Sommar! ♥

Nu har jag ju typ sommarlov, städa ur skåpen på Måndag och avslutning på Tisdag.
Ledig idag och ledig imorgon.
Idag vart det en sväng ner till stan för att köpa present till Elias och gå runt lite där.
Imorgon blir det nog stan igen, fast och göra helt andra saker. tänkte ta ett rejält pass på gymmet,
och kanske även åka om och träffa lilla Isabell ifall dom är hemma, ska höra med dom senare!
Nu blir det iallafall mys med älsklingen framför the walking dead, underbart. ♥

Välkommen till världen finaste Isabell!

Stort grattis till den lilla prinsessan Stefan och Lovisa! ♥

Finns inget i världen som kan beskriva mina känslor för dig

Åkte hem med mamma vid sju tiden eftersom de är morsdag så tänkte jag att jag kunde vara hemma med henne ikväll. Men efter hon hämtat upp mig i kåge så for vi på maxi för hon skulle köpa nå linnen hon hade sett på reklamen, så vi åkte dit och även jag fick med mig två tröjor när vi for där ifrån, eller ja koftor. Kändes att de behövdes nu när de håller på att bli sommar. Kom hem för ett ganska bra tag sen och har hunnit packa klart väskan eftersom jag åker tillbaka till älsklingen imorgon, underbart. Verkligen haft de mysigt! Längtar bara tillbaka just nu, men imorgon så, äntligen! Men nu ska jag ta och se andra avenyn och sen sova, natti.
 

Morsdag ♥

Eftersom min mamma inte gillar att vara med på bild så jag därför inte ha någon bild på henne,
så fick det bli en google bild, men iallafall.
Grattis världens absolut bästa mamma på morsdag!
Jag älskar dig så himla mycket, tack för alla gånger du funnits för mig, alla gånger du stöttat.
Du är guld värd, och jag hoppas att du vet vad du betyder för mig.

You make me feel alive

Sitter hos hjärtat nu och väntar på att filmen ska ladda klart, sen blir det massa mys hela kvällen med min fina. Godis och grejer också, har en riktigt lyx kväll ikväll! Tillbringar även natten här och åker hem med mamma imorgon så får rå om honom under natten också, underbart, jag som hatar att sova själv. Blir ett toppen avslut på kvällen och helgen! Men nu ser jag att filmen är klar, så nu blir de mys för hela slanten!
 
 
- Jag är inte blek, inte alls

Ibland känns det så enkelt att bara ge upp

Vaknade vid elva med värdens tagg på att lägga mig i solen och få lite färg, med det förrstördes ganska snabbt då jag för åttonde dagen i rad fick migrän så istället ligger jag inne, halvdöd och avis på alla som får vara ute och sola idag, fuck it.. blir nog så att jag ändå åker till älskligen, de ända positiva med denna dag, hittils iallafall. Håller tummarna att migränen släpper snart.

-

Drygaste fredan på väääldigt länge, alla jävlar är ju borta.. Blev inte så att Elias kom hit idag, kanske blir så att jag åker till honom imorgon istället, vi får se. Har iallafall på nått sätt lyckats få tiden att gå så de faktiskt blev kväll någon gång, så nu hoppar jag in i duschen sen kryper jag ner i sängen med en film och iallafall drömmer om att ha Elias vid min sida, hatar att sova själv.
 
 

Life goes on, right?

Fixat och trixat lite med designen nu, kände att de behövdes en liten förändring. Är inte helt nöjd men det får duga tills vidare. Men nu får jag ta och sluta leka och göra det jag skulle göra istället, skoluppgifterna.

Allt är upp och ner just nu, bara upp och ner.

Sitter och drömmer mig bort till ett annat ställe, med värme, sol, en låång strand, havet och med massa vänner och såklart min pojkvän. En dröm som inte alls går i uppfyllelse för här sitter jag, i slutet av skolterminen, med massa skoluppgifter, kul.. Känner för att stanna kvar i drömmen och inte alls återvända till verkligheten. Men ett måste är väl ett måste, de positiva är väl att de faktiskt är sol ute idag, ibland. Så trots en dödande huvudvärk, en kropp som bara protesterar så ska jag göra de bästa av det hela, sätta mig på balkongen med jordgubbar och göra min uppgifter. Ikväll kanske, kanske världens finaste kille kommer hit, inget säkert, inget bestämt, men hehe.. jag hoppas med hela mitt liv ändå! ♥
 
 

Ta mig tillbaka



 

Världens bästa


Älskar dig

Älskar dig bästavän. ha en trevlg helg hoppas du sola å njuter av livet . finns alltid vid din sida älskade du. så syns vi snart. puss och hej loveyou //din bänkkamrat

Tänk om ni kunde se vad jag egentligen känner.

