me

Första skoldagen gjord och jag överlevde. Väldigt ovärd dag då vi mest bara hade hål, men jag lär nog uppskatta denna dagen imorgon då jag kommer sitta på lektioner hela dagen istället. Annars då, verkligheten är igång och jag vet inte om jag är redo för det. Så nu ska jag snart lägga mig och se idol, möjligen göra en kopp te också.
 
Schemat för detta år, riktigt nöjd ändå. Jämfört med förra året.

Sista dagen på sommarlovet

Jag vet att de varit ganska stilla i bloggen under lovet och jag ber om ursäkt för det. Men har knappt suttit vid datorn och de få minutrarna den varit igång har jag sett serier med min Elias. Men imorgon börjar allvaret om igen, så tänkte även försöka börja uppdatera då. Sista året på gymnasiet, så otroligt skönt det ska bli. Men de kommer vara ett tufft år, men det ska jag klara. Har haft en otroligt underbar sommar, och är inte alls redo för att den tagit slut. Men om 28 dagar sitter jag på ett plan påväg mot varmare grader igen, och om 25 dagar är det äntligen min tur att fylla arton. Så helt otaggad är jag inte på denna höst. Så jag sparkar igång den med ett leende för i år ska jag ge allt. Funderar på att göra en ny blogg och lixom lägga denna bakom mig, som en ny start lixom, vad tycker ni?
 
 

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!