När livet sviker är det bra att vara två

I told you everything
Opened up and let you in
You made me feel alright
For once in my life
Now all that's left of me
Is what i pretend to be
So together, but so broken up inside


Jag trodde att jag såg dig, men tydligen så hade jag fel

Trodde verkligen så mycket bättre om dig, så mycket bättre Men tänk så fel man kan ha. Nu säger jag godnatt!

I'm lost without you

Just because I don't cry doesn't mean my heart won't. Just cause I come off as strong doesn't mean there's nothing wrong.

De värsta jag vet är när den man behöver dissar en

Blir mysa vidare med katten nu då man inte kan sova, ska väl sätta igång nån mer film och se om jag lyckas somna.. Du vet ingenting, men jag önskar du visste

i won't let you go

Ingen skola för min del idag, så jag ha väl inte hittat på så mycket nu under kvällen. Mest bara varit med mamma otroligt nog, det var längesen.. Så blir väl att se film eller nått nu! Ha de bra, eller dåligt välj själv!
Tar även med han här, och vi säger nu godnatt!
-Jag älskar dig. Du är bara en katt,
men när humöret sviker myser man med dig och blir glad igen!

Du är de vackraste jag sett

Sitter hos Stefan nu och ha just packat ihop sakerna för att bege sig mot Boliden.. men först blir de nog att träffa nån kompis och så, sen är de skola imorgon, usch.. Aja haft ett riktigt bra lov iaf! Hoppas ba tiden går fort så de blir sommarlov! Men nu blir de börja fixa sig sen dra iväg, pusshej!




Jag ser ditt leende än idag

2,5 år, orden räcker inte till för att förklara min saknad. Du finns här, men vars är du? Du vet vad jag tyckte om dig, å vad jag fortfarande tycker. Varför lämna du mig? Hör av dig, jag väntar... Å har väntat i två år.. Jag kanske borde ge upp, men jag klarar det inte. Kan inte ge upp, jag väntar å jag kämpar. Varje dag

Jag älskar dig, mycket mer än du tror.

Sitter och ser titanic nudå, inte hänt mycket alls idag. Bara sovit typ, har ont i magen å ryggen som fan så det behövs nog. Händer nog inget speciellt ikväll heller så bara ta kvällen som den kommer. Haft en riktigt grym helg iaf! Så hoppas på det bästa med resten av lovet! Men nu ska jag fortsätta se, eller kanske sova? Pusshej!

Det finaste som fanns

Jag saknar dig så de gör ont, alla stunder med er. Bara ni kunde inse å förstå det, älskar er och allt ni gjort för mig. Glöm aldrig det!

baby you light up my world like nobody else

tänker på dig dygnet runt


Glöm mig inte, vad du än gör

Ser jägarna med minna nudå, blir att äta frukost om en stund sen hitta på något sen blir det fara på middag hos pappa med syskon och pappa å åsa. Hoppas på en trevlig kväll, vet inte om det blir hela kvällen eller om vi ska vara med några efteråt. Vi ser väl vad kvällen erbjuder. Ha en bra påsk allihopa. Pusshej!

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!