Mysig kväll ♥

Hade en mysig kväll med hjärtat mitt igår, vilket var väldigt välbehövlingt iallafall från mitt håll. Först gick vi på dallas där vi åt och satt och prata ett tag innan vi begav oss mot bion där vi skulle se fury, den va riktigt bra faktiskt. Över mina förhoppningar, så den rekomenderar jag starkt. Efter bion körde vi en sväng runt stan, och sedan begav vi oss hemåt.
 
Idag händer inte alls mycket, Elias är ute och skruvar i bilen och jag ska plugga inför proven nästa vecka, då jag har ett på tisdag och ett på onsdag, så jag behöver verkligen plugga. Sedan ikväll blir det nog en sväng till stan igen, vi är nu i bodarna och blir här förhoppningsvis en vecka till. Men nu ska jag göra de som va tänkt, plugga.. önska mig lycka till, det behövs.
 

Ledig idag

 
Ledig från skolan idag, då alla i klassen utom tre (jag, illona & elin) hade nationella prov i Svenska, vilket vi inte har, då vi går barnhälsovård istället för svenska. Riktigt skönt att va ledig, att få sova ut och så, men ruggit tråkigt då man väl vaknat.. Ingen hemma, ingen annan ledig, ingen bil.. så har legat i sängen och sett tv heeela dagen och även pluggat lite till proven nästa vecka, men nu är jag så övervänt på att elias ska komma hem så jag snart spricker. Kanske ska åka på edda ikväll och bada, vi får se, inte bestämt mig än.. Då jag egentligen inte bör bada. Men nånting måste jag hitta på ikväll, innan jag klättrar på väggarna... haha. Men nu ska jag fortsätta vänta, i min ensamhet. Ville bara uppdatea lite.

Min prins, för mig det finaste som finns!




Ny mobil + körkort!!

 
Detta är det mest spännande som har hänt sedan sist, skaffat en ny telefon och tagit körkortet, vilket känns underbart!
 
Nu sitter jag på skolan å har absolut ingen ork till det jag egentligen ska göra, så tänkte kika in här en snabbis, Ska försöka bli bättre på att uppdatera nu när saker börjat lugna ner sig igen. Efter skolan drar jag på gymmet med rebecca och kör ett pass och efter det ska jag på möte, önska mig lycka till.

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!