I'm not living, i'm just surviving

Började dagen med att försova mig och missa bussen så fick ta en senare buss, men trots det vart jag inte mer än 20min sen till lektionen, där vi skulle redovisa. Men hela dagen var tung, riktigt tung, humöret var på botten och dagen var lång och jobbig. De ända positiva med denna dag var att jag fick bjuda världens finaste mathilda på lunch, vad hade jag gjort utan den tjejen asså, de fattar jag inte. Efter skolan begav jag mig till Elias, vi skulle egt till pappa och äta idag, men av lite olika anledningar så vart det flyttat till helgen istället, vilket inte gör något för mig. Jag behövde få ligga i sängen denna kväll, samla ihop mig själv lite. &även ta igen de enorma plugg som vi har. Nu längtar jag verkligen efter lov, jag behöver det. Två dagar kvar, två dagar kvar Nina, de klarar du. Imorgon har vi sovmorgon vilket känns väldigt välbehövligt, och efter det så har jag bara tre lektioner och slutar 25över två, underbart. Men nu ska jag försöka få Elias att komma och se en film med mig och äta lite godis. Åh vad jag älskar den killen, helt sinnessjukt.♥
 
En sak är säker & de är att jag ger aldrig upp.

Helt otroligt, såå vackert

Ryser i hela kroppen och tårarna rinner trots att jag inte förstår ett ord

Ibland tar kraften slut och man faller ner




HATA RUBRIKER

Hade en toppen helg i övik tillsammans med bästa Minna, inte för att vi gjorde så mycket men det var skönt att få träffa henne igen efter så lång tid. Tyvärr så gick dock helgen alldeles för fort och kändes som att jag knappt hann blinka så var jag hemma igen. Resan ner tog 40min längre än den skulle pga snöovädret, fyfan säger jag bara. Mycket mer snö därnere än här i lilla skellefteå. När jag kom med bussen igår 21.30 så åkte jag hem å snörde ner lite kläder å sånt i väskan innan jag begav mig mot elias för att tillbringa natten med honom, skönt att få träffa honom igen iallafall. Men nu ska jag nog ta och fokusera på skoluppgiften och inte sitta här och skriva.. haha. Har hur mycket plugg ikväll som helst, så förvänta er inget inlägg..
 
Ända bilden jag fick på den "sociala" bruden från övik ♥

Don't lose yourself in your fear

Tog mig iväg till skolan idag trots en bultande huvudvärk, men som tur fick jag sova lite längre imorse då vi hade en timmes sovmorgon, så det gick rätt bra under skoldagen. Hade bara tre lektioner, en idrott där vi planera lite sen fick vi sluta, samhälls där vi såg film och vård där vi skrev prov, hoppas det gick bra. Men det resulterade i att jag fick sluta klockan två, begav mig då in mot stan och köpte en mössa sen tog jag bussen hem. Väl hemma så fixa jag lite på rummet men vart glatt överaskad att mamma städat mitt rum idag, tack för det mamma!! Efter det kom elias hem, vi åt, duscha och sen har jag packat inför helgen som jag ska tillbringa i övik hos bästa Minna. Äntligen kommer jag få träffa henne igen! Men eftersom jag åker imorgon så ska jag nu ta och krypa ner i sängen och se en film tillsammans med älsklingen.
 
 

Hata migrän, hata förkyning

 
Aldrig i mitt liv varit så dålig som jag varit idag, trodde jag skulle ge upp livet där ett tag. Tur de nu mot kvällen har blivit bättre. Hann iallafall vara med på två lektioner idag, och göra bort redovisningen. Får se hur det går imorgon, tur de inte är så jobbig dag, då vi knappt ha nå lärare. Men nu ska jag hoppa ner i sängen och lägga mig och mysa med min andra halva framför en film. ♥

Såhär tillbringar jag min lördag

Har dränkt mig i plugg och tröstäter noblesse, hatar skolan just nu.. Tur de är bättre planer för kvällen!

Torsdag, 13 februari 2014.

Försöker mig på att leka duktig och göra uppgifterna som ska skickas in och plugga till provet, men försår man inget av de man läser så är det inte lätt, fuck school.. Ajja, får ta hjälp av någon smart person imorgon.
 
Förövrigt längesen jag skrev här, men har inte vetat vad jag ska skriva och har haft så mycket med skolan och allt, så jag har inte heller orkat. Nu är jag iallafall hos Elias, i ersmarksbodarna och har varit här hela veckan, men imorgon åker jag, eller vi hem till mig. Hoppas för övrigt på en underbar helg, sova ut och njuta av ledighet i sinne, det ska jag göra. Men nu ska jag ge mig på att fortsätta med dödsuppgifterna, och fattar jag ingenting så lägger jag mig och ser the walking dead istället, för äntligen har de nya avsnitten kommit.
 
I brist på bilder bjuder jag på en snap bild

22 månader ♥

Jag älskar dig finaste du ♥

Bästavän ♥




Ta hem skiten nu Linus!


Hej, mitt namn är Nina Lindström och jag är 16år gammal, och bor i staden Skellefteå i Norrland. I min blogg skriver jag om min vardag, mina vänner, min familj, träning och mycket annat! Hoppas ni gillar det. Puss!