Vart en sen kväll igår, va ute till två halv tre någon gång och somnade där kring fyra imorse, wops.. Va iallafall skönt att få träffa Linnéa igen, va så sjukt längesen, och fick vara med henne hela kvällen, toppen. Cassandra, Johan&Martin var också där så prata lite me dom också. Men när jag kom hem så la jag mig och såg andra avenyn eftersom jag fick någon typ tvångstanke att se klart första säsongen, men somnade dock ifrån det så såg klart den när jag hade vakna. Nu har jag iallfall packat lite grejer och ska fara mot Elias på ett tag, är ju kalas för birk där imorgon, så de kan man väl inte missa. Men ska väl ta och fixa det sista och börja bege mig kanske.. 
 
 
 

Less, less och ännu mer less.

Känns som jag håller på att ruttna här inne, seriöst känns som jag inte sett världen på ett år, fast jag egentligen bara varit sjuk sen i söndags. å idag, då man äntligen är piggare så ska de självklart vara jävla skitväder ute. Min vanliga tur då, aja får hoppas nånting spännande händer under kvällen. Kanske drar ut ett tag och träffar Linnéa trots att hon ska skruva, så mycke bättre än att sitta här och fortsätta ruttna iallafall. Hehe ska väl se klart avsnitet av andra avenyn och hoppas på att Linnéa hör av sig snart.
 
 
 

13månader

Jag älskar dig så otroligt mycke, du är de bästa som hänt mig.

i need you to survive

Inte pigg idag heller, så blev en dag hemma i sängen, fyfan vad jag hatar dehär. Men imorgon ska jag pallra mig iväg trots måendet, dagen har iallafall bestått av plugg, plugg och ännu mer plugg, har även sett andra avenyn. Ligger nu i sängen och håller på att dö av smärta så ska nog gå ner och se 112 - på liv och död eller Andra avenyn, får se vad det blir. Blir så iallafall en dusch först, pusshej!
 
 

Hemsk dag, usch.

Inte alls min dag idag, usch, godnatt.

Allt jag behöver är dig, dig vid min sida.

Haft fullt upp med prov, nationella prov och annat hela veckan därför det inte blivit mycke skrivet. Är verkligen jobbigt i slutet av terminen vill jag lova, fyfaan. Men iallafall, kom hem från Elias för några timmar sen, haft en toppen helg. Fredag tjejkväll med bästa brudarna Rebecca&Maja, for sedan till pappa och sov där jag fick sällskap av Elias under natten också efter han varit i hamn hos André, underbart. Lördag vaknade vi och for efter ett tag till kåge för att plugga och lite såntdär, efter det så åkte vi till stan för bio där vi såg olympus has fallen, en riktigt grym film faktiskt, kan rekomendera den starkt. Efter det så åkte vi tillbaka till kåge och mös framför Andra avenyn tills vi somnade, fick en extrem myskväll med mitt hjärta, tack för det♥ Idag vaknade vi hyfsat tidigt, Elias satt vid datorn så jag startade Andra avenyn igen och såg det, fick även mysa med Elias då, till och från hehe. Hände väl inte mycket under dagen, fick bara rå om min fina och mysa lite innan jag skulle åka hem vid klockan 6 då mamma skulle hämta mig. Fick dock migrän där vid fem tiden, vilken verkligen inte var kul, men tur jag har världens bästa pojkvän som tog hand om mig! När det verkligen behövdes. Har dock fortfarande migrän så jag ska nog ta och krypa ner under täcket och sova, saknar min pojkvän vid min sida, men får hoppas det går att sova iallafall. Har ju min katt som ligger här och kurrar så, men nu lockar kudden, nattinatti.
 
 

Bästavän ♥


Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!