Do you even realize how amazing you are to me?

I fredags fick vi påsklov, de efterlängtade lovet kom äntligen. Jag började lovet med att efter skolan åka upp till Töre tillsammans med Elias för att kolla hur mamma & micke bor när dom är där uppe, åkte också till kalix för att köpa lite godis och se vars mickes bror bor och sedan for vi och hälsade på hans mamma. Efter det for vi tillbaka och la oss och såg en film. På lördan for vi och kolla på resturangen där mamma bruka vara och sen begav jag och Elias oss mot Luleå där vi skulle tillbringa en hotellnatt. När vi komme dit checkade vi in och sedan låg vi bara och såg tv på rummet innan vi gick och åt middag i deras resturang, det var riktigt gott. Efter det hade vi tänkt att använda ralxen men den var tyvärr stängd så vi var bara på hotellrummet under kvällen. På morgonen gick vi och åt en riktigt god frukost innan vi gick till gymmet och körde ett lätt, kort pass och efter det så använde vi relaxen, badade och bastade, riktigt skönt. Efter det packade vi ihop sakerna och sedan checkade ut. For och gick lite på stan och på dollarstore och fick med lite saker hem och just innan vi skulle bege oss hem så hörde Jennie av sig och sa att hon var i Luleå så jag fick träffa henne en kort stund också, saknar verkligen den bruden så hoppas hon her sig till Skellefteå snart! I Måndags låg jag bara i sängen och gjorde inget vettigt alls. Tisdag så åkte jag och Elias till stan för att äta lunch med pappa och sedan skulle Elias köpa nå saker till Amazonen. Och igår så åkte jag till stan vid ett för att tillbringa dagen/kvällen med saknade Rebecca. Vi spelade lite wii, pratade, åkte tvärt till oskar och sedan for vi och köpte glass innan jag skulle ta nio bussen hem. Hade en rolig kväll och det var skönt att få vara med den bruden igen, då vi inte varit med varandra på evigheter. Idag ska jag nog fixa lite plugg, kanske ta en prommenad eller gå ut i garage och hjälpa Elias, eller iallafall se om jag kan hjälpa han. Innan vi senare ikväll ska till Elias mormor&morfar för att äta påsk middag, mysigt!
 
 
 

2 helt fantastiska år ♥

Idag är det alltså två år sen denna fantastiska, underbara, störda killen vart min.
Och jag kan bestämt säga att det är det bästa som har hänt mig för du gör mig till världens lyckligaste tjej.
Jag kan inte fatta att det redan gått två år, jag minns det som bara nån månad sen.
Du gör mig knäsvag, de pirrar i magen när jag ser dig och av att höra din röst blir jag varm.
Du är det första jag vill se när jag vaknar och de sista jag vill se innan jag somnar.
Min kärlek till dig är obeskrivlig och du betyder så oändligt mycket för mig.
Jag älskar dig, Elias, föralltid.♥

Så lycklig som jag är med dig trodde jag aldrig en människa kunde vara.

Sitter hemma hos Elias i hans säng, han är för tillfället nere och stökar bort maten, duktig som han är. Dagarna har rullat på som vanligt och den mesta tiden har jag tillbringat hos elias eller skolbänken. Haft mycket uppgifter och inlämningar senaste tiden och har bara varit riktigt stressad, hoppas de går över snart och lugnar ner sig. Därför bloggen kommit lite bakom och sådär, hade ju tänkt uppatera varje dag och lite sånt, men de har bara inte gått. Får se när jag uppdaterar igen, men ni vet iallafall att jag lever. Imorgon har jag sovmorgon och beger mig då till gymmet, äntligen ett tillfälle att få rensa tankarna och få ut lite känslor, det ända stället där det verkligen funkar. 
 
 
Hur mycket jag älskar dig eller hur mycket du betyder för mig kommer aldrig gå att beskriva med ord.
Världens bästa är du stördis.♥

Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